Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Фло, честит професионален празник. Желая ти, да си мн здрава, все така енергична и горяща я работата си и във всичко с което се за хванеш.
ЗА имунитета и аз съм на прополис с мляко, мн съм доволна от него, преди години ме спаси от постоянните анангини, които правех. Джинджифил с мед и лимони също съм правила, но сега не го правя, заради бременността.

# 106
ФЛО, честит празник и от мен! Продължавай да обграждаш с любов всички около теб, сигурна съм, че пациентите ти много те обичат!

Аз излизам, за да се насладя на прекрасния пролетен ден!

# 107
Минавам набързо да ви поздравя.. след работа наминах с една приятелка по Главната.. ейй, много хора, много нещо.. показвам нагледно една моя любима гледка.. поседяхме в Градската градина около Пеещите фонтани.. а сега вече съм си в нас и се захващам със салатата, че днес съм на зеленчуции  Laughing Laughing

Лека вечер от мен, до утрее  Hug Hug

# 108
I miss you, за миг се почудих къде е бутончето Like, че да го цъкна на твоята снимка! Много красиво!
Фло, честит професионален празник!

# 109
  • Пловдив
Фло, честит празник!!!

Аз нищо по-особено не правя за подсилване. Но пък вкъщи плодове и зеленчуци се ядат/пият на корем Simple Smile
Ей затова съм много благодарна на една съфорумка, която ни запозна с baby led weaning  bouquet Покрай захранването на децата семейното меню много се промени - започнахме да се храним по-здравословно.

Отивам сега, да стягам куфарите, че утре отиваме на вилата - ще я подготвям за парти Simple Smile Решихме РД на малкото чудовищенце да го изпразнуваме там - поканихме още две семейства, с чийто деца малката са големи приятелчета и така ще е като в приказките - "3 дни яли, пили и се веселили" hahaha

# 110
Добро утро
Фло честит празник на патерици

# 111

Добро утро! Днес не е така слънчево като вчера и дори подухва вятър, на моменти силен.
I miss you хубава снимка. В края на месец май, мислим да посетим Пловдив и пеещите фонтани, а пеят ли все още и по кое време на денонощието?
dimitrova8002 влизайки сутрин във форума все си мисля, че ще е денят на твоята принцеса Grinning.
sweet_maniche и аз захранвах малката си дъщеря по метода "захранване, водено от бебето" и наистина промених менюто и на останалите членове в семейството, но не драстично Embarassed. Сигурна съм, че ще си изкара прекрасно твоята рожденничка на вилата, само дано времето е с вас и не вали много.
danity_79 как е, започна ли да се чува гласът ти, в твоя дом?
sad_woman за отслабване ММ пиеше "Витаслим лайт" и се чувстваше добре. Намаля апетита, държи те бодър и в кондиция, но много бърка в джоба, пък и каква ли химия е. Свали 2-3 кг, с него се свалят бавно, но трайно килограмите, така каза аптекарката и наистина бе така. Но, след време като го спря си върна тия килограми.

# 112
  • Пловдив
Добро утро,

албенка, миналата година фонтаните пееха само в четвъртък, петък и събота. Тази година още не са започнали да пеят, те едва преди два-три дни ги напълниха с вода. Като излезе инфо за програмата, ще пиша. Миналата година бяхме на откриването, нищо не видях. Толкова народ имаше, не се дишаше в парка. Иначе през лятото е приятно място за почивка. А за децата има "Сух" фонтан. Могат да се изкъпят.  Grinning Ей така:
Скрит текст:

онова сУщество с роклята на точки, което се "къпе" с обувки  ooooh!, е моят дзвер. По случай завършването на 7 клас.

Сега отивам да помагам на димитрова, обещах да ударя едно рамо, дано не се изложа.  Laughing

I miss you, там и сватби правят /казвам ти, дъще, сещай се, снахо/  Hug

# 113
Добро утроо,

Албенка, Дунди ти е казала за фонтаните.. и вчера имаше на "сухия" фонтан едни деца се цапотеха там..  Laughing Laughing
И аз бях на откриването им миналата година, чувах само музичка.. и усещах само как някой ме блъска отвсякъде, стоях 10 мин и си тръгнахме, хапнахме по един сладолед (тогава не съм била на диета  hahaha hahaha) и се прибрахме..
Градската градина добре са я направили, има цветенца, сега и цъфналите дървета допринасят за настроение.. ех... обичам я тази пролет.  Rolling Eyes Rolling Eyes

Ооо, Дунди, разсмя ме.. Благодаря ти, рано сутрин  в петък.. знам аз, че правят, ама... още не съм събрала средства за това събитие.. ще видим кога ще стане..  Embarassed Embarassed Simple Smile

Днес няма слънце.. като видях сутринта това облачно време и си казах: Ох, как хубаво мога да се наспя сега... но.. действителността ме свали набързо на Земята.. и се наложи да стана  hahaha hahaha

# 114
  • София
Здравейте военни  красавици. По понятни причини, няма да се задържам много, много в темичката, но не мога да не благодаря на момичетата, които ме поздравиха с мили думи, песни и китки: САД УОМАН, ПАТЕНЦЕТО, ЛУННО ЦВЕТЕ, СЕТИ БЕТИ, МЪНИЧЕТО И ДИМИТРОВА. Благодаря и на момичетата, които ми се обадиха по телефона. От Фейщицата специални поздрави. Затънала е до шия в работа, няма време да си напише дипломната работа.
Отивам в КПП-то. Ако не съм редовна на плаца за проверка, не ми пишете отсъствие. Ще компенсирам после Simple Smile

# 115
Влизам в темата да се похваля, че отметнах задачата с костюма за бала. Както бяхме решили да сме спортно -елегантни  и изведнъж реши младежът, че ще е с черен костюм. Най-важното е, че  той много се хареса, а ние с баща му още повече. Направо не сме вярвали , че на неговата физика ще мине без корекции...  Вярно,че през последната година доста тренира и заякна, ама си е кльощав....не всъщност си е елегантен....След първото несполучливо обикаляне сега приключихме точно колкото един смс паркиране  Grinning....Сега иде най-тежката задача-майката на абитуриента да се нагласи Laughing...Каквато съм колеблива риба има да избирам и да се чудя...А пък поводи за празнуване да искаш тази година...

Прекрасни почивни дни на всички...

# 116
  • Пловдив
Привет от пътищата родни Simple Smile
Благополучно се натоварихме с всичкия багаж (Боже, колко багаж събира тази кола) и цялото домочадие и пътуваме към вилата вече Simple Smile

Албена, много се радвам, като разбера, че още някой е захранвал по ЗВБ

# 117
Добър ден! Заинтригувахте ме с това захранване, водено от бебето. Може ли някой да ме светне с няколко думи?

# 118
Ще опитам с няколко думи, но ще е непълно: Не се захранва с пюрета и каши, а със зеленчуци и плодове. Готвят се на пара или на скара, дава се на детето избор да се храни само и само да избира какво ще яде. Въвеждането не е така бавно, както при кашите и пюретата. Страхотна мацаница и кеф е да гледаш детето ти как си хапва от всичко, не взимайки само това, от което би получило алергия или не му понасящо на стомаха му (не знам как го знаят, но ги избягват). Захранва се на 6-7 месеца, когато може стабилно да стои седнало и само си хваща храната. Храната се приготвя във форма, подходяща за хващане от бебешката ръчичка.
Има много инфо в нета, блог "За близнаците", а също и тема в бг мамата (от там разбрах за него).

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 13:44 от albena30

# 119
  • Пловдив
Името си казва всичко hahaha
Оставяш махранването изцяло в ръцете на детето - предлагаш му парченца, удобни за хващане от него и то решава дали и колко да си вземе Simple Smile
Идеята е, че така децата се запознават не само с вкуса, но и с различните консистенции и така - имитирайки родителите (по-големите деца в семейството) се научават на правилно хранене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт