На море в Поморие 2016

• 137 074
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
А има някакъв руски квартал с нови апартаменти, но май е в стария град, пада се успоредно на този големия паркинг, в дясно от него, така ли е, или бъркам

# 601
А има някакъв руски квартал с нови апартаменти, но май е в стария град, пада се успоредно на този големия паркинг, в дясно от него, така ли е, или бъркам

Така нареченият "руски квартал" е в старата част на града. Много руснаци ( и не само) си купиха апартаменти там, та оттам и името... Това са множество нови сгради - жилищни и хотели, построени върху засипаното вече Малко солено езеро.  Районът е доста обширен

# 602
  • София
Ами то дори горе на снимката може да се види! отпред е източният, отстрани е северният. Южният не се вижда и той наистина е най-широк. Както писах и в другата тема той обаче е извън старата централна част на град Поморие. Т.е. ако търсите градска среда, развлечения, навалица , липса на места за паркиране, то избирате старата част, ако търсите зеленина, спокойствие, липса на навалица и заведения, то за Вас е новата част и то най-най-южната/около хотел Сънсет Ризорт/.

Някой ходил ле е в хотел Сънсет Ризорт? Да споделите мнения?

# 603
Ами то дори горе на снимката може да се види! отпред е източният, отстрани е северният. Южният не се вижда и той наистина е най-широк. Както писах и в другата тема той обаче е извън старата централна част на град Поморие. Т.е. ако търсите градска среда, развлечения, навалица , липса на места за паркиране, то избирате старата част, ако търсите зеленина, спокойствие, липса на навалица и заведения, то за Вас е новата част и то най-най-южната/около хотел Сънсет Ризорт/.

Някой ходил ле е в хотел Сънсет Ризорт? Да споделите мнения?
В Букинг има отзиви за този хотел. Не са много разови като за 5* хотел, а при тези цени е просто недопустимо да има такива.

# 604
Тази година ходихме в хотел св. Петър и Павел. На метри от централният плаж, със страхотна гледка към морето и прекрасно спа на 6 етаж. 

# 605
  • София
Тази година ходихме в хотел св. Петър и Павел. На метри от централният плаж, със страхотна гледка към морето и прекрасно спа на 6 етаж. 

Може ли малко повече инфо за този хотел - стаите как са? паркинг има ли? чистотата в хотела? с храна ли бяхте - четох, че собственика броял всеки залък? как е около хотела - застроено ли е всичко и строежи ли са или има парк, градинка?

# 606
  • Берлин
Аз запазих 2 апартамента в Поморие Резиденс. Не сме почивали в Бг от сто години. Не знам какво да очаквам. Важно ми е да няма много хора,да е близо до морето и да е чисто. Коментарите в нета са в тази посока. Дано е така!
Ще съм благодарна на коментари. Благодаря

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 15:12 от PAPURCHE MEHURCHE

# 607
Някой почивал ли е тази година в хотел Релакс в Поморие? Ще се радвам да прочета отзиви тук... Simple Smile

# 608
Здравейте! Искам да попитам дали има автобус, който тръгва от старата част на града и ходи до езерото,където се правят кални бани.

# 609

Може ли малко повече инфо за този хотел - стаите как са? Бяхме в тройна стая, имат климатик, тераса, малко тв. И хладилни че.  паркинг има ли? Ние намерихме место пред хотела, но на 20 метра е общинският паркинг, който е безплатен  чистотата в хотела? -Чисто е, всеки ден почистваха. с храна ли бяхте - четох, че собственика броял всеки залък? Да бяхме с храна,  според мен доста некачествена, а това за собственика и аз го мисля,  но пък гладни не сме останали. как е около хотела - застроено ли е всичко и строежи ли са или има парк, градинка? Около хотела са морето и езерото..градинка не видях.

# 610
  • София
Здравейте! Искам да попитам дали има автобус, който тръгва от старата част на града и ходи до езерото,където се правят кални бани.
автобус няма,  но може да ползвате увеселителното влакче срещу 3 лв.

# 611
Здравейте,
някой отсядал ли е в Роуз гардън?
И ако знаете каква е разликата между Роуз гардън бутик и Роуз гардън апартаменти?Излиза една и съща сграда и за двете.
Цените доста се различават обаче.

# 612
  • София
Здравейте,
някой отсядал ли е в Роуз гардън?
И ако знаете каква е разликата между Роуз гардън бутик и Роуз гардън апартаменти?Излиза една и съща сграда и за двете.
Цените доста се различават обаче.

Къде четете цени за тези хотели / този хотел? Има ли ол-инклузив?

# 613
  • Някаде там
Фаталина е описала най-добре Поморие.

Който иска хубав и не пренаселен плаж отсяда в Новия град. Вярно, забавленията са оскъдни, т.е. спокойствието е в повече.

Който търси обратното, в допълнение с вятър и вълни отсяда в Стария град.
Морето е плитко доста навътре  в стария град. Вълните не са чак толкова плашещи.
То наистина всеки си решава, но ние бяхме в стария град, на една тиха уличка и всичко беше на една ръка разстояние. Шум от заведения не съм чула, но то  и няма из малките улички. Те са предимно на крайбрежната алея.

Здравей, би ли споделила къде отседнахте и доволно ли сте?

# 614
Скрит текст:
Фаталина е описала най-добре Поморие.

Който иска хубав и не пренаселен плаж отсяда в Новия град. Вярно, забавленията са оскъдни, т.е. спокойствието е в повече.

Който търси обратното, в допълнение с вятър и вълни отсяда в Стария град.
Морето е плитко доста навътре  в стария град. Вълните не са чак толкова плашещи.
То наистина всеки си решава, но ние бяхме в стария град, на една тиха уличка и всичко беше на една ръка разстояние. Шум от заведения не съм чула, но то  и няма из малките улички. Те са предимно на крайбрежната алея.
Здравей, би ли споделила къде отседнахте и доволно ли сте?
http://sofia-pomorie-bg.book.direct/
Цените обаче са се качили доста май. Единственото неудобство са малките тераси.

Общи условия

Активация на акаунт