Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,някои знае ли кога ще пуснат картите за море

# 151
  • Ямбол
Здравейте,
Как сте мацки,
Аз да ви кажа прекарах страхотно почивните дни, бях в София на рожден ден на племенниците, после в събота отскочихме до Сърбия на сръбска скара, беше страхотно. Не се сърдете че не се обадих , но нямах никакво време, бяха ми направили такава организация че нямах никакъв промеждутък, но следващия път ще се обадя да пием кафе със софийските форумки от блока Simple Smile
И ооо да , гласът ми се върна, тишината свърши  Joy Joy
Отивам да побачкам.... bouquet

# 152
Здравейте,някои знае ли кога ще пуснат картите за море

За кои карти за море питаш?

# 153
Тези на свободно

# 154
Преди месец в предната тема съм ти отговорила на същия въпрос. Следи сайта на агенцията, но  преди 10 май едва ли ще е. Всъщност и тук ще има актуална информация Wink...

# 155
Май се разминахме без кафе тази сутрин, но за сметка на това да ви поканя на обяд в моя роден град Добрич. Заповядайте!

Такааа...Поизпуснах ви, ама както каза Фло, като съм скочила в тръстиката, та няма измъкване  Simple Smile Аз обикновено през почивните дни не се явявам на проверка поради перманентна заетост на КПП-то и с детето, но и вчера имах доста работа. А и ми беше едно такова дъждовно и мрачно, и задрямало....
Фло, на голяма патерица-честит празник на твоето момче! Да ти е жив и здрав, и вие покрай него!
Дунди, приятна почивка! Я кажи по това време на Боровец има ли какво да се прави навън? Освен Царска Бистрица. Стискам палци операцията на свекърва ти да мине успешно!
Кати, докъде стигна в избора на тоалет?
Димитрова, тук се завихри залагане за датата, на която твоята принцеса ще се появи на бял свят. И аз да се включа с предположение 16-ти. Абе когато и да е, да мине всичко нормално и за двете ви! Ти нали вече си почиваш?
Данити, благородно ти завиждам за Сърбия! Ние сега по Великден на път за Италия ще минем оттам, но едва ли ще опрем до сръбска скара. Вероятно само ще пренощуваме. Но съм си набелязала тази дестинация.
Патенце, умълча се нещо. Как сте с бебчо? Усети ли го да рита вече или още е рано, забравила съм кога беше това  Simple Smile
Ni_kito, само банята ли ремонтирате или проектът е по-мащабен? Много е забавно това обикаляне по магазините, само пари да има. Откога сме се харесали с един полилей в "Бриколаж", ама все не докарвам до него...Само като ходим там минавам да си го видя и да се уверя, че търпеливо ме чака  hahaha
Данити, свърши рахата на ТМ, казваш. Сега сигурно си наваксваш пропуснатото  hahaha
I MISS YOU, чакаме резултати от диетата! А аз мълчаливо ще ти се възхищавам отстрани, защото на този етап съм на фаза само добри намерения  hahaha
Радинка, твоята девойка свикна ли с детската?
Спирам, че се разприказвах много. Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug Hug Hug

# 156
Sad_woman , още не съм търсила нищо, изчаквам да мине РД на малкото слънце и вече излизам на дневен ред аз.

Значи днес обяда е в Добрич...Един път съм била, но не съм го разглеждала. Бяхме на море на Златни пясъци и гостувахме на приятели на ММ. Много гостоприемни хора...

Ей, добре, че изгря слънце днес...Аз довечера съм на много интересна РС-финализиране на финансови въпроси за униформите от ПРЕДНАТА година....

# 157
И аз се присъединявам към поканата за обяд
Сад вече си почивам и ми е много скучно,по цял ден няма какво да правя,но за сметка на това си поспивам доста.Сутрин като изпратя домашните кай на работа кой на градина полягам за час,на обяд пак поспивам и вечер си спя добре.Май организма ми наваксва че после знае ли се колко време ще мога да спя

# 158
Оо, много е красиво в Добрич..никога не съм била там.. даже честно казано по този край там като цяло не съм била.. а толкова обичам пътуванията..  Rolling Eyes

Сад, при мен вече беше ама мнооооого наложително да си наложа на себе си да имам воля.. защото по принцип я нямам.. онази вечер, казах на ММ "Докато ида да се изкъпя ти да си се навечерял"  hahaha hahaha  да не се дразня излишно.. но съм герой, сладко(което толковаааа много обичам) и тестено не съм яла от седмица и половина вече... в неделя му се яли палачинки на моя човек.. ем, направих му, а аз си обелих една голяма ябълка и едно киви.. и гризкам.. кво да правя..

