Звездни компромати - 280 част

• 95 571
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Е, естествено, сега вече не го бива  Laughing, но навремето мммм....
То и Мел Гибсън какъв мъж беше само Crazy обаче вече....

Мел Гибсън пък какво му е? Има някои дето стават още по-готини с възрастта Laughing

# 586
  • София
Да бе, на 50... Едва ли! Laughing То пък всяка втора на 50 ли ще вземе да ражда вече?! Crazy

Нищо, ама нищо няма да ме учуди Wink Учудвам се, защото тя винаги е една хърба Laughing Абе може нещо да се е пъчнала на тази снимка Laughing

Скрит текст:

# 587
Ами на мен Мел ми прилича на някакъв дядо, не виждам предишния чар и сексапил.

Яна и Петко пак ще стават родители:
http://m.---/news.php?category=0&id=108378

# 588
Доста се е променил от времето на Лудия Макс... Някой гледа ли новия с Том Харди?

# 589
  • София
Не вярвам Никол Кидман да е бременна. Второто й дете е от сурогатна майка, та надали се е юрнала на 50 г. да ражда от собствения си корем.  Wink

# 590
  • bad@ss
Не вярвам Никол Кидман да е бременна. Второто й дете е от сурогатна майка, та надали се е юрнала на 50 г. да ражда от собствения си коремWink
Mr. Green

# 591
  • Бургас
Не вярвам Никол Кидман да е бременна. Второто й дете е от сурогатна майка, та надали се е юрнала на 50 г. да ражда от собствения си корем.  Wink
Може просто да е прекалила с боба  Mr. Green

# 592
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз, като Тони.
От позата и ъгъла на снимане е. Аз също мога да си докарам корем на снимка, като поне в 5 месец Rolling Eyes

# 593

Викаш - да вземе дегазин hahaha

# 594
  • Бургас

Викаш - да вземе дегазин hahaha
Аааа не, че да не вземе да я прокара на червения килим  Laughing

# 595
  • София
 Laughing Laughing Laughing Не се научиха как да го правят тоя боб в Холивуд Laughing Laughing Laughing

Не знам колко стара е тази снимка ама много ме забавлява как си е вдигнала чорапогащника Гуен Стефани  Laughing Laughing

Скрит текст:

# 596
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доста се е променил от времето на Лудия Макс... Някой гледа ли новия с Том Харди?
Доста хора Grinning
Много мъже изглеждат добре с брада, но на Лео и Брад трябва да им бъде забранена голяма и рунтава.

# 597
  • Бургас
Laughing Laughing Laughing Не се научиха как да го правят тоя боб в Холивуд Laughing Laughing Laughing

Не знам колко стара е тази снимка ама много ме забавлява как си е вдигнала чорапогащника Гуен Стефани  Laughing Laughing

Скрит текст:
Не се научиха, че боба се кисне и се хвърля първата вода като заври  Laughing
Гуен от плаващите ребра надолу е потресаваща  Crazy

# 598
Гуен и скъсан чувал да си сложи, пак ще изглежда добре. Страхотно тяло и лице, а е на 46 години.

# 599
Гуен и скъсан чувал да си сложи, пак ще изглежда добре. Страхотно тяло и лице, а е на 46 години.
Абе не изглежда вече като на 32. А ако свали тоя всичкия кит... ще стане една от нас Laughing Но любовта окрилява и прави всяка жена по-хубава! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт