На море в Поморие 2016

• 137 200
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да, на пет минути е от Автогарата. Първата успоредна на главната. Н новата част ми е по-спокойно е за паркиране. В близост е заведението Интел със външен детски кът и добра кухня.

# 376
  • София
Цена на такси -3лв.км.
Иначе от новия до стария град -10лв. Като това е от център до център.
Ако ще обикаляте , пуска брояч.
За поредна година в Поморие.
Бяхме отседнали в нов апартамент на ул.Ахелой,точно до плажа.
Морето беше доста мръсно. Както и източния плаж.
Фасове навсякъде и опаковки.
По главната улица имаше страшно много хора ,като за края на август.
Като цяло беше хубаво. Естествено всички цени са раздути безкрайно много в заведенията и останалите забавления. Най-евтино ми се видя влакчето,което обикаля града. 3лв за доста голяма обиколка.
Возихме се и на корабчето "Капитан Кук",аз и детето останахме очаровани от "пиратите"  Wink

# 377
Поморие е град с атмосфера!Бяхме в новата част и тази година.Не мога да спестя суперлативи за алеята от Стария град до кв.Св.Георги...Но защо никой не полага елементарни усилия да поизчисти?Не е нормално плажовете в Новия град да не се чистят в продължение на седмици...Кошчетат по пясъка са на по 50 метра и в навалицата просто не можеш да стигнеш до тях.За водораслите да не говорим....На 4-тия ден бяха образували дебела стена,непосредствено пред вълните.И така си останаха непочистени...Нямам думи от безхаберието на местната власт по отношение на хигиената.Докато колежка отбеляза,че в Обзор например,било перфектно почистено.Е,какво да се прави-явно  ще се ходи на Обзор догодина.

# 378
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И във Варна не чистят водораслите.

# 379
Това е работа на концесионера, но те явно са заети да събират пари за чадъри и шезлонги, отколкото да намерят време да почистят водораслите... Tired

# 380
Поморие е град с атмосфера!Бяхме в новата част и тази година.Не мога да спестя суперлативи за алеята от Стария град до кв.Св.Георги...Но защо никой не полага елементарни усилия да поизчисти?Не е нормално плажовете в Новия град да не се чистят в продължение на седмици...Кошчетат по пясъка са на по 50 метра и в навалицата просто не можеш да стигнеш до тях.За водораслите да не говорим....На 4-тия ден бяха образували дебела стена,непосредствено пред вълните.И така си останаха непочистени...Нямам думи от безхаберието на местната власт по отношение на хигиената.Докато колежка отбеляза,че в Обзор например,било перфектно почистено.Е,какво да се прави-явно  ще се ходи на Обзор догодина.

Да, в Обзор ми хареса и на мен. Тази година се прекарахме с Китен. Но, в Обзор ходете в активния сезон, когато морето е спокойно.

# 381
В Обзор морето е дълбоко в началото, не ми хареса за малко дете...в Поморие си е плитичко в началото.

# 382
  • В.Търново
Позамислих се за другата година в Поморие, но като чета , че не чистят плажовете с дни не ми хареса това.Преди няколко години не беше така, когато още не беше застроен с големи сгради новия град.Плажа беше прекрасен тогава.

# 383
В Обзор морето е дълбоко в началото, не ми хареса за малко дете...в Поморие си е плитичко в началото.

На входа при парка, който е много зелен и приятен от дясно е плитко като за бебета и то доста навътре. От ляво наистина е много дълбоко. Пясъкът е чист, но едър.

# 384
Вие на кои плажове ходите? В стария на плажа срещу Sunny Bay забелязах че всяка сутрин минаваше някаква машина и чистиха водораслите.

# 385

На входа при парка, който е много зелен и приятен от дясно е плитко като за бебета и то доста навътре. От ляво наистина е много дълбоко. Пясъкът е чист, но едър.

Да, и аз така подочух. Ние бяхме в Каза Мартинес и там беше дълбочко.. Но малкия беше на 2г. тогава и не ми се разхождаше напред-назад Grinning

# 386

Да, и аз така подочух. Ние бяхме в Каза Мартинес и там беше дълбочко.. Но малкия беше на 2г. тогава и не ми се разхождаше напред-назад Grinning

Всъщност плитко е от дясно. Embarassed

# 387
Това лято два пъти бях в Поморие- стария град и съм доволна. Може би отново ще бъде в полезрението ни за следващата година.

# 388
Благодаря на всички потребители, препоръчали При Американеца, в тази и предишни теми. Детенцето ни на година и четири месеца остана здраво, и доволно, а и ние. Браво на тях!
Оставаме с чудесни впечатления от курорта и ще се върнем пак. Поморие е прекрасно място Simple Smile

# 389
  • В.Търново
Благодаря на всички потребители, препоръчали При Американеца, в тази и предишни теми. Детенцето ни на година и четири месеца остана здраво, и доволно, а и ние. Браво на тях!
Оставаме с чудесни впечатления от курорта и ще се върнем пак. Поморие е прекрасно място Simple Smile

Плажа пред Американеца как е? Дълбок, плитък, мръсен?

Общи условия

Активация на акаунт