Звездни компромати - 280 част

• 95 493
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
нещо по-човешко детска приятелка на Уилям се е омъжила, той е бил на сватбата

# 181
  • На брега на реката
Гери-Никол - много зле това девойче  ooooh!
Гледам снимката и се чудя, кривогледа ли е, или просто си й е такъв погледа. Тук добре изглежда, може би защото не й се вижда лицето  Mr. Green Обаче тия сандали пак ли са на мода и защо целия палец е навън??

# 182
"Финото й глезенче" на Гери-Никол е точно за такива сандалки, мдам.
И този хеликоптер, до който се е снимала, изглежда като детска играчка, много мъничък един такъв. Simple Smile

От премиерата на сериала Връзки сезон 2
Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Илияна Лазарова
Само Лилия, Билалов
От друга премиера
Радина Кърджилова

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 09:08 от Бона

# 183
Николета "излъчва класа" с отворена като мисирка уста:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/123777 … 88150667015_o.jpg

# 184
  • Rock & Roll feeling ...
Гери-Никол - много зле това девойче  ooooh!
Гледам снимката и се чудя, кривогледа ли е, или просто си й е такъв погледа. Тук добре изглежда, може би защото не й се вижда лицето  Mr. Green Обаче тия сандали пак ли са на мода и защо целия палец е навън??
Масово днешните момичета в " по-засуканите" среди са точно тип Гери-Никол, Николета Лозанова, Моника Валериева,Куини-Алис и т.н. ... Като обладани са  Tired
Колко по-красиво е това :
Скрит текст:

# 185
Много харесвам Радина  Heart Eyes

# 186
Аз още тъгувам по 90-те, когато на мода бяха здравите тела и естествена визия - Синди, Клаудия и другите супермодели от онова време...
Определено по-естетично ми стоят женствени като Моника Белучи, отколкото изпити и изтормозени вампири.

# 187
  • Велико Търново
Аз още тъгувам по 90-те, когато на мода бяха здравите тела и естествена визия - Синди, Клаудия и другите супермодели от онова време...
Определено по-естетично ми стоят женствени като Моника Белучи, отколкото изпити и изтормозени вампири.
Peace
Нямаше и такива брутални хирургични интервенции Crazy

# 188
  • bad@ss
Нямаше.
И после дойде Анджелина  Mr. Green

# 189
Може би тези,  които често са под прожекторите и обективите на камерите се чувстват длъжни да се "разкрасяват" или да остават млади. Притеснява ме, че започва да се смята за прието сред хора, на които не им се налага да си правят ненужни интервенции. И да се обезобразяват с модерни вежди, устни и прочее. Като пластмасови кукли са ми, някак си губят индивидуалност.
Тази жабка наистина много симпатична Simple Smile Не подозирах за съществуването й, много ме просвещавате в тази тема. Няма откъде другаде да следя кариерите и личния живот на футболните звИзди...

# 190
Лейди Гага хапва тортичка на рождения си ден
Скрит текст:

# 191
  • Варна
Гери-Никол - много зле това девойче  ooooh!
Гледам снимката и се чудя, кривогледа ли е, или просто си й е такъв погледа. Тук добре изглежда, може би защото не й се вижда лицето  Mr. Green Обаче тия сандали пак ли са на мода и защо целия палец е навън??
В Мегз ли е облечена и обута ?  Mr. Green

Само на мен ли ми харесва цветната градина / зала/ на помпозната сватба?
Срам ме е да си призная, но един определн "кич", пищност и помпозност
много ме привлича  Embarassed
Много ми се иска да видя професионални снимки, а не разни селфита с лошо качество.
Това май е свекървата, но не съм напълно сигурна.
Това е булката.
Пипани усни?  newsm78

Жабка на онази снимка е много сладка бременна.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 11:54 от missNoir

# 192
Тези дни се позачетох във финансовите драми на "Милан", та се подсетих за най-любимия си футболист- Алесандро Неста, и поразрових за някакви по-актуални снимки. Съвсем актуални не намерих, но пък попаднах на такива от сватбата му
Как не попадна на най-великата му снимка!.  Mr. Green
Скрит текст:

# 193
  • Пловдив
И на мен ми хареса залата  Embarassed

Починал е Александър Бръзицов  Flowers Rose

# 194

Това май е свекървата, но не съм напълно сигурна.

Твърде млада ми се вижда за свекърва.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт