На море в Поморие 2016

• 137 302
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В крайна сметка преживяхме добре. Вечеряхме веднъж в Чичовци, любезен персонал, вкусна храна. Два пъти нещо между обяд и вечеря в Поморие бей, съвсем до плажа. Вкусни домашни пържени картофки, вкусна пица, хубаво цедено кисело мляко.
Внимавайте като запазвате места за спане, защото от едната страна на полуострова е хубав пясъчен бряг, а от другата скали. Е, ние бяхме от грешната страна. Разхождахме се до плажа и все пак, ако са малки деца трябва или с кола, или ще има мрънкане.
Благодаря на всички за съветите и предложенията!
Весело и слънчево лято  bouquet

# 136
Къде е хубавия плаж, от коя страна....дай някоя улица за ориентир.
Крайбрежна където е...там кой плаж е-каменистия или пясъчния?

Аз помня пощата, общината незнам къде беше, та от пощата нагоре и напред е центъра, нали? Там вляво или вдясно да търся хотели?

# 137
Преди два дни се върнах от Поморие. Определено съм очарована от кухнята и обстановката в Бистро "Свети Никола" Намира се в близост до ул. Крайбрежна, с точен адрес ул. Рибарска 7. То работи  целогодишно, така че местните ще ви упътят. "Омар" за мен не струва, по-добро е това заведение, което е до него. Не си спомням името.

# 138
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТЕТА,ще ми е интересно да споделиш после как сте се справили с намирането на квартира на място.Аз все не мога да се реша,при условие,че сме ходили много пъти.е не за плажуване де. Simple Smile

# 139
  • София
Ние сме от 10 в един апартамент. Да ви попитам, тъй като дъщеря ми има алергия от ухапано от комар, има ли ги гадинките сега, за да се подготвя.

# 140
Ние сме от 10 в един апартамент. Да ви попитам, тъй като дъщеря ми има алергия от ухапано от комар, има ли ги гадинките сега, за да се подготвя.
Аз комар не усетих, дори се бях приготвила със всичко необходимо защото мен ме хапят много. Дали заради вятъра или защото са пръскали, не мога да кажа. Но комари нямаше.

# 141
Нямаше комари преди една седмица, сега - не знам.

# 142
  • София
Аз комар не усетих, дори се бях приготвила със всичко необходимо защото мен ме хапят много. Дали заради вятъра или защото са пръскали, не мога да кажа. Но комари нямаше.

Комари няма, но мухите как хапят..  #Crazy

Аз помня пощата, общината незнам къде беше, та от пощата нагоре и напред е центъра, нали? Там вляво или вдясно да търся хотели?
Значи около ул. Крайбрежна са пясъчни плажове. Сега гледах картата.  Peace

# 143

Комари няма, но мухите как хапят..  #Crazy

Значи около ул. Крайбрежна са пясъчни плажове. Сега гледах картата.  Peace

Всички плажове в Поморие са пясъчни. Там ,където казвате, че са скали, е крайбрежния булевард за разходки . Там няма плаж. Разбира се , поставени са стълбички ,за да се влиза във водата за къпане, който желае,но не е плаж. Под Яворовите скали има една бетонна площадка, където често може да се видят опънати кърпи,но също не е плаж. Просто въпрос на предпочитание.  Grinning

Комари наистина няма, пръскаха скоро и вероятно периодично ще се пръска.

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 13:45 от daniela.qnkova

# 144
daniela.qnkova , Malini  благодаря ви много bouquet

# 145
  • София
daniela.qnkova, уж бях чела в темите, но този момент съм го пропуснала. Както и да е, Поморие беше спасителен вариант за близко до Несебър място. В крайна сметка се справихме  Mr. Green Ние традиционно ходим по на юг.

# 146
Комари няма но има много мухи - особено по заведенията е супер дразнещо.Отделно, че хапят гадно.

# 147
Здравейте,как е времето в Поморие?В събота заминаваме,а по прогноза го дават доста хладно и ветровито....?

# 148
Времето тези дни е перфектно. Валя за кратко, но не стана хладно. Дори е приятно.

# 149
Супер ,благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт