На море в Поморие 2016

• 137 258
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте някой може ли да ми каже мнение за къща за гости Узунови? Благодаря!
В новия град,нали?Прилично местенце е,близо до плажа.

# 166
А нещо повече за къща за гости "Рос Мари" мнения?

# 167
Нашата почивка в Поморие вече свърши. Времето беше чудесно. Вечер си правехме дълги разходки. В Поморие поне това не е проблем. Ако следващата година ходим пак там, обезателно ще вземем и велосипедите.
Останахме и много доволни от студиото, което наехме. Близо беше до плажа и въпреки че пишеше, че не може да се паркира, ни казаха, че може да оставим колата отпред пред самата сградата.
Направи ни впечатление, че имаше много руснаци и украинци.
Пожелавам хубава почивка на всички! Simple Smile

# 168
Някой има ли впечатления от Студио Бриз намиращо се на ул.Ропотамо 3. Аз нещо с Google maps не откривам такава улица  newsm78 Било около/срещу Гранд хотел Поморие.
Откриха ли аквапарка - цените как са ?

# 169
Някой случайно да има мнение за къща Лина и къща Русалка в стария град ? Като цяло ми трябва 1 стая за двама, защото горе долу ще се ползва само за преспиване, не много скъпо, единственото задължително да е със самостоятелен санитарен възел  Thinking Ако някой може да ми препоръча нещо в стария град ще се радвам

# 170
Аквапарка още не е открит,ходихме и ми се видя че доста довършителни има още...

# 171
Ev, може ли да споделиш някакви координати на това студио и цена на нощувката.
Сърдечно благодаря  Simple Smile

# 172
Nie namerihme studio na ul.Ribarska 1. Savsem do plaja e. Otdolu lma obedno meniu i zakuski. I hranitelen magazin otsre6ta. Tova na miasto bez rezervacia. 40 lv za studio...c kuhnenski box.

# 173
Някой има ли впечатления от Студио Бриз намиращо се на ул.Ропотамо 3. Аз нещо с Google maps не откривам такава улица  newsm78 Било около/срещу Гранд хотел Поморие.
Откриха ли аквапарка - цените как са ?
В бгмапс има адреса.Аз капарирах студиото за периода 24-30 Юли.Отсядали сме в съседна кооперация и горе-долу ми е познат района.Плажа е на 50-ина метра.Наблизо има голям супермаркет и сергии с плод и зеленчук.За съжаление центъра не е много близо.

# 174
  • Стара Загора
Аквапарка още не е открит,ходихме и ми се видя че доста довършителни има още...

Дано го направят до средата на август ,че ние тогава ще ходим.

# 175
Здравейте. Вчера се върнахме от почивка в Поморие. Бяхме в старата част и определено препоръчвам пред новата. Останах много доволна, градчето има голяма пешеходна зона, приятна крайбрежна, няколко малки паркчета. Бяхме отседнали в къща за гости "Продромов". Останах супер доволна и ако ходим пак ще отседнем там. Намира се на 3 мин. от плажа и 7-8 мин. от центъра, на тиха малка уличка. Бяхме в студио, в което си имаше абсолютно всичко, беше изключително чисто и домакините бяха много приятно семейство. Возихме се на корабче в залива (6 лв.) и на влакче, което обикаля старата част (25 мин.; 3 лв.) Аква парка не е готов и като гледам имат още доста работа по него. Плажа не е особено голям, но има и свободна зона. Направи ми впечатление, че няма толкова много сергии, колкото съм свикнала да виждам (в Приморско примерно е фраш от сергии).

# 176
  • София
Много ме зарадва твоя пост, Тарантула. Аз съм резервирала апартамента в "Продромов" за август. Надявам се, че и ние ще останем доволни.

# 177
Който ще търси на място ...има мн.свободни стаи. Просто паркирате на ул.Крайбрежна и тръгвате пеша да питате. Цената е от 25 за двойна стая до 45_50 за студио.

# 178
  • Някаде там
 bouquet
Който ще търси на място ...има мн.свободни стаи. Просто паркирате на ул.Крайбрежна и тръгвате пеша да питате. Цената е от 25 за двойна стая до 45_50 за студио.

# 179
bouquet
Буквално на всяка къща има табела за свободни апартаменти и стаи.
Питаѝте, докато сме тук Laughing

Общи условия

Активация на акаунт