Съпруги на военнослужещи - 17

• 56 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Това със загубата на глас да не е пак вирус, че наскоро и брат ми за седмица нямаше глас - изчезна внезапно, пи лекарства и чак тогава се появи. А, за тортите при нас в хартиените торти (които бяха за 2-3 месеца) бе забранено да се слагат лакомства, само играчка или балони, свирки. За другите торти, слава богу, мойта щерка, мн мн не ги яде, но на децата по им харесва с истинска торта. Торти, разрешават само със сертификат.

# 91
  • София
Ей, красавици, хайде стига с тези вируси. Ето защо в блока е тишина Wink Ами този шантав вирус ви е отнел гласа и от нашата къщичка се чува само шепот...Накрай Дунава ли ще се давите? Я да ви попитам вие какво правите пролетно време за подсилване на имунната система? Споделете, моля.
Аз едва се влача по плаца за рапорт. Два дни на тръстиката беше направо каторжен труд, а днес след работа ходих и до Здравната каса да се отчитам. Тръстиченето у дома не го броя, но в резултат на десанта от Западна Европа положението на източният фронт бая се утежни hahaha newsm64, newsm79 wash hang prostor Не ми е за пръв път. Шъ съ спра'им. Simple Smile Тъй ще е обстановката до към 17.04.
По въпроса за марката автомобил. Много зависи в коя държава е експлоатирана колата. Внос от Италия не е добра идея. Тамошните шофьори се славят като доста нехайни и немърливи. Никак не си пазят колите. Ние караме Ситроен ZX Aura и един Пасат. Немските коли возят по-твърдо. Щерката имаше Тигра, само дето като се возехме в нея, бъбреците ни се откачваха. Ужас! Френските коли имат страхотно окачване и возят много меко, но по нашите пътища и танк да си купим и той ще се разбие. Въпрос на късмет е. За градско кормуване една малка кола върши прекрасна работа. Като се сетя, как съботнонеделно нашите мъже лягаха под Жигулките, Ладите и Москвичите и си ги потягаха сами... Ей, какви яки машини бяха! Сега това не може да се случи. За всичко трябва да се ходи на сервиз.
МЪНИЧЕ, Рошличка доволна ли е от празника? Виждам ти добре си се постарала. Браво! bouquet
Дано се повлияе от хомеопатичните сенната ти хрема.
ДИМИТРОВА, ДУНДИ, АЛБЕНКА, СЕТИ БЕТИ, САД УОМАН, ДЖУЛИ, I MISS YOU,  Hug
Отивам да се паркирам до гаджето. Хайде както съм набрала скорост и съм загряла, поне и вас да ви завия и тогава да лягам. ФЕЙЩИЦЕ, ела да помагаш. Угаси поне ламБите.

За ДАНИТИ, дето "шепне", специален поздрав Wink. Миличка, ти прочете ли, дето за малко да ти дойда на гости Simple Smile

# 92
  • Варна

Честит празник на здравния работник.Фло предполагам,че празнуваш затова специално за теб.

И нека този път кафето да е от мен,взимайте има за всички.Лек и спорен ден на всички.

# 93
Добро утрооо.Аз днес пак по задачки-след малко отивам при една позната учителка да правим курсова работа по Езикознание, да отметна и тази задачка и вече да чакам само датите за изпитите.
Сега ви оставям с много  Hug и слънчево настроение

# 94
  • Пловдив
Добро утро,

Фло, първо на теб да честитим празника. Дано има повече такива сърцати лекари/зъболекари като теб.
Ей, тук имахме по едно време една военна половинка, която започна да учи за медицинска сестра. Ама се изгуби от полезрението.

dimitrova8002, ако имаш нужда от помощ за езикознанието, питай. Ще помагам.  Peace

Аз не правя нищо особено през пролетта. Сега гледам вечер, след работа, да поостана малко навън да поема вит. Д от слънцето. Цял ден съм затворена в офиса, хем е мрачно, хем е студено. Вчера за първи път не пуснах климатик сутринта.
Остават днес и утре да потръстича, то не че има работа де, и после съм една седмица в отпуска. Дойде време и за нашата пролетна почивка.  Grinning

juli0976, мерси за кафето, взимам си една за сега и едно за след първото. Че очите ми се затварят.
Лек ден на всички  Hug

# 95
Добро утро! Имаме си кафе за всички, че и за гости, благодарение на juli0976. dimitrova8002 нямаш спиране и почивка, страшна си. Как е голямата кака, на градина ли е, сигурно вече с нетърпение и вълнение чака бебето? И аз като dundi73 нищо особено не правя за подсилване на имунитета  Embarassed. Иска ми се да ям повече плодове, ама като не ги обичам чак толкова  Laughing. След работа съм с малката навън, ама то голяма жега настана, ето, вчера, в нашия край, че и днес, се очаква 28 градуса. Flo 51 честит професионален празник! Ще се справиш с десанта от Западна Европа, не се и съмнявам. Ще нагостиш домочадието с вкусотии и ще им се порадваш. В неделя ще посрещам екскурзиантката, май вече ми домъчня Simple Smile.

# 96

Добро утро! Само минавам да ви видя Hug Hug Hug Hug. Когато имам време ще пиша.

# 97
  • Ямбол
Добро утро и от мен!
Фло, не съм прочела , но пък защо не дойде?!?!?! Щах да те посрещна подобаващо Simple Smile И честит професионален празник......!!!!
Тръстиченето явно не се отразява добре на всички...трябва да спрем.
Напоследък се замислям че май трябва да се наема с пролетно почистване.. newsm78 дано ми остане време че домочадието хич не го вълнува че аз трябва да чистя, прибирам и тн.
За подсилване на имунитета в къщи целогодишно хапваме много плодове и салати, отделно си правя клеева тинктура и всички я пием и определено има резултат като че ли...
Отивам да се потрудя...Лек ден!

# 98
  • София
Днес благодарности на неуморната ДЖУЛИ. Я колко кафета е направила. Има за нас, има и за гости, и пак ще остане Simple Smile
Благодаря на ДЖУЛИ, ДУНДИ, АЛБЕНА И ДАНИТИ  за поздравленията. На времето много сериозно го отбелязвахме този ден. Шиехме специално тоалети, правехме прически, ходехме на ресторант, голямо веселие беше. Пациенти не записвахме, но хората идваха с цветя и кабинетите заприличваха на цветарски магазини. При бабите разказах друга случка, но и тази която на вас ще разкажа си я бива. С мед сестрата ми бяхме близки, ходехме си на гости. За един 7.април ѝ предложих след ресторанта да отидем да спим у нас, че тя живееше в едно село до София и трябваше да напусне купона много рано, за да хване последният автобус, а на другия ден бяхме и първа смяна. Казала тя на мъжа си, но той направил "муцка". ММ знаеше, че тя ще преспи у нас. Отиде си рано, рано жената, а аз се прибирам без нея у нас. Гаджето заема поза Ф и пита къде е сестрата ми, а аз като го видях колко е сериозен реших да се изгъбаркам с него и му казах, че е отишла на бар с колеги. ММ не мирясва: Как така на бар? Мъжът ѝ знае, че ще спи у нас. Ако утре ме попита аз какво ще му кажа? Аз продължавам играта. Казвам му: ще му кажеш, че е спала у дома. Той не на шега се разсърди, чак мустака му на обратно се обърна, но аз продължавам да мълча и така си легнахме " сърдити"  hahaha luvbed На сутринта ние двете си работим в кабинета, а той пристига да види какво се е случило. Много се смяхме тогава, смеем се и сега, като се сетим. Ех, колко беше хубаво!!!
Днес ще потръстича малко, после ще отскоча до ресторанта, в който колегите ще празнуват, да се видим, да ги поздравя и после съм на концерт на Хор Турецки.

ДИМИТРОВА, ще се справиш и с курсовата работа. Бебето е много добричко, щом те изчаква да свършиш всичко набелязано.

АЛБЕНКА, сигурно ти е домъчняло, но малко остана. Скоро ще си я гушнеш и сигурно ще приготвиш за нея любими неща.

ДАНИТИ, днес по-добре ли си? Надявам се. На 4-та страница се намира поста, в който описвам как исках да ти дойда на гости и защо не дойдох Wink

ДУНДИ, и аз се сетих днес за ЕСТЕЛИТА. Тя започна да учи за мед.сестра. Ако ни чете, честит празник  ѝ пожелавам bouquet

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, що толкова за малко намина във военното ни блокче? Остани за повече.

Отивам да готвя, че този народ мен чака.

