Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 215
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, момичета! За пръв път го прочетох сега и ми стана интересно. Нали въпроса със захранването вече не ми е актуален от 8 години, та не бях запозната.
Кати, радвам се, че решихте въпроса с тоалета на младежа. А ти толкова се притесняваше! Класиката е вечна-черният костюм спокойно може да се съчетава с всякакъв цвят ризи и винаги стои елегантно. А мама страда от вечния женски проблем-нямам какво да облека  Simple Smile Спокойно, имаш време да мислиш, да смениш няколко варианта в главата си и да стигнеш до най-сполучливия. Виж, че и при момчето ти не се получи от първия път. Стискам палци!

# 121
Кативита май абитуриента се оказва по-лесен за обличане от мама Laughing. Радвам се, че си е намерил това, което му харесва, сега най-важното е да изкара весело бала си, без произшествия.

# 122
  • София
Оооо, добра новина. Единият от абитуриентите вече е готов. Честито! Сега да му мисли майката...На млади и хубави, всичко им стои добре.
ЛУННО ЦВЕТЕ, какво мисли за бала вашето момче? Понякога заявяват, че няма да ходят и после изведнаж сменят решението. Simple Smile
МЪНИЧЕ, пристигнахте ли? Весело изкарване на купона.
I MISS YOU, хубава снимка си ни показала от Пловдив. Харесвам го този град Simple Smile
АЛБЕНА вече е под пара за посрещането.
ДАНИТИ, по-добре ли си? Адреса ти знам, но нямам телефона ти.
СЕТИ БЕТИ, сетила съм се да те питам. Как е голямото ти момче?
ПАТЕНЦЕ, не си идвала на профилактика. Време е.
САД УОМАН, към кой клуб тренира вашето момче?
ДУНДИ, отмени ли запрещението на дзвера? Готин дзвер е, ходатайствам за него Wink
ДЖУЛИ, за теб чувал с прегръдки Hug Hug Hug
Имах малко свободно време, та си поговорих с вас. Сега отивам да се опъна за малко и на диванчето. Към 16.30 чавето ще се събуди и веднага започва да иска нещо " да капка " това значи нещо да папка...
Хайде изниза се и тази работна седмица, утре и други ден - почивка.

# 123
Фло, за голямото момче не питай... оказа се гастрит, херния, хеликобактер и омазнен черен дроб (това последното от дълъг прием на Диклак, алокохол не близва). За бактерията му изписаха два антибиотика, които да пие наведнъж, но нещо го заболя пак корема след първия прием и нямаше втори... Общо взето проблемите са от начина на хранене и от вида приемана храна.
Днес ни беше много натоварен ден. За събота и неделя също ми е пълна програмата. Сега приспах мънинкото и отивам да шетам.
Кативита, браво за костюма. Дано и ти толкова бързо си намериш тоалет.
Мъниче, весел купон ви пожелавам! А на себе си пожелавам някой ден и аз да имам една къщичка или виличка.
Абе голям зор да пиша от телефона, маркира ми някоу думи и ми ги трие, то да му се отще на човек да пише.
Димитрова, на линия ли си? Не ти ли харесва 11-ти като дата за рожден ден  Mr. Green

# 124
  • Пловдив
Пристигнахме ние  още по обед някъде Simple Smile
Цял ден едно слънчице напича - да ти е кеф, да се опънеш на верандата с книжката  Grinning
Скрит текст:

# 125
Фло, за голямото момче не питай... оказа се гастрит, херния, хеликобактер и омазнен черен дроб (това последното от дълъг прием на Диклак, алокохол не близва). За бактерията му изписаха два антибиотика, които да пие наведнъж, но нещо го заболя пак корема след първия прием и нямаше втори... Общо взето проблемите са от начина на хранене и от вида приемана храна.
Днес ни беше много натоварен ден. За събота и неделя също ми е пълна програмата. Сега приспах мънинкото и отивам да шетам.
Кативита, браво за костюма. Дано и ти толкова бързо си намериш тоалет.
Мъниче, весел купон ви пожелавам! А на себе си пожелавам някой ден и аз да имам една къщичка или виличка.
Абе голям зор да пиша от телефона, маркира ми някоу думи и ми ги трие, то да му се отще на човек да пише.
Димитрова, на линия ли си? Не ти ли харесва 11-ти като дата за рожден ден  Mr. Green

