"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 687
  • 563
  •   1
Отговори
# 495
 Peace
то   прпсто си простее Mr. Green

# 496
  • Испания
Поли с участия в Лондон и Амстердам за Евровизия

http://life.dir.bg/news.php?id=22183411&nt=5

# 497
  • София
И сега пускат чалга песни - Слави Трифонов, Слави и Софи, Елена Папаризу... или това не е чалга?  Whistling Mr. Green
Като добавим хабиби на Азис като фон още в началото на шоуто

Продуцентът Халваджиян нали е против чалгата?! И винаги е казвал, че това предаване няма да има чалга!!!   newsm78

# 498
Той може всичко да си казва, ама шепотът на паричките друго диктува. За мен Маги е един типичен лаладжия, много хубави неща говори и ужким мисли, но съвсем други прави и показва. Айм сори, ама това е жалко, особено на фона на претенциите му, че е много принципен човек.

# 499
  • София
Той може всичко да си казва, ама шепотът на паричките друго диктува. За мен Маги е един типичен лаладжия, много хубави неща говори и ужким мисли, но съвсем други прави и показва. Айм сори, ама това е жалко, особено на фона на претенциите му, че е много принципен човек.

newsm10

# 500
Да,точно такъв е и според мен.Говори много големи клишета,  които биха се  се харесали  на повечето хора ,но в действителност,това което храви е съвсем различно..Неприятен ми е и той и съпругата му -шивачката  Joy

# 501
  • София
Много от хората с които работи Халваджиян, не само от този формат, го напуснаха. Мисля, че не е далеч момента, когато и други, които сега са плътно прилепнали за него, ще си тръгнат. Това, което знам е, че с Халваджиян трудно се работи. Трябва да му вървиш по гайдата и в повечето случаи нямаш право на свое мнение.

# 502
Скрит текст:
И сега пускат чалга песни - Слави Трифонов, Слави и Софи, Елена Папаризу... или това не е чалга?  Whistling Mr. Green

Продуцентът Халваджиян нали е против чалгата?! И винаги е казвал, че това предаване няма да има чалга!!!   newsm78

Само си дрънка дългокоско. Чела съм, че не един чалга клип е спретнал. Лицемерно.

# 503
  • Испания
Харесвам Маги с положителното и отрицателното /което виждам и което преценявам, естествено, "от моята камбанария"/ в него.  Simple Smile

# 504
  • София
Скрит текст:

Само си дрънка дългокоско. Чела съм, че не един чалга клип е спретнал. Лицемерно.

Е как да не направи чалга клип! Нали му носи париииии....

# 505
Ах, като почнете да изтъквате как сте алергични и не слушате чалга, ме убеждавате в противното. Гузен негонен бяга Simple Smile Да изтъкнеш, че не слушаш чалга е знак за висша форма на интелигентност ли?

# 506
  • София
Може ли да ми посочите една чалга песен пусната в това предаване?

Не говоря за подмятанията с музикалния сигнал по приключването на гласуването на зрителите.

# 507
Да се декалрираш, че слушаш или не слушаш чалга - не го приемам като израз на интелигентността ми, а просто като заявяване на музикално предпочитание

Дядо Хаджия - за мен, ако не чиста  чалга, то много близо до нея  е Слави Трифонов, а той досега се е падал 3 пъти - на Къци, на Азис и сега на дуета.

# 508
  • София
...
Дядо Хаджия - за мен, ако не чиста  чалга, то много близо до нея  е Слави Трифонов, а той досега се е падал 3 пъти - на Къци, на Азис и сега на дуета.

По принцип Слави не ми е любимец, но лично аз не съм на мнение, че всичките му песни са чалга.

# 509
Ах, като почнете да изтъквате как сте алергични и не слушате чалга, ме убеждавате в противното. Гузен негонен бяга Simple Smile Да изтъкнеш, че не слушаш чалга е знак за висша форма на интелигентност ли?

Не е признак за мозъчен капацитет. Въпреки, че понякога може и да е. Познавам хора, които са доста интелигентни, но слушат чалга. И такива, които са тъпанари, но не я понасят. Просто е въпрос на вкус, а предпочитанията към чалгата са много лош вкус. Това мисля аз. Да не кажа нещо повече.
Толкова не я понасям, че не ходя на банкетите на работата. Дори на последния студентски празник не отидох. Ясно ми беше какво ще слушат.

Общи условия

Активация на акаунт