Растат цветенца и тревички, ОКТОМВРИйче маха с крачета и ръчички! - тема 3

• 41 713
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Стига бе хора, 9 месеца ли искате да повръщате   Laughing В края на 1ви триместър е съвсем нормално да отшумят тези симптомите. Инна, не се притеснявай, други болежки ще се появят Simple Smile На мен още ми се гади стабилно, обаче с предната бременност не съм връщала храна нито веднъж. Но вече здраво ме болят кокаляците м/у краката, не мога да повярвам, че този път толкова от рано се чувствам като развалина  Crazy

Е, аз съм така (с кокаляците: тазобедрени стави, колене и краката въобще - прасци, глезени) от 3 седмици. Единственото, което ме спасява от тези болки е движението. Сутрин съм като ръждясал тенекиен човек.

# 181
Мен гърдите почти не ме боляха, последната седмица ме боляха и днес нищо!
Ние днес сме на ФМ и на мен ми е нещо страшно притеснено, до след обяд ако не получа инфаркт ще е чудо, кръвното пак ще ми е в небето, ама дано само бебока да е добре!

# 182
d@indi, аз в момента съм с такава инфекция, но група Б. И не съм сигурна, че хомеопатията ще помогне, по-добре си пий АБ.
Ти пиеш ли сега антибиотик, или изчакваш по-късна седмица? Може ли толкова рано да се пие, без да окаже негативно влияние на плода? Аз сега съм в 14-та г. с. Ще видя какво ще ми каже АГ днес и после ще пиша. 

# 183
Инна Георгиева, аз съм по същия начин, като теб. Не ми се гади, не повръщам, нямам болки или напрежение в гърдите. Дори вече и умората утихва. Вече би трябвало симптомите да утихват.
R_N, не се притеснявай мила, всичко ще бъде наред. Стискаме ти палци и чакаме хубавите новини.

# 184
Връщам се от фетална. Всичко ни е наред. Взеха ми кръв и в събота съм на генетична консултация.
Simple Smile

# 185
Анн-,браво за хубавите новини.
R_N ,ще видищ,че няма причини за безпокойство и всичко си му е наред на мъника Simple Smile
Ина,и моите симптоми отшумяха по същото време,около 11седмица и няколко дни.Нормално си е.
Момичета и аз днес се вълнувам,че ще ходя да гледаме бебо.После като се върна ще мина на отчет.

# 186
Казаха ми, че е ок около 11/12 седмица да отшумят симптомите.

# 187
Това със симптомите е според зависи- някои ги нямат изобщо, други само за малко седмици, трети до средата на бременността, а "късмтлийите" - края! И на мен в миналата ми бременност ми казваха- Търпение, търпение! след малко ще спре, но до 5 месец включително не задържах нищо в себе си! Сега... някои дни съм добре, други- зле! Но тази бременност определено е по-изпълнена със симптоми от миналата и по-тежка!

# 188
  • София !
Добър ден  Hug

Успех на всички с прегледите и после ви чакаме на отчет!  Heart Eyes

Спането гледам коментирате. Аз си спя почти по корем. Казвам почти, защото не лягам буквално на него, а само на едната страна  Simple Smile т.е. на половината /много забавно обяснение дадох/. Така си спях и с предната бременност. То реално погледнато после като пораснат коремите и да искаме няма да можем да спим така.

Симоптомите
си ги имам още. Въпреки, че тази бременност определено ми е много по-лека от предната /поне до тук/. Да - вярно, че ми се гади и повръщам от време на време, но то е цвете в сравнение с това, което бях преди. Тогава беше много страшно. Разбрах, че съм бременна в края на 5 г.с. и от средата на 6 г.с. като се започна едно повръщане ама нон стоп! - и така до 16 г.с. - включително. Тогава и в болница лежах, че почти се бях обезводнила и изобщо беше чудо. И дните съм боряла, че всички ми викаха до 12 г.с. ще мине - да ама не.. Та сега съм си направо цветенце  Simple Smile Предимно ми се гади, но пак успявам да ям и да задържам храната най-важното. Миналия път след 10-15мин. се връщаше поръчката, включително и глътка вода... Направо не искам да се сещам  ooooh!
Мисълта ми е, че всяка бременност е различна, както и всеки организъм. При мен може да има симптоми, при други няма никакви.. И както Mushmoranka казва, има и такива ''късметлийки'' дето са така до края /майка ми е била така с мен - цялата бременност не е спряла да повръща/.
Мислете си позитивно! В краен случай когато много се притеснявате по-добре отидете на лекар, от колкото да седите да мислите в къщи! Не е хубаво да сме под стрес и негативни мисли.
Аз така предната Б. честичко посещавах док., че все нещо се панирах  Blush Тоя път обаче съм по-спокойна, чак се учудвам на себе си  Simple Smile

# 189
zdraveite badeshti mami...bih iskala da se prisaedenq i az kam vas...bremenna sam v 16 sedmica Joy Joy Joy  terminat mi e na 04.10. i mi e parva bremennost. Two Hearts preggo chesno kazano mi e malko pritesneno

# 190
Здравейте момичета,след час съм на преглед и нямам търпение вече,а при повечко движение и работа започват едни болки ниско долу и полудявам,симптомите са си на лице,всички "екстри" си ги имам но няма да се оплаквам.Чао за сега,и всички които днес ще се видят с бебчо,по късно на отчет.

# 191
Момичета, вие вече казахте ли, на близки и познати, че сте бременни? Аз току що срещнах една позната и докато си говорим ме попита дали съм бременна? И как да излъжа, казах ДА.
Успех на момичетата, които са на преглед, чакаме хубави новини  Heart Eyes

# 192
Нашите знаят от както знаем и ние- роднини и приятели!

# 193
И моя преглед има, моите бебоци такива салта правеха в мен ужас... едното даже риташе другото хахах.. Но пък кръвното ми се повишило и от днес съм на хапченца да го смъкваме.. Иначе са ми жизнени мъниците.

# 194
d@indi, аз в момента съм с такава инфекция, но група Б. И не съм сигурна, че хомеопатията ще помогне, по-добре си пий АБ.
Ти пиеш ли сега антибиотик, или изчакваш по-късна седмица? Може ли толкова рано да се пие, без да окаже негативно влияние на плода? Аз сега съм в 14-та г. с. Ще видя какво ще ми каже АГ днес и после ще пиша. 
Аз вече пих веднъж АБ в девета седмица заради проблеми с УНГ Mr. Green И не, няма никакъв проблем за плода. Има си разрешени АБ, които са по-добре да се приемат, отколкото да караш с инфекция. Единствено гъбите не се лекуват до 12-а седмица.

Аз чаках да ми мине феталната и скрининга, преди да разглася на всеослушание. И даже в момента си трая, докато не ме попитат.

Общи условия

Активация на акаунт