Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 224
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Фло, да е честит рожденика! Здраве и щастие му пожелавам, както и на всички негови близки Hug

Завърнахме се ние в града и мен ме тръшна пак сенната хрема... Не отиват на добре нещата Sad

# 136
Добър вечер!
Flo 51Честит рожденник, за него и всички около него мн. здраве и  Simple Smile -ки.
dimitrova8002  Hug Всяка сутрин очаквам да прочета пролетна щъркелова вест.
Лека и успешна седмица!
Сладки сънища!
 Hug

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 23:52 от СГГ

# 137
Добро утроо,аз днес пак съм ранобудна,но сега мисля пак да си полегна да подремна.Сутринта рано рано ходих на изследвания да видим как се движи пустия общ белтък,сега си чакам към обяд резултатите,дано с тръгнал да се покачва.
Хубав ден макар и дъждовен на всички

# 138
Добро утро момичета!
Фло  честит рожден ден (с малко закъснение) на момчето ти, нека винаги на бъде здрав и да те радва много.
Аз вчера водих моите деца на Музейко. Интересно беше както на мен така и на децата. Виктория, тъй като е по-мъничка, възприемаше Музейко като детско клубче, докато Александър по сериозно изследваше света. Видяхме кмета на София - Йорданка Фандъкова, беше с внука си и се забавляваше  много Simple Smile
Тук в София е едно дъждовно, мрачно и голямо задръстване. Иска ми се да се мушна под завивките с хубава книжка и ароматно кафенце Simple Smile
Пожелавам Ви приятна работна седмица!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 139
  • София
Здравейте военни момичета. В София е мрачно, намусено, вали. Дано в душите ни е ведро и усмихнато.
Благодаря за пожеланието към моето момче - I MISS YOU, ДУНДИ, ДЖУЛИ, МЪНИЧЕ, СГГ, НИКИ.

НИКИ и аз мисля да заведа внучетата в Музейко. На големите знам, че ще им е интересно, но на малките newsm78 ( на 3 и 4 години дали? )

СГГ, как са при теб нещата? А при Светли? Сигурно лудува в градината. Мисля си за колегата ти Вивианка. Тя пък до къде ли го докара?

МЪНИЧЕ, наистина не е добра работата с алергията. Доказани ли са алергените? Ако е към полени би трябвало и на вилата да не се чувстваш добре. А може пък там още да не са започнали да цъфтят дървета и треви...

ДЖУЛИ, лека и успешна седмица и на теб. Как се отнася баткото към малечка? Има ли ревност?

ДУНДИ, дано с майката на ТМ нещата да не са чак толкова лоши. Както казват стари хора има ли век, има и лек. За седмица ли сте на Боровец? Въпреки грижите и тревогите, дано успеете поне малко да разпуснете.

ДИМИТРОВА, и аз седна ли пред компа все се питам: дали днес няма да долети хубавата новина? Трябваше да обявиш конкурс между нас. Коя ще познае датата. Още не е късно. Simple Smile Какво ще кажеш? За сега знаем само твоето предположение 20.април. Аз залагам на 23. ( снаха ми е родена тогава)

I MISS YOU, за теб - торбата с прегръдки Hug Hug Hug

Отивам да готвя, че после съм на тръстиката.

# 140
  • Пловдив
Аз залагам, че 15 ще е деня Mr. Green

Фло, изследвана съм преди доста годинки, но оттогава със сигурност са се променили нещата - тогава нито с картофите, нито с ябълките, нито с морковите имах проблеми Whistling
На вилата се чувствам идеално - пак тече носа и от време на време кихам, но е само това, докато тук в града и въздуха не ми стига Sad Изписаха ми помпичка със Салбутамол, но засега избягвам да я ползвам - правя инхалации с ФР като видя зор и удържам положението...
Записах си час пти една хомеопатичка, която много ми изхвалиха точно за справяне с алергии, та ще видим и там какво ще излезе Whistling
За Музейко - дребния е на 5 и 1/2 и му беше много интересно. Обещахме му, че пак ще го водим Simple Smile За малката, която е вече на "тли", мисля че няма да разбере кой знае колко, определено, ще и бъде интересно обаче Peace

И тук времето е кофти - поне не вали... Мислех да мия прозорците, но днес ще се разминат hahaha Ще повършея из вътрешността, пък ако остане време, ще взема и да сортирам малко играчки за градината и яслата, защото все повече пречат hahaha Joy

Болничките да се оправят Hug

# 141

Здравейте, малко късно кафе, но нали е със сокче Wink.
Flo 51 честит ти рожденик, на патерица. Жив и здрав да е! Бях ти споделяла, че носиш същото име като на майка ми, а рожденият ти ден съвпада с този на моите братя, сега разбирам, че синът ти е на годините на братята ми  Simple Smile.
Ni_kito  радвам се, че сте прекарали добре с децата. И аз гледах сайта на този музей и се чудех дали да не отидем, но каката май е голяма, а малката - малка Laughing.
dimitrova8002 дано са добри резултатите ти, а за бебето то само ще реши кога да излезе на бял свят. В тази връзка, моята малка дъщеря ме пита наскоро: бебето как знае кога да излезе от мама?
dundi73 ползотворна почивка на Боровец и дано новините за майката на ТМ се променят към по-добри!
патенце-то как си, започна ли да усещаш твоето мъниче или още е рано? Кога бе твоят термин?

А, сблъсках се с мъничето Simple Smile Остави прозорците, дъждът ще ги измие. Успех с хомеопатията!

# 142
Резултатите ми излязоха,общия белтък е паднал с още една единица,някой знае ли с какво мога да го повиша освен с извара,яйца,бебешко мляко

# 143
Със закъснение да честитя рожденика  на Фло, а с още по - голямо закъснение на малкото Мъниче. ....Снимката от верандата с книжката-мечта!

