Звездни компромати - 280 част

• 95 442
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Този от снимката, която ти си дала, също изглежда много добре.  Това е любовника на Лонгория, нали? Grinning
Той Simple Smile но само като пропорции торс-глава-крайници го давам иначе ми е прекалено наблъскан в този си вид Simple Smile
Обаче и нещо друго има. Той е с прекалено сладникава физиономия, някак си автоматично приемам, че мъже с такова лице би трябвало да имат по-"ненапомпани" тела. Не знам дали вие обръщате внимание на това. Thinking

# 91
Чичака Мадс Микелсън също е балетист. Бивш. Кариерата му приключва след низ от контузии и тогава брат му го насърчава да се пробва във филмови кастинги.

Скрит текст:

Скрит текст:

http://mikkelsenmads.tumblr.com/post/136571157822/foxwinstark-i- … ing-when-i-was-17

Скрит текст:

# 92
Обаче и нещо друго има. Той е с прекалено сладникава физиономия, някак си автоматично приемам, че мъже с такова лице би трябвало да имат по-"ненапомпани" тела. Не знам дали вие обръщате внимание на това. Thinking
Не знам. На мен в лице не ми харесва, не го гледам там, само пропорциите, но ме мързеше да ровя за друг  Mr. Green

# 93
  • bad@ss
Чичака Мадс Микелсън също е балетист...
Да.
Благодарско на брат му  Peace
Оттогава е и с Хане  Heart Eyes

# 94
  • Вестерос
Ето ви един балетист със съвсем различен вид.Какво ще кажете за тялото?
Бие на културист, не ми харесва.

Ето това е мъж! Какво тяло и ръст! Blush  Heart Eyes
Добре че има влак за всички пътници, че да не се бием за едни и същи  Mr. Green на мен мъжете с такъв ръст са ми несъразмерни. Главите им се губят, сякаш са прикачени на чуждо тяло. Ето приятни (за мен) пропорции  Simple Smile
ооо еднакъв вкус имаме за пропорции, малко една идея по-малки мускули на ръцете и ще е перфектен  Blush

# 95
Тези от ръцете да слязат в краката долу  Mr. Green

# 96
Да, това е добре, че имаме различен вкус.  Peace

Иначе, Хъшпъпи, помня, че още една мацка яростно защитаваше Роналдо, като мен, сигурно си била ти. Ами готин си е, голям чаровник  Heart Eyes, добре, че сме малко на този клон, че хич не обичам да деля.  Laughing И ето го и него след мача с Бг:  Heart Eyes Heart Eyes Crazy

Скрит текст:

И друг мой любимец в Индонезия със слонове - Лео  Heart Eyes

Скрит текст:

Хич не ми изглежда лицемер. Дава много пари за различни каузи, а че се вози с частен самолет и т.н., ами яко работи и си го е заслужил. Един живот живее и всичко сам си е постигнал, така че си му се полага. Поне това е моето мнение.  Peace

И пак Анна Курникова - селфи:

Скрит текст:

И нейният възлюбен – Енрике Иглесиас  Heart Eyes

Скрит текст:

Ей, научих се и аз как да прикачам снимки в темата  Flutter , преди само ви четях.

# 97
  • София
И аз балетисти не отварям и Кличко и подобни не харесвам.  Аз съм за Лео и Брат Пит  Heart Eyes

Леа Мишел
Семейство Обама
Бийбър
Лео  Heart Eyes
Наоми Кембъл

# 98
Много го захаресах Бекам след раждането на Харпър. Вижда ми се много отдаден на децата си за разлика от оная скумрия жена му Mr. Green Ще го взема и аз като мома Калина и ще му гледам децата.

# 99
И аз балетисти не отварям и Кличко и подобни не харесвам. Аз съм за Лео и Брат Пит  Heart Eyes

Да, да, и аз  Peace Heart Eyes

# 100
  • Once there was a Hushpuppy...
Ми, аз и яростно в едно изречение- трудно Peace Но, да, аз съм другата фенка на Роналдо Heart Eyes
Щастлива, ние само да го пипнем Mr. Green все ще се разберем.

# 101
Ми, аз и яростно в едно изречение- трудно Peace Но, да, аз съм другата фенка на Роналдо Heart Eyes

Та, по този повод, казвам на сестра ми, че съм изгледала целия мач БГ - Португалия и, че е бил много готин. И тя върти очи и се чуди "ама какво може да му е готиното на един мач"  Rolling Eyes и аз й викам "ами нали и Роналдо играеше" и тя "ти затова си го гледала"  Grinning Laughing Много се смяхме.  Grinning

# 102
  • София
Съмнявам се, че ще допусне женските ви ласки.   Grinning
Хъши, надявай се поне да е бисексуален.  Wink

# 103
# 104
  • Once there was a Hushpuppy...
Съмнявам се, че ще допусне женските ви ласки.   Grinning
Хъши, надявай се поне да е бисексуален.  Wink

Аз мога да му стана само домашна помощница Crazy Така хем ще си го гледкам Heart Eyes, хем ще ми плаща предоволно Money За другото, хмм, както дойде.

Общи условия

Активация на акаунт