Звездни компромати - 280 част

• 95 418
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • на кого му пука
Ето ви един балетист със съвсем различен вид.Какво ще кажете за тялото?

Скрит текст:

# 76
  • Русе/София

Скрит текст:

Много харесвам оформени прасци,но на балетиста ми идват в повече.

# 77
Балетистите ги отварям, интересни са ми. Последния не е мой тип, харесвам Полунин  Heart Eyes

# 78
Балетисти не, но ако може още снимчици на братята Хемсуърт и Джо Манганиело  Embarassed

# 79
  • В полите на Пирин планина
Вечеря с Владо Николов:

http://www.sportal.bg/news.php?news=596994

Скрит текст:

Балетистите са ми интересни, но не точно красиви.

# 80
Бие на културист, не ми харесва.

Ето това е мъж! Какво тяло и ръст! Blush  Heart Eyes
Добре че има влак за всички пътници, че да не се бием за едни и същи  Mr. Green на мен мъжете с такъв ръст са ми несъразмерни. Главите им се губят, сякаш са прикачени на чуждо тяло. Ето приятни (за мен) пропорции  Simple Smile

# 81
# 82
А обсъждания Брад Пит наистина е като хамелеон с жените си. Преди ми харесваше повече. А Джони Деп си ми харесва евър.

# 83

няма спирка тая жена!

Новите й очила, дизайна им е посветен на отварянето на нов бутик в Хонг Конг:
Скрит текст:

# 84
  • bad@ss
Уфф, филтъра  Tired

Цък
Цък

Докарало се до 5 бона заради родословието до девето коляно  Whistling

# 85

Ето това е мъж! Какво тяло и ръст! Blush  Heart Eyes
Добре че има влак за всички пътници, че да не се бием за едни и същи  Mr. Green на мен мъжете с такъв ръст са ми несъразмерни. Главите им се губят, сякаш са прикачени на чуждо тяло. Ето приятни (за мен) пропорции  Simple Smile
Този от снимката, която ти си дала, също изглежда много добре.  Това е любовника на Лонгория, нали? Grinning
Виж, аз също не харесвам мъже, които са имали ръст, но много слабо и издължено тяло и са започнали да блъскат във фитнеса. В такъв случай тялото им става мускулесто, но главите им остават малки Confused Няма как да харесам такъв тип. Но Крис ми изглежда съвсем нормален, т.е. тялото му е оформено във фитнеса, а не "са създавани мускули" .

# 86
  • Once there was a Hushpuppy...
 fata_morgana - е, поне на този клон/Джони Деп/ май не сте много, че другите ще ги счупим, даже и малките клони сме окупирали Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Така е, защото при нас, всичко е криворазбрано. В цял свят стана модерно да си с естествената форма на веждите си, а не със супер тънки, или татуирани, само нашите звезди, обаче, решиха, че трябва и да ги подчертават...с маркер.

Абсолютно съм съгласна! С целия пост, но това е водещото при нашите..
Толкова много искат да изпъкнат, да се набият в очи, да са нещо повече и хай, че се самозабравят и стават тези плашила, които гледаме всеки ден. Жалко, много ми е мъчно за млади жени, направени на чучела, които като им кажа на колко години съм и не ми вярват Laughing

# 87
Този от снимката, която ти си дала, също изглежда много добре.  Това е любовника на Лонгория, нали? Grinning
Той Simple Smile но само като пропорции торс-глава-крайници го давам иначе ми е прекалено наблъскан в този си вид Simple Smile

# 88

Цък
Цък

Докарало се до 5 бона заради родословието до девето коляно  Whistling
прилича на нея малко

# 89
Толкова много искат да изпъкнат, да се набият в очи, да са нещо повече и хай, че се самозабравят и стават тези плашила, които гледаме всеки ден. Жалко, много ми е мъчно за млади жени, направени на чучела, които като им кажа на колко години съм и не ми вярват Laughing
Да, така е - изненадват се, че някои жени естествено си младеят на 40, а те още от 20-годишни се бодат с ботокси, хилаурони и се опъват с разни мезоконци. Много съм образована, щото около мен е...  Mr. Green

Пък Джонито поодъртя, но пак ми е хубав, повечето млади дето въздишате по тях тук не ги познавам. Изостанала съм нещо като не гледам тв...

Общи условия

Активация на акаунт