Аз залагам на 17 април за бебето. ....Не познавам жена овен ,но виж у дома са двама мъже и хич не са лесни... Laughing Но пък живота с тях е супер забавен и интересен...

На Дунди приятно изкарване на почивката и дано нещата със свекървата се развият по възможно най - добрия начин в тази гадна ситуация. ...

Големия ми син преди три години прави дълъг курс хомеопатия и доста се подобриха нещата с алергията (полени и домашен прах). Може и да го е израстнал ,но поне не е правил  кризи (да пази Господ).

Добре, че един чифт ботуши не беше прибран ,та да не студувам днес...

# 144
Здравейте момичета,
отдавна не съм се появявала, но и с тази работа, деца, домакинстване...понякога имам време чак събота, неделя да погледна във форума.
Сигурно има нови момичета, минали са ви доста неща през главите...едва ли мога да ви изчета. Simple Smile

# 145
  • Пловдив
Привет от Боровец. Навън е студено и вали, но пък вътре е много приятно. Базата е почти празна, та всичко ни е на разположение. До събота се надявам и слънцето да се покаже, за да се разходим. Сняг има само по пистите.
Диагнозата на "свеки" е потвърдена, другата седмица ще я оперират. После ... абе да стигнем до това после.

Лека вечер на всички.

# 146
Дунди, много хубаво да си изкарате на Боровец и най-важното да си починете добре..  
джакузита, макузита... newsm37 почивкаа  Rolling Eyes Rolling Eyes Party

за бебчето... да кажем дата.. примерно.. 22.04. може би защото 22 е моята рождена дата, ама чак Юни.. хихи  Hug Hug

Хайде отивам да си ям режимните краставици за днес.. ще видим в събота дали има резултат от моите ограничения, вече седмица и половина  hahaha hahaha hahaha

Оппсс, сблъскахме с Дунди.. път на почиващите  Rolling Eyes

# 147
  • София
Добър вечер. На плаца - мирно и тихо.
ДУНДИ вече е в плен на почивката. Дано да си отдъхне от работа и грижи, въпреки, че не можем да избягаме нито от едното, нито от другото. Mr. Green
ДИМИТРОВА на финалната права, няма да я закачаме за вечерна проверка. Така. Датите 17, 20, 22 и 23 април вече са заети. Други предположения? Simple Smile preggo
ПАТЕНЦЕТО, мацка в положение. Не става за дежурства. Wink
МЪНИЧЕТО има среща с хомеопатка. Командваме ѝ " свободно " и на нея. Simple Smile
ДЖУЛИ, майка на две деца, освободена от наряд Wink
СЕТИ БЕТИ майка на едно, ама мъничко чаве, също освободена. Hug
КАТИВИТА, майка на абитуриент.Търси си тоалет-освободена, докато не се направи на красива 4470
ЛУННО ЦВЕТЕ и тя майка на абитуриент. Тя е готова, ама още не е спретнала самия абитуриент. И нея няма да я търсим за строева подготовка. Heart Eyes
I MISS YOU, на диета. Нека си почива. luvbed
АЛБЕНКА, майка посрещачка на щерка екскурзиантка. Какво ли ще ни разкаже като се появи? newsm78
ДАНИТИ, с тази липса на глас и тон за песен не може да даде. Не става за разходка по плаца. Mr. Green
САД УОМАН е скочила в тръстиката и няма излизане от там. sport027
ФЕЙЩИЦАТА е затънала в блатото на разни програми и проекти и краят не им се вижда.  #Crazy
ВИЛИ МОТОВИЛИ, изчезна като ланския сняг. Как ли да я оповестим за вечерна проверка? ruporuu
ФИДАНКА ТРЪСТИКОВА по едно време набра скорост, та яко ѝ се радвах, ама сега изпусна въздуха.  smile3544
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ много не пише, ама поне сервираше по някое кафе. Сега и това не прави Wink
НИКИТО, не ѝ стига по цял ден под пагон, ами и вечер да я привикваме на плаца. Свободноооо Simple Smile
РАДИНКА временно сме я пуснали в отпуск, докато изправи снагата, че дископатия много боли Hug
ВИВИАНКА навярно води тежки сражения с големи и малки калпазани, та чак главата ѝ пуши. af
СГГ сравнително редовно се отчита я с кафенце, я със сокче. Ще я назначим за дежурна по кухня Simple Smile
МИРИЕЛ ни е гордостта с трите рожби. Да я освободим ли от вечерна проверка? Дааааа. newsm63
СЕСИЛ и тя много заета. Хайде да я пуснем в гарнизон с преспиване. Няма да я чакаме на плаца Wink
СТЕФИ, а ти къде изчезна? Яви се спешно във военния блок tantrum Ама много спешно!
По списъчен състав имаше една ШЕХИНА Simple Smile, една ИРКА Wink, една МАРИ Simple Smile, една BLOODY CAT Hug ( тя сигурно вече гушка бебче ) и още, и още, ама спирам до тук.
Мили момичета, тази вечер - свободни занимания.
Благодаря на КАТИВИТА и на АЛБЕНА за пожеланията към моя син. Hug Hug
Лека нощ, милички.

# 148
Добро утро,не се явих на вечерна проверка,но днес съм първа на плаца.

# 149
Добро утро!
Еееее Фло УНИКАЛНА си.   Hug Hug Hug Hug Hug
Аз за вечерна проверка не мога да се класирам, ама гледам сутрин да си изпия кафето с Вас. Вчера най накрая стигнахме до единодушен избор, с мъжът ми, за плочки и дадохме зелена светлина за направа на проект за баня. То хич не било лесно да обикаляш магазините, толкова хубави идеи има че направо унемях.
Спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт