Ами този шантав вирус ви е отнел гласа и от нашата къщичка се чува само шепот...Накрай Дунава ли ще се давите? Я да ви попитам вие какво правите пролетно време за подсилване на имунната система? Споделете, моля.
,
Не ми е за пръв път. Шъ съ спра'им.
Тъй ще е обстановката до към 17.04. 

. Миличка, ти прочете ли, дето за малко да ти дойда на гости 

.
И честит професионален празник......!!!!
дано ми остане време че домочадието хич не го вълнува че аз трябва да чистя, прибирам и тн.
На сутринта ние двете си работим в кабинета, а той пристига да види какво се е случило. Много се смяхме тогава, смеем се и сега, като се сетим. Ех, колко беше хубаво!!!

искам си кестенявото.. ама сега май трудно ще го постигна обратно.. ще мисля какво да правя

И като му намилам, че не трябва така, че трябва да се ядат плодове и зеленчуци, ми отговаря дълбокомислено: ми аз нали ям картофи и те са зеленчук, значи ям зеленчуци. И разговора приключва
Flo, прочетох за твоите намериния да ми дойдеш на гости и ме хвана яд че не си го направила. Значи ще взема да ти пратя телефона и адреса си за всеки случай ако пак попаднеш в нашия вилает, да знаеш ще ми бъде много приятно ако ме изненадаш така..
Впрочем ти адреса трябва да го имаш, нали си пращахме картички за Коледа.....защо не дойде направо у дома...мен гости не ме плашат никак...другия път превърни мечтите си в реалност.....ок?!
пък идва сезона на сладоледа а аз толкова го обичам.....голяма мъка....но продължавам до лятото все ще заслабна още малко...ама сладоледа ми е изкушение на което едва ли ще устоя, но какво пък един път се живеее...
Препоръчани теми