На море в Поморие 2016

• 137 201
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета,

днес си тръгнахме от Поморие. Бяхме в дом "Продромов" на ул. "Йордан Йовков" 17. В апартамент на третия етаж.

Първо за жилището - има разлика между снимките в нета и реалността. Първо не са две отделни стаи, а холокухня, в която има разтегателен диван и единично легло и преходна спалня, разделена със секция. От спалнята се влиза в банята.
Като оборудване - всичко необходимо, включително пералня, но телевизорът беше 14-инчово Нео, а нетът беше отвратителен.
Това, което ме взриви беше снощното почукване в 23.15 ч. на вратата ни от хазяйна, който ми заяви, че днес до 9 часа трябва да сме освободили  #Crazy
Когато му обясних, че това няма как да стане, той ми отговори, че при тях така било. Разбира се, това предварително не беше упоменато никъде. Настанили сме се както е редно след 14 часа.

В заключение - къщата е на много хубаво място, на около има много заведения, магазини и т.н. Центърът е буквално на минути, а централният плаж на 100 метра, но заради това отношение аз лично никога повече няма да отседна в този семеен хотел.

Здравей, по-назад писах, че бяхме отседнали там началото на юли. Жалко, че сте останали с не съвсем положителни впечатления. Ние много харесахме мястото. Явно, че стаите са с различно обзавеждане, защото ние бяхме с голям телевизор, но нета наистина беше ужасен. За напускането на нас ни казаха до 10 ч.

# 361
Нета май навред е скапан...всички гости го ползват и явно не смогва...това обаче не би ме спряло да отседна някъде...стига другото да е ок

# 362
Може би трябва да се уточни предварително това с настаняването и съответно освобождаването на стаите.
Нас ни настаниха още когато пристигнахме да проверим около 9.30. При освобождаването ни казаха до обяд може да останем т.е багажа. Ние пък решихме да минем пътьом през друг плаж и от там си тръгнахме. Та по наше желание освободихме по рано. Бяхме в друг хотел.

# 363
  • В.Търново
Четох коментарите във Визит за хотел Релакс и останах приятно изненадана, не са крайно лоши.Но никой не пише за състоянието на плажа и морето, колко е дълбоко там и има ли спасител?

# 364
Четох коментарите във Визит за хотел Релакс и останах приятно изненадана, не са крайно лоши.Но никой не пише за състоянието на плажа и морето, колко е дълбоко там и има ли спасител?
Плажа е не охраняем и не много поддържан.Спасител няма.Пясъка е тъмен,на места черен даже. Не е дълбоко,но е ветровито и има вълни.Ние предимно се къпахме в басейна,който е с морска вода. Simple Smile

# 365
Плажа е не охраняем и не много поддържан.Спасител няма.Пясъка е тъмен,на места черен даже. Не е дълбоко,но е ветровито и има вълни.Ние предимно се къпахме в басейна,който е с морска вода. Simple Smile

Имам и снимки,но нещо не мога да ги кача тук. Sad

# 366
Здравейте момичета,

днес си тръгнахме от Поморие. Бяхме в дом "Продромов" на ул. "Йордан Йовков" 17. В апартамент на третия етаж.

Първо за жилището - има разлика между снимките в нета и реалността. Първо не са две отделни стаи, а холокухня, в която има разтегателен диван и единично легло и преходна спалня, разделена със секция. От спалнята се влиза в банята.
Като оборудване - всичко необходимо, включително пералня, но телевизорът беше 14-инчово Нео, а нетът беше отвратителен.
Това, което ме взриви беше снощното почукване в 23.15 ч. на вратата ни от хазяйна, който ми заяви, че днес до 9 часа трябва да сме освободили  #Crazy
Когато му обясних, че това няма как да стане, той ми отговори, че при тях така било. Разбира се, това предварително не беше упоменато никъде. Настанили сме се както е редно след 14 часа.

В заключение - къщата е на много хубаво място, на около има много заведения, магазини и т.н. Центърът е буквално на минути, а централният плаж на 100 метра, но заради това отношение аз лично никога повече няма да отседна в този семеен хотел.

Здравей, по-назад писах, че бяхме отседнали там началото на юли. Жалко, че сте останали с не съвсем положителни впечатления. Ние много харесахме мястото. Явно, че стаите са с различно обзавеждане, защото ние бяхме с голям телевизор, но нета наистина беше ужасен. За напускането на нас ни казаха до 10 ч.
и ние като говорихме с тях ни казаха 10 ч., но ние се и нанесохме към 11 часа на обяд, та го отдадох на това..Иначе за ТВ-то/нашият беше Сони купче/ и нета и при нас беше така, но ние и почти не се задържахме вътре..Бяхме пак на третия етаж, но в студио.

# 367
  • В.Търново

Това ме притеснява, че не е охраняван плажа.

# 368
Как са цените на такситата в Поморие? Има ли стоянка с таксита на автогарата или трябва да се извика? Може ли да ми дадете телефон на такси на нормални цени?

# 369
  • София
Здравейте момичета,

и ние като говорихме с тях ни казаха 10 ч., но ние се и нанесохме към 11 часа на обяд, та го отдадох на това..Иначе за ТВ-то/нашият беше Сони купче/ и нета и при нас беше така, но ние и почти не се задържахме вътре..Бяхме пак на третия етаж, но в студио.

Във всички нормални хотели настаняването е след 14 часа, а освобождаването е до 12 часа.
При резервацията не са ми уточнили нищо за освобождаване. Категорично не смятам за нормално да ми се чука по вратата след 23 часа, за да ме уведомят, че в тъмни зори трябва да се изнеса. Така бизнес не се прави.
Що се касае до нета и телевизията, аз не стоя по цял ден на плажа и след като плащам близо 70 лева за нощувка, искам качество.

# 370
  • В.Търново
Знам, че на Поморие не е силна страна семейните хотели с басейни.Но, ако все пак през последните години са направили такъв споделете.Търся семеен хотел много близо до плажа с басейн, да има и детски.

# 371
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бяхме в Поморие за два дни в Синьо лято. Доволни сме, а и като цена е перфектно, 30 лв.  нощувката. Определено ще сме там и догодина по същото време.

# 372
Бяхме в Поморие за два дни в Синьо лято. Доволни сме, а и като цена е перфектно, 30 лв.  нощувката. Определено ще сме там и догодина по същото време.

На място ли го намерихте? Помня, че се притесняваше дали ще намерите за две нощувки, ако не бъркам потребителите де..

# 373
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не, още април края мисля, че звъннах и преведох каталога за една нощувка. Със дете на 5 годинки сме и за него имаше отделно легло. Ние принципно по това време не ходим на плаж там, а ни трябва за преспиване. Миналата година спахме в Интиел за 35лв на вечер, но не подразни факта, че тази година ми поискаха 45лв.при условие, че се познаваме и исках отрано да си подсигурят нощувките.

# 374
Ясно....благодаря. bouquet
Това е в новата част, нали?

Общи условия

Активация на акаунт