Звездни компромати - 280 част

• 95 512
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Анджи тук почти няма горна устна, в сравнение с долната. И наистина и е било нужно изравняване, щото не знам коя жена би си намалила долната устна, за да е в хармония с горната. Laughing И с увеличаването на горната, половината свят се побърка и не вижда нищо друго в нея... Crazy
Но като гледам снимки от различни периоди, авно филърът се разнася с времето и устните и на моменти са отново неравномерни, после хоп, пак напомпана горна устна.

# 226
Иначе нямам проблем с това мъжът да е леко грозноват Peace
Така е, красотата няма връзка тук. Има сески мъже, които по стандартите не са красавци  Peace

# 227
Колко ми е симпатичен Бербатов! Не е мой тип като мъж, но като поведение му свалям шапка!
Благодаря много за ретро снимките на любимата ми М. Стрийп Heart Eyes Бях забравила, че играеше в Крамър срещу Крамър!

# 228
  • София
Аз значи тъкмо по темата идвам с едни ретро снимки, има и на Анджелина, не е като да са и малки устните, така че не виждам за какво спорите.
Анджелина Дж.
Брад Пит
Дженифър Анистън
Матю Макконъки
Бруно Марс
Джордж Клуни
Снуп Дог
Аштън Кътчър
Кортни Кокс
Натали Портман
Фърги
Джесика Алба
Уил Феръл
Бритни Спиърс

# 229

The Talks тъкмо пуснаха интервю с него (от 2012г де..) - за тези, които четат английски - enjoy:
http://the-talks.com/interview/vincent-cassel/

# 230
  • Велико Търново
Натали Портман и Джесика Алба почти не са мръднали с годините Simple Smile

# 231
  • Пловдив
  Джесика Алба и Натали Портман са си същите.

С Бисквитка сме писали едновременно.

# 232
  • София
красивите мъже са за аматьорки  Wink

на Анджелина като и копират устните и всичко, как някоя не си плесна и една бенка над веждАта  Simple Smile

# 233
  • Пловдив
На снимката с Дженифър Анистън май е Макколи Кълкин. Какво става с тоя човек?

# 234
  • София
Янтра, не е Макколи това със сигурност. Най-малкото заради разликата в годините.

# 235
  • Велико Търново
Не е Макколи, той е дечко - 1980г. е роден, я Дженката - 1969 - не е като да са набори Wink

# 236
  • На брега на реката
Не ти трябва да знаеш, Янтре
Най-тъпото е, че тръгваш да го дириш в Гугъл и първото предложение е dead  Rolling Eyes

# 237
  • София
Не е Макколи, той е дечко - 1980г. е роден, я Дженката - 1969 - не е като да са набори Wink
И е с руса коса  Peace

Последно имаше едно видео с него от преди няколко месеца
https://www.youtube.com/watch?v=yh7-wAy_8ss

# 238
  • София
Да, това видео е съвсем актуално. Напълнял е освен всичко друго.
След Мила Кунис явно съвсем го е ударил през просото.
Скрит текст:

# 239
Пфууу, по русоляви не си падам, Макколи е  ooooh! брррр.
Падам си по младички и църнички  Laughing , или поне с младежки вид /на годинки може да са повече, но да са младолики в лица и спортни телца/

Не мисля, че устните на Анджелина са пипани. Различно стоят на различните снимки заради позите.
Нейните са си естествено големи. А пък и тя не си крие корекциите, та според мен щеше да си каже.

Казвам го от личен опит, защото и моите устни са доста големи, естествени. Даже скоро бях пускала в една тема, че искам да си ги смалявам, но засега се отказах.  Blush Всички си мислят, че са ми пълнени, но които ме познават от малка, знаят, че това не е така. Долната е доста пълна и обемна /тя и горната е така, но е по-прибрана/, все в устните ме гледат, даже са ме питали къде и с какво съм ги пълнила... е, честно казано, писна ми от такива коментари.  Crossing Arms

И понеже и при мен на някои снимки изглеждат по-малки, на други стоят доста големи, така си мисля, че е и при Анджелина. Иначе аз си ги харесвам, де.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт