Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 256
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, дами! dafinov list благодарско за кафето, май имам нужда, че късно легнах - рано станах Laughing. Изпуснала съм и аз обяда в Добрич, но пък съм била там 2 пъти. Един път бях като ученичка в Толбухин и спахме в един висок хотел на центъра, "България" май беше. Втория път бях в Добрич семейно и преспахме в хана, в старата част на града, паркът е много красив, както и градът.
В неделя посрещнах по-живо, по-здраво, голямата си дъщеря. Студът и дъждът в Западна Европа не са и повлияли добре - киха, носът и запушен, кашля ooooh!. Тя се разболяла там, а някой деца - последния ден, а др чак в България - смяна на климата, какво да се прави. Иначе са много доволни, дори не искали да се прибират, милите. Разказва много, снимки, сувенири и т.н.
Вчера продадохме кемпера на един ирландец, живеещ в Габровско село. Така, че почвам и аз да следя кога ще пускат карти за свободна продажба. Знам, че много сте изписали, но като не ме е интересувало и толкова и съм запомнила Embarassed, бихте ли ми казали: къде е най-добре за 4 членно семейство на море? Тези на Св. Константин и Елена ги изключвам, за къмпинга се колебая, защото го предпочитам, най-близко ми е като разбиране за почивка, но това, че плажът е далеч, особено ако се ходи на Иракли, ме възпира.
dimitrova8002  браво на теб, най-накрая си почиваш Laughing.
danity_79 добра разходка сте си направили, наприказва ли се, за да си наваксаш Wink.
juli0976 скорошно оздравяване на детенцето!

# 166
Здравейте, дами, последните две нощи, се опитвам да публикувам написаното от мен, но сайта е в профилактика всеки път когато опитам. За мой късмет не се е изтрило и сега ще го кача с малко закъснение, затова и някои неща в него може да ви се сторят стари.
Позакъсняла да се явя и аз. Фло, всеки път ти се възхищавам  на умението да запомниш всичко за всички и да намериш по думичка да ни отбележиш в строя. Димитрова, аз залагам на 16 ти, имам  близка приятелка родена на 16.04 и е страхотен човек, затова тази дата я свързвам с нея и мн ни приятни моменти и спомени. За общия белтък и моя започва да пада, за сега леко, но това което ми каза лекаря е същото което си написала и ти, затова не мога да допълня списъка с полезни за това храни. От отчета на Фло разбирам, че имаме един готов абитуриент и една готова мама на абитуриент, половината работа е свършена, сега чакаме да допълним двата комплекта . Албенка, моя термин е 27 юли, но не се знае, ако господинчото вземе да подрани и се роди в зодия "РАК" (като мен ) ММ ще избяга в гората Simple Smile И без това трудно се справя с емоционалността ми, още повече сега от както съм и бременна.
При нас лудницата е пълна, пак сме захванали ремонт и целия апартамент  е в прах и навсякъде щъкат майстори, дано до края на седмицата се приключи, че не се търпи. Другия проблем ми го сервира днес лекаря, който ме следи, утре напускал работа и аз останах като ударена с мокър парцал. Ще отида да видя утре какво ще правим с моята бременност занапред и  къде ще се следя. Фло, и теб не съм те забравила, ще се видим тези дни, а и една обща среща може да направим, отдавна не си била барабанчето със съобщение на дата и час.
Пак се увлякох с писане, може да не е мн често, но поне е дълго Simple Smile Лека и спокойна нощ и да сънувате ангелчета Simple Smile

# 167
Патенце и у нас го има този проблем с Рака т.е. с мен... Емоционалността е... свръх.. не ми се мисли и на мен какъв зор ще е като дойде време да ставаме и ние родители  ooooh! hahaha hahaha Милия ми мъж, ще се побърка  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 168
Добро утро!

И днес ви сервирам кафенцето. Да ви е сладко.
Аз не пиша много, защото имам много работа и нямам сили вечер да стоя пред компа. Другата причина е, че нещо се бъгнах и все съм болна. Всяка седмица излиза по нещо. Сега съм настинала и съм в болнични, та затова пиша толкова рано. Надявам се тази серия да отмине  Praynig
Чакам бебчетата на темата с нетърпение. Стискам палци  newsm10.
На всички много  Hug Hug Hug Hug и усмихнат ден.

# 169
Добро утро на ранобудните! dafinov list  бързо да оправиш бъга в системата си, преинсталирай може и да се получи Wink. патенце-то успех с ремонта! И майка ми, и братята ми са раци - не е чак толкова зле.

# 170
  • София
Добро утро красавици. Пийвам си от кафето на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ и имам 5 мин. за разговор с вас. Какво ни е на нас раците? Да, емоционални сме, но то си е преди всичко за нас. Имайте едно на ум, че сме много раними. Не са нужни думи. Поглед може да ни нарани. Кой е по грижовен за дома и семейството си от рака? А майките раци са направо страхотни! АЛБЕНА, ще ме подкрепиш ли? Simple Smile
Зет ми жив съм го ожалила. Той рак, с жена лъвица и щерки скорпион и овен. Някой нещо да каже? Simple Smile
Момичета, отивам да потръстича, а после до Здравна каса, да подам документите за сключване на Договора за 2016.
На всички хубав ден.
Болните да оздравяват, на момичетата с ремонтите - читави майстори и по-малко нерви. Бременелките да си почиват, а всички останали към тръстиката ходом марш. И ако е възможно с песен! Wink

# 171
  • Варна
Добро утро и от мен.Пате няма лошо да излезе твойта зодия,та ние сме страхотни хора  Laughing.Моя син беше определен между две зодии и той си избра да се появи в зодията на баща си Стрелец,малката и тя беше по термин между две зодии и тя си реши да си избере зодията на майка си Рак.Сега в къщи е голяма забава.Да го бях планирала нямаше да го докарам така.Благодаря за кафето между другото че имах безсънна нощ и ми дойде много на място.Пожелавам на болните да се оправят бързо,на работните да им спори,а на почиващите приятна почивка.Лек ден на всички.

# 172
Добро утро и от мен и аз днес съм от сравнително ранобудните.Снощи спах почти непробудно и тази сутрин се събудих наспана,засадих си петунии и сега се отдавам на почивка.
Лек ден на работещите,бързо оздравяване на болните и приятна и пълноценна почивка на почиващите

# 173
  • Пловдив
Поздрави от дъждовен Боровец. Днес май няма да се ходи на разходка, а оставаме в хотела.
Вчера бяхме до Самоков, от там - Цари Мали град. И за мое нещастие зъбчатката не работеше, та трябваше да се изкатерим по пътеката. Ей, голям зор видях. Иначе мястото е добре направено, поддържано и е интересно. Но днес всичко ме боли.
Днес искахме да отидем до Царска Бистрица, че работели само четвъртък, петък и събота но ще отложим за утре. Дано дъждът да спре.
Иначе си ползваме пълноценно услугите в хотела - басейн, джакузи, сауна /чувствам се прекрасно след един час нагряване в трите вида сауна/. Хотелът си е направо празен и всичко работи за нас и още 3 семейства.  Simple Smile А, и интернетът е много добър.

Болните да оздравяват. Приятен ден на всички.

# 174
Добро утро, докато стигна до компа и деня минал Simple Smile  Я виж ти колко РАЦИ имаме в групата Simple Smile Аз си харесвам зодията и именно защото сме мн чувствителни и лесно раними, а бебчо все пак ще е мъж- по добре да се задържи в ЛЪВ, да е силен и мъжествен. Фло, тежко му на твоя зет Simple Smile с толкова силни характери- жени у дома, добре че поне тъщата е в неговия отбор и го разбира.

# 175
Патенце, усещах аз, че ще раждаш около моя РД - той е на 28-ми Simple Smile
За датата на Димитрова залагам на 21-ви, датата на моето бебче.
Днес е готин ден Simple Smile

# 176
  • София
ДИМИТРОВА, залагането продължава Simple Smile Датите вече са: 16, 17, 19, 20, 21, 22 и 23. Какво мисли твоето бебе по въпроса?  newsm32
Здравейте мацки.
СЕТИ БЕТИ, оптимистично звучиш, макар в 3 изречения. Радвам се за теб Hug
ПАТЕНЦЕ, винаги когато мога играя от отбора на зетко Wink. Щерката казва не на шега: Как може да сте толкова еднакви и еднакво да реагирате в близки ситуации. Като те знам теб, ми е лесно да го разбирам и него. Simple Smile
ДУНДИ, нищо, че вали. Нали сте си двамката, почивайте си. Гледай какви пенсионерски съвети ти давам. Не ме слушай. Гушкайте се и не си почивайте Wink
ДЖУЛИ, как е мъничето? Оправи ли го?
АЛБЕНА, наистина много съвпадения имаме с теб, по-точно с твоите близки хора. Двете с майка ти раци, с еднакви имена. С братята ти сме родени на една дата, синът ми и твоите братчета-в една година. Как е голямата щерка. Веднага ли си замина за Ловеч? А оздравя ли?

Момичета, подадох си документите, ще чакам дата за подписване на Договора. Малко инфо: След м. септември, ако има пари, Касата ще отпусне по още една процедура - вадене на зъб, или пломба. Не е лошо да го знаете, та ако имате нужда да се възползвате. newsm47

Отивам малко да полегна, докато чаветата спят.

# 177
След малко отивам при доктора да ме прегледа за разкритие и да ме види на ехограф и тогава ще разберем дали бебето има намерение да си избере първите дати или по-късните,таткото си е избрал 22-ри за да е петък и да могат спокойно да се черпят и на другия ден да почиват.Аз се надявам да не е 21-ви че каката имат тържество в градината и детето се готви много усилено,много ще ми е мъчно ако не можем да отидем аз или баща й,но в краен случай съм осигурила баба и дядо,които да отидат.
Айде сега ви оставям после ще пиша какво е казал доктора

# 178
Здрасти! Кафе остана ли, че едва гледам? Снощи докато се направя на Мастър шеф и отиде полунощ. Направо си бях на стрес тест  hahaha
Дунди, младоженци ли сте вие на почивка? А девойката къде остана?
Димитрова, чакаме вести от чичо доктор!
Фло, професионална питанка. Имам един зъб, с умъртвени и извадени нерви. Лекарката го беше запълнила с нещо и оставаше само да се пломбира, но докато се наканя да отида и това нещо падна и сега е само дупка. Започна обаче да потъмнява самия зъб. Да се стресна ли и да тичам бързо?
Скачам в тръстиката, че се понатрупа работата. Хубав ден на всички  и много  Hug

# 179
  • София
Правя, струва, все към вас ме тегли Simple Smile
ДИМИТРОВА, обади се да видим какво е казала докторката. До кога ще си с тази фигура Simple Smilepreggo
САД УОМАН, стресни се и тичай при колегата. Вероятността да загубиш зъба е много голяма. tooth Дано лекарката може да го спаси, да го отърве от вадене.
Хайде чао, може би по-късно пак ще ви наобиколя.

Общи условия

Активация на акаунт