MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 306
  • 401
  •   1
Отговори
# 75
Нямам още фаворити, по-скоро тези които не харесвам - Димитрия, Цвета, Елизабет и останалите са ми някак равни.
Добро впечатление ми прави Лъчо- без излишни емоции и натрапване.
С времето видяхме вече повече от всички участници.
Не ме подразни изказването на Йоана, жената си го каза както си го чувства, без излишно лицемерничене, да не забравяме, че това е състезание все пак и всеки се бори да продължи напред за да има шанс за наградата.
На Весела и се зарадвах, все едно досега е била в ступор.

# 76
  • София
Любопитен съм какви са тия прекъсвания по време на стрес теста. Не си спомням да ги е имало миналия сезон. Освен да са им възложили да направят няколко ястия за по 15 минути.

# 77
Е тя Севда може и да го избута до финала ей така между другото седейки на балкона
От началото на състезанието тя повечето време май го прекара там

# 78
Един глас за Димитрия от мен.

# 79
  • Велико Търново
Тази вечер се очертава интересен епизод, чакам с нетърпение да видя стрес теста Flutter

# 80
  • София
Виктор Ангелов е много темпераментен човек и в живота и тези маниери си ги има много отдавна. Моя позната го е виждала често, покрай познанството си с жена му. Казва, че винаги се е държал така.
Най-вероятно има някакво леко преекспониране заради предаването, но, че специално се мъчи да имитира Рамзи не е вярно.

# 81
Аз пък сякаш имам някакъв спомен за подобен стрес тест Thinking Почват да готвят нещо, спират ги, маха се всичко започнато и с останалите неща се прави ново ястие (ама дали им даваха нови основни съставки - не знам) Thinking Възможно е и някъде другаде да съм го гледала Thinking

# 82
  • София
Аз пък сякаш имам някакъв спомен за подобен стрес тест Thinking Почват да готвят нещо, спират ги, маха се всичко започнато и с останалите неща се прави ново ястие (ама дали им даваха нови основни съставки - не знам) Thinking Възможно е и някъде другаде да съм го гледала Thinking
И аз имам такъв спомен.

# 83
  • España (Плевен)
Георги как не я видя тая ципа!

Не ципа- жила. Вече ще знае  Wink
Той каза, че я е видял в последния момент. Беше я закрил с нещо зеленичко..  Peace

# 84
  • София
С това разделяне на хората, всеки път по неясен критерий, и качването им на балкона, ще има хора стигнали на финал без особено напрежение. Севда си е все горе на големия зор.

# 85
Миналата седмица бях позагубила малко интерес към предаването , но от отборната игра и вчера си го върнах.
Хайде оставете кой щял да си почива, Димитрия си прецака отбора , ама и тя оттогава все отгоре гледа как се пържат другите.

# 86
Гласувала съм за Димитрия,Цвета и Елизабет.Навират ни ги постоянно в очите.Искам да чувам и виждам и други участници.
Фаворити - Калоян и Любо  Simple Smile

# 87
Аз искам да видя повече от готвенето на Любо, Евгени, Лъчо и Калоян.
Това с 30те минути готвене на Виктор не ми хареса. Много ясно, че шеф готвач, готвил тези продукти незнам си колко пъти, пък и със сигурност знаещ ги предварително ще ги сготви много по-бързо от останалите.

# 88
Ясно е, е 30 - те минути на шеф Ангелов и въобще цялата постановка, беше за разнообразие и допълнителен съспенс. Peace

Забелязах ( чак наскоро  ooooh!), че подредбата по редове, е от най - силните отпред, към най - слабите отзад. И миналата година Симеон бе отпред, а слабите - Нина и прочие - отзад. Предварително имат представа кой докъде може да стигне. Просто си разсъждавах, простете . ..  Blush

# 89
Аз искам да видя повече от готвенето на Любо, Евгени, Лъчо и Калоян.
Това с 30те минути готвене на Виктор не ми хареса. Много ясно, че шеф готвач, готвил тези продукти незнам си колко пъти, пък и със сигурност знаещ ги предварително ще ги сготви много по-бързо от останалите.
И аз така.
Много ми допадат Лъчо и Евгени.
Мен ме дразни Виктор. Все се прави на палячо и ми досажда някак.
Това с картофите беше много грозно.

Общи условия

Активация на акаунт