Бременелките да ме извинят за коментара с изброените неща за ядене, надявам се да не ми се сърдят  Hug Hug

# 159
  • Пловдив
Ооо, изпуснала съм обяда в Добрич Sad
...така ще е, като карам на айрян цял ден hahaha
Моите прозорци днес пак хартисаха - сутринта закарах децата по градините и взех, че се заключих отвън hahaha Чудих се, чудих се какво да правя и отидох на тренировка. После пометлосвах малко из центъра, малко из квартала...и то станало време, да прибирам децата Joy
Експедирах таткото с баткото на плуване, а ние с малката останахме пред блока, да се надивее Simple Smile
Прибрах ги, вечеряха, аз си взех един душ и решихме с ММ, да ударим по една биричка за приспиване hahaha
Утре пък ме викат в поделението - пак са започнали разследванията за квартирните, та и утре го броя "дъждовен"  hahaha ...Ако не ми мине котка път, в четвъртък вече ще взема да ги измия пустите прозорци hahaha

# 160
Добро утро! Фло ме разкритикува и реших да мина набързо с едно кафенце
Нямам много време да пиша, но хвърлям по един поглед. Поздравявам всички, които са имали повод - да сте живи и здрави и всички около вас bouquet. Лек ден и много  Hug Hug Hug Hug

# 161
  • Варна
Добро утро момичета.Аз докато се наканя да сложа кафето и ме изпревариха,сега си взимам наготово.Моля да ме извините за неявяването,но имам уважителна причина макар и не много приятна понеже малката ми е болна и иска постоянно внимание,само ви препрочитам.Относно залагането за дата аз казвам днес или 19,но в крайна сметка когато и да е важното е да са живи и здрави и двете и безпроблемно да мине всичко.Сега ви оставям и ви пожелавам лек и слънчев ден,когато се оправим ще пиша повече.

# 162
  • София
Добро утро момичета.
ДИМИТРОВА, на линия ли си? Датите предположения се увеличават: 16, 17, 19, 20, 22 и 23. Почивай си миличка, сигурно вече всичко е готово. Simple Smile
ДЖУЛИ, ще се оправи малечка, но дано опазите баткото. Hug
ДАФИНОВО ЛИСТНЦЕ, е това се казва кафенце-ароматно, каймаклия. Пиши от време навреме, да знаем, че си добре. А това, че имаш много работа не е съвсем добре, ама какво да се прави. Тя теб си те чака Simple Smile
МЪНИЧЕ и аз изпуснах обяда в Добрич. Ще следим следващата оферта Wink. Лоша работа е това със заключването, но пък си си уплътнила времето Simple Smile А прозорците няма да избягат...
I MISS YOU, радвам ти се, че засега имаш воля и удържаш фронта.
КАТИВИТА, днес торбата ми с прегръдки е за теб Hug Hug Hug Hug Hug
САД УОМАН, много отдавна съм ходила в Добрич. Скоро не съм имала път на там.
ДАНИТИ, да се надяваме, че следващият път няма да ни пропуснеш като атракция на столицата. С/у кабинета ми има сръбска скара Wink
НИКИТО, не знам колко помещения ще ремонтирате, ама банята е най-мръсната работа. Дано ви се падне майстор, дето не цапа много. Има и такива.
Свърши ми почивката. Отиам в КПП-то, че вчера най-изненадващо пристигнаха зетя и голямата внучка. Очаквахме ги днес. Трябва да се готви, а после ще скачам в тръстиката Wink
Приятен ден, вземете си ключовете, преди да хлопнете вратата Wink

# 163
  • Ямбол
Добро утро,
Ех, видях снимката от родния си град и ми стана хубаво, благодаря ти Sad_woman
Днес е хубав слънчев ден , но ми е някак притеснено и не мога да му се зарадвам. Но ще трябва да се отърся от кофти мислите си, все пак не можем сами да оправим света, нали така Simple Smile
Лек ден мацки.....

# 164
Добро утро вече съм на линия,днес за пореден път се наспах,а сега като гледам това слънце навън и съседката ми е в отпуска отивам при нея да се опънем в градината и да си поклюкарим
Хубав ден на всички
Видях залозите - накрая ще видим кой ще познае

Общи условия

Активация на акаунт