На море в Поморие 2016

• 137 186
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Там май няма плаж отпред. Има море тип пристанище, но не и пясъчен плаж. Източния се пада по встрани...

# 391
Там май няма плаж отпред. Има море тип пристанище, но не и пясъчен плаж. Източния се пада по встрани...

точно пред Американеца има пясъчен плаж, пристанището е до него

# 392
  • от Луната
На 25 и ние се върнахме от Поморие. Почивахме в Дом Доневи и съм достатъчно доволна, за да го препоръчам. Всеки 3 ден почистване, веднъж смениха хавлиите и калъфките на възглавниците, чаршафите не  newsm78. Г-н Донев, както и съпругата му изобщо не са досаждали, както чета за някои хазяи в темата. При настаняването помоли ако е възможно напускането да стане до 10ч, но без нахалстване. Квартирата е близо до плажа и още по - близо до центъра. Ако имате въпроси съм насреща  Mr. Green

# 393
Ходихме на плаж около Омар, но от това, което видях, изглежда ок и подходящ за плажуване.Всъщност нашата компания хареса точно това плажче пред Американеца, но там няма достатъчно място за плуване, по моите критерии Simple Smile

# 394
  • София /Абсурдистан
В момента почиваме тук. Ако някой има въпроси, да пита.

# 395
  • София
И ние прекарахме няколко дни в Поморие.
Пясъка и централната част за мен бяха много мръсни. От кошчетата се стичаха хранителни остатъци и вонята беше силна.
Прехваленият ресторант Омар не ми хареса. В салатата намерих гъсеница, а пържолите бяха сухи и жилави. Харесаха ми двете заведения от страни на Омар-Амфора и другото не го помня, както и едно по-навътре на ул Цар Освободител-Лозов двор.

# 396
При Американеца се хранихме когато бяхме, скъпичко е...
Обаче за нощувка там е много шумно от ресторанта, даже стаите които гледат към него.. не ги мисля

# 397
  • София
Малко снимки
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 398
  • София
Благодаря за снимките, всичките места се досетъх къде са.

# 399
И ние се завърнахме от Поморие - след като питах назад в темата редно е да оставя и отзивите си  Wink.  Отседнахме в Поморие Бей с ваучери - 8 нощувки - хотела е на чудесно място до плажа - само пресичаш улицата и си там. Плажа пред хотела беше чудесен, пясъка много ситен, морето плитко и чисто. Пясъка всяка сутрин се заравняваше, нямаше неизхвърлени кошове и преливащи с боклуци, като в коментарите от горните постове. Е фасове си имаше, но никой не може да се пребори с културата на пушачите.
Центърът е на 10-15 минути бавно ходене.
Самия хотел ни хареса - настаниха ни на шестия етаж и ни се случи огромна тераса около 30 кв. м. с гледка към морето. Оборудването на апартамента беше чудесно - просто беше помислено за всичко - дори имаше гърне за малко дете пък даже и щипки, пълна гама кухненска посуда и въобще всичко необходимо. За съжаление всичко, което пише в нета относно хигиената е абсолютно вярно - първите 4 дни изхвърляха само боклука, после след настояване от моя страна избърсаха веднъж пода  и въпреки желанието ни за 8 нощувки така и не смениха спалното бельо. Естествено при освобождаването си казахме всички забележки на рецепцията, момчето много ни се извиняваше и съжаляваше, но явно това не им е проблем от сега.
По заведения рядко се хранихме - основно си взимахме готвено за вкъщи. Но като цяло ми се стори доста  2,50 за едно безалкохолно в обикновено заведение.
Разходихме се и с корабче  и с влакчето.
Като цяло останахме доволни - макар и в края на сезона времето беше чудесно, а какво повече му трябва на човек   

# 400
Препоръчаните ми заведение със сносна храна и цени в Поморие?

# 401
  • В.Търново
Мой колега бяха в Релакс.Като цяло са доволни, храната малко еднообразна.Обаче всичките минали вируса, дали от морето, храната....

# 402
  • София
Препоръчаните ми заведение със сносна храна и цени в Поморие?
делмар на плажа и лозов двор във вътрешността

# 403
Здравейте някой да е отсядал в къща за гости РАДОСТ на ул.Крайбрежна ?

# 404
  • В.Търново
Да побутнем темата за Поморие.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт