"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 708
  • 563
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
А на мен Маги много ми липсва

# 466
  • София

Joy Дано няма сълзи в очите ти.... newsm45 За твоя утеха, дават го о време на време като гост, в публиката. Joy

# 467

И на мен  Cry

МАГИИИИИ :припадаща емотикона: 

Joy

# 468
Не припадайте, че Кремена ще ви замеря с чаши.

# 469
Маги ми липсва много, макар че не съм му особен фен. За мен идеалният вариант е Маги да се върне в Капките, а Фънки да стане ментор в X Factor. Simple Smile

# 470
  • Испания
Не припадайте, че Кремена ще ви замеря с чаши.

Кристални ли?  newsm43

# 471
  • Пловдив

Joy Дано няма сълзи в очите ти.... newsm45 За твоя утеха, дават го о време на време като гост, в публиката. Joy
Grinning Не е същото, само първото предаване му дадоха думата. За мен Маги беше най-адекватния в журито, независимо, че не е музикант.

# 472
Ще ме изгоните за спам,ама нямаше как да не споделя това велико превъплъщение  Mr. Green
Коментарите из нета къртят здраво  Joy
Изпълнението е румънска пародия на кавър на тяхна песен изпълнена от Азис  Mr. Green
Скрит текст:
bouquet

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 22:21 от policaykata

# 473
  • Пловдив
Може ли все пак да казвате за какво става дума. Има хора, които не горят от желание да гледат и слушат нито оригинала, нито копията му.

# 474
Явно румънското предаване уважава чалгията.
Добре, че при нас не е така (засега)

# 475
Сложих го за забавление,на мен лично ми беше доста смешно,от сорта на Геровото изпълнение  Joy
Ако не ви допада и мислите че не е за тук,моля модератор да го изтрие  bouquet Аз няма да го махна  Peace

# 476
  • Пловдив
Няма нищо лошо да се забавлявате. Но лично аз не се забавлявам от подобни изпълнения и ако бяхте написали какво е нямаше да го отварям изобщо. Затова и помолих като се дава някакъв линк да се пиша е за какво става дума и всеки да прецени дали иска да се забавлява с него или да го игнорира.

# 477
Сложих го за забавление,на мен лично ми беше доста смешно,от сорта на Геровото изпълнение  Joy
Ако не ви допада и мислите че не е за тук,моля модератор да го изтрие  bouquet Аз няма да го махна  Peace

Е, просто предупреждавай на какво ще кликнем. Не че съм умряла, ама се погнусих. Алергична съм към чалга.
Различни са изпълненията им. На Геро не е чалга. Не че е велика песен де.

# 478
Идеята ми беше че е забавна пародия,явно имаме различни виждания  bouquet
За мен Азис беше в пъти по висока класа от лиглата Преслава в момента,която не изтрайвам от първия лайф  Sick
Следващият път ще напиша какво да очаквате,сега ще редактирам и предния пост,да няма други "стреснали се"  Hug

# 479
Идеята ми беше че е забавна пародия,явно имаме различни виждания  bouquet
За мен Азис беше в пъти по висока класа от лиглата Преслава в момента,която не изтрайвам от първия лайф  Sick
Следващият път ще напиша какво да очаквате,сега ще редактирам и предния пост,да няма други "стреснали се"  Hug

Като имитатор беше добър, но като изпълнител за мен не струва.
Иначе аз не съм гледала клипове на Азис и не мога да преценя дали е пародия  Mr. Green
Наистина е голяма лигла Преслава. Във вип брадъра не останах с такова впечатление. Мислех, че е по-естествен човек, но явно е играла. Естествените хора не се лиготят. Е, чалгарките явно да.

Общи условия

Активация на акаунт