Аз съм си наумила че ще е на 20-ти Grinning

# 126
  • София
Привет красавици, редактирах се, че ако знаете какви ги забърках...Ама минах със стирката и всичко изтрих Embarassed
След обяд легнахме за следобедна дрямка, ама каква ти дрямка... Яко сме спали. Събуждаме се, внучката иска попарка и аз сънена и неориентирана, решавам, че е сутрин. Правя попарката, и гледам колко притъмнява на вън, докато една дружка от КГБ не ме приземи, че все още сме 9. април, а не 10. Е и друг път ми се е случвало, като се събудя малко да се почудя сутрин ли е, или след обяд... hahaha Joy

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 20:21 от Flo 51

# 127
  • София
Хайде пак се появявам, пак сервирам кафето и тортичката - имам повод да почерпя.  
Днес синът ни става на 37. Нека е жив и здрав и по вода да му върви. Когато се роди (4.30 сутринта, валеше дъжд)

Помните ли, че на този ден - 10.04.1979 г. излетя в Космоса Георги Иванов? Някои от вас даже не са били родени Simple Smile
Който вчера си е поспал добре, сега ще брои овце. А на вън е облачно, няма ги звездите, та и по таз причина ще броим овците... 1countingsheep

# 128
Добро утро
Фло,честит ти рожденник, да ти е жив и здрав
И аз днес съм ранобудна,уж оставихме дребната при баба си за да се наспим,то аз много рано се наспах

# 129
Добро утро и от мен!
Честит рожден ден на сина ти, ФЛО!Бъдете все така задружни и сплотени!
А нашата ваканция е към края си.
Всеки има ангажименти и само аз съм готова за бала на сина ми...Но и това е нещо.
Спокоен уикенд ви пожелавам!

# 130
Фло,честит празник на теб и да ти е мн здрав и щастлив рожденика и всички около него малки и големи.

# 131
  • София
Привет военни красавици. На ДИМИТРОВА, ЛУННО ЦВЕТЕ и ПАТЕНЦЕТО благодаря за пожеланията Hug

ДИМИТРОВА, спи бе миличка, спи, че после ще го търсиш това време, ама няма...

ЛУННО ЦВЕТЕ, браво на теб,че вече си се спретнала за бала. За сватбата на сина ни се облякох точно за 15 мин. Знаех, че искам дълъг тоалет, в цвят електрик. Влязох в малкия ЦУМ, видях тоалета, облякох го, стоеше ми чудесно, платих и бях готова. Зор видях после с тюрбана, ама това е друга история. Ирина Сардарева ми донесе гладко кадифе чак от Париж и направи един много елегантен тюрбан, та свеки ( т.е. аз ) беше неотразима Simple Smile

ПАТЕНЦЕ, подсещам те, че е време да минеш на профилактичен преглед. Докато си бременна имаш право на два прегледа по Здравна каса. Използвай ги.

Отивам да си отдъхна от тържеството Simple Smile

# 132
Фло, честит празник, Да бъде жив и здрав и много щастлив твоя син и ти покрай него Simple Smile  bouquet

# 133
  • Пловдив
Привет момичета. Минавам на бързо да ви видя как сте тази вечер. Тук вали, а ние стягаме багажа за Боровец. Малко да отдъхнем, че тия дни бяха напрегнати.
Майката на ММ е в болницата с тежка диагноза. Чакаме да излязат последните изследвания. На 18 започва голямата битка.

Фло, живи и здрави да сте всички покрай вашия рожденик, начело с него.  newsm59 

# 134
  • Варна
Фло да ти е жив и здрав рожденика и много късмет му желая. А за гордата мама много  bouquet.Лека и успешна седмица момичета.

Общи условия

Активация на акаунт