"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 706
  • 563
  •   1
Отговори
# 435
Имаше една Черна овца (според мен, това беше едно от по-приятните изпълнения на Азис, въпреки извивките, си спомням, че беше прилично), имало е и Гънс, аз помня два пъти - Нети и Жана Бергендорф и толкоз май с твърдото.

Васко Кръпката също е благодатен образ за имитация, безсмъртният Жоро Минчев и той. Има много, както вече казахме, постоянно ми изникват разни имена.

Милица и Александра Енева от концерта в понеделник. Енева изглежда изключително комично с това нещо на главата.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 08:54 от Бона

# 436
  • София
Преслава за пореден път не се справи добре. Фолкаджийката си пее както си знае, дори и песен на Лили Иванова. Но пък има самочувствие!  Joy

# 437
  • Испания
Но пък има самочувствие!  Joy

... за целия китайски народ.  Mr. Green

# 438
  • Русе
Да се изкажа и аз Simple Smile

Харесва ми как се справят Поли, Калин и Орлин. Джулия пее добре, но ми е скучновата. Преслава ме дразни, както и очаквах. Геро ми е като Джуджи - артистичен, но с пеенето..Прея - 50/50, но има много характерен глас и е трудно да не личи, че е тя. Светльо също се справя добре. Голямото ми разочарование е Низамов. Очаквах много повече от него.  Confused

# 439
Вярвам, че Геро ще се справи. Независимо от физиката си направи страхотен Любо. Хваща най-характерното от образа, дано и гримьорите му помогнат.
Направо си трябва квота за поне един рок музикант на концерт.  Laughing

# 440
Геро и Калин гостуваха в "Здравей, България". Голям смях падна, като пуснаха клипа с имитацията на Ема. Simple Smile Геро искал земята да се отвори и да потъне от срам. Simple Smile

# 441
  • Испания
Геро и Калин гостуваха в "Здравей, България". Голям смях падна, като пуснаха клипа с имитацията на Ема. Simple Smile Геро искал земята да се отвори и да потъне от срам. Simple Smile

Благодаря.  bouquet

Не може да ми хареса Врачански. Много лигаво, самовлюбено и нефелно говори. Чудя се: какво толкова припадат по него?  ooooh!

# 442
Благодаря.  bouquet

Не може да ми хареса Врачански. Много лигаво, самовлюбено и нефелно говори. Чудя се: какво толкова припадат по него?  ooooh!
Не видях в сутрешния блок Калин Врачански да говори самовлюбено като че ли    се притесняваше.Много искам на 1 април Геро  да спретне номер на Калин ще е забавно . Laughing

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 12:23 от gost32

# 443
Преслава за пореден път не се справи добре. Фолкаджийката си пее както си знае, дори и песен на Лили Иванова. Но пък има самочувствие!  Joy

Нея изобщо не я бива за имитации. Има си един маниер, от които не може да излезне. Трябваше някоя друга да поканят, вместо нея

# 444

Не може да ми хареса Врачански. Много лигаво, самовлюбено и нефелно говори. Чудя се: какво толкова припадат по него?  ooooh!
Абсолютно! Няма по- лигаво същество и то мъж. Ако ще да е играе брилянтно, както не мога да отрека образа на Квазимодо, който направи превъзходно. НЕ!, не,  мога да го харесам и не мога! То пък чак толкова да се самозабравиш! Чак до антипатичност. Да не дава господ да се налага да говориш с него ooooh! Няма по- отблъскващо нещо за мен, от превзет мъж.

# 445
  • Испания

Абсолютно! Няма по- лигаво същество и то мъж. Ако ще да е играе брилянтно, както не мога да отрека образа на Квазимодо, който направи превъзходно. НЕ!, не,  мога да го харесам и не мога! То пък чак толкова да се самозабравиш! Чак до антипатичност. Да не дава господ да се налага да говориш с него ooooh! Няма по- отблъскващо нещо за мен, от превзет мъж.
Олекна ми. Не съм сама.  Hug

# 446
На мен много ми харесва Калин. Не го познавам като актьор, не съм гледала нито един филм с негово участие, но в Капките ми е един от фаворитите. И точно гласът е нещото, което най-много харесвам в него.

# 447
  • DE
Май наистина хората гледат с различни очи. Къде го видяхте този самовлюбен Калин  Shocked
Гледах интервюто и човека се държа абсолютно адекватно, дори прозираше някаква свенливост на моменти. На мен пък ми е чаровник  Heart Eyes  Crossing Arms

# 448
дането, по работа ми се е налагало да общувам, то общуването така и не състоя, защото трябвало да се вържа с менъджъра му в Ел Ей.  Grinning И колко чупки и стойки и време..  заради една финансова справка. И това още преди да "блесне" е Стъклен дом, май беше.  ooooh!

# 449
  • sofia
И на мен не ми харесва Врачански. То аз и Орлин не понасям. Не харесвам подобни "Убавци".

Общи условия

Активация на акаунт