За подсилване на имунната с-ма, в борбата с вирусите, правя мед с джинджифил, или фрешчета подсилени с лъжичка мед и най-вече сок от чеврено цвекло, целина, моркови. Не забравяйте и капка две зехтин, или олио в соковете, в които има моркови. Пак се разприказвах. Хайде, хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 10:14 от Flo 51

# 99
Добро утро и от мен Simple Smile

Определено тръстиченето не влияе добре.. и аз съм на това мнение.. но и аз като Дунди, гледам вечер да остана възможно най-дълго навън на слънце и разходка, че по цял ден наистина вече дископатия на 28 години ще хвана..  hahaha hahaha

Сети, да, в тази тема я видях, следя я темата и аз, но не съм се включвала, защото за момента нямам конкретни въпроси..макар, че вече май червеното ми омръзна (месец и половина съм с него на косата си)  hahaha hahaha искам си кестенявото.. ама сега май трудно ще го постигна обратно.. ще мисля какво да правя  Whistling Whistling

Хайде хубав ден на всчки..  Hug
П.С. Честит празник и от мен на здравните работници! Simple Smile  bouquet
Ааа, сблъскахме се с някой.. оо, Флоо, заповядай, мини  Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Добър деееен!
Мила Фло, честит професионален празник! пожелавам на теб и на любимите ти хора много, много здраве! Дано повече лекари са като теб-добронамерени и отдадени на професията си! Че без вас лошо.....За теб с голяма прегръдка:

За имунитета си не правя абсолютно нищо. Виж-за детето се старая доста. Давам му капки прополис във водичка, витамин С, и колкото успея да му пробутам фреш от портокал, мандаринка или киви. Защото той смята, че плодовете и зеленчуците са отровни #Crazy И като му намилам, че не трябва така, че трябва да се ядат плодове и зеленчуци, ми отговаря дълбокомислено: ми аз нали ям картофи и те са зеленчук, значи ям зеленчуци. И разговора приключва  Laughing
Скачам в тръстиката, че от сутринта съм се отдала на сладки приказки и както казва ММ, още за сол не съм изкарала. Приятен и усмихнат ден на всички!

# 101
  • Ямбол
 Joy Joy Flo, прочетох за твоите намериния да ми дойдеш на гости и ме хвана яд че не си го направила. Значи ще взема да ти пратя телефона и адреса си за всеки случай ако пак попаднеш в нашия вилает, да знаеш ще ми бъде много приятно ако ме изненадаш така..Simple Smile Впрочем ти адреса трябва да го имаш, нали си пращахме картички за Коледа.....защо не дойде направо у дома...мен гости не ме плашат никак...другия път превърни мечтите си в реалност.....ок?!
Сега сес етих и срам не срам ще попитам, знам че чакаме няколко бебета ,накоя мацка да не е родила докато се бях изгубила? Да не съм пропуснала някоя хубава новина?
Охххх, за диети говорите, аз нали реших да се вталявам и спрях хляба, сладкото и газираното....та до тук за месец отслабнах само 3-4кг  #2gunfire #2gunfire пък идва сезона на сладоледа а аз толкова го обичам.....голяма мъка....но продължавам до лятото все ще заслабна още малко...ама сладоледа ми е изкушение на което едва ли ще устоя, но какво пък един път се живеее...
Айде банда, много съм гладна и изчезвам... bouquet

# 102
Аз уж щях да тръстича, а ми е едно такова слънчево и неработно....Окото ми все тук  Embarassed
Данити, две бебета чакаме все още. На патенцето и на Димитрова. За патенцето е много рано още, а от Димитрова съвсем скоро чакаме благата вест за появата на нейната принцеса.
Ами 3-4 кг за месец никак не е зле, защо си недоволна? Тъкмо организмът да не се стресира и да не се връщат стопените кг. То аз хубаво ти обяснявам на теб, ами да взема да последвам твоя пример. Че и от мен има по много.

# 103
  • Ямбол
Ми как да съм доволна, имам да свалям поне 8 кг и ми се искаше за кратко време наведнъж да ги сваля и да спра с тези диети, ноооо явно няма да стане, иначе си права така постепенно е най добре. Това което аз правя като режим по скоро е лек вариант на диетата, но на работа трудно се спазва. Гледам и когато ям месо да е със салата, та така де, ще се помъча още , лято идва не ми е кеф така.

# 104
Душичка, как благородно ти завиждам за 8-те кг! Моите са поне 28  Embarassed Днес като ходих да си взема лекарствата за кръста и се заговорихме с момичето в дрогерията. Та тя ми каза, че имала много доволни клиентки от "Калорекс". И това са реални хора, не от рекламите. Та взех да се замислям...Някой да го е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт