Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 277
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Flo 51 подкрепям те с две ръце - майка рак е най-готината, добра и грижовна. Моята госпожица-екскурзиантка си бе два дни вкъщи за почивка - спане до следобяд, за съжаление все още кашля.
Вчера продадохме кемпера на един ирландец, живеещ в Габровско село. Така, че почвам и аз да следя кога ще пускат карти за свободна продажба. Знам, че много сте изписали, но като не ме е интересувало и толкова и съм запомнила  Embarassed, бихте ли ми казали: къде е най-добре за 4 членно семейство на море? Тези на Св. Константин и Елена ги изключвам, за къмпинга се колебая, защото го предпочитам, най-близко ми е като разбиране за почивка, но това, че плажът е далеч, особено ако се ходи на Иракли, ме възпира.
Горния текст го повтарям, понеже никой не ми е отговорил за каква карта да се "боря" на свободната продажба Sad.
dimitrova8002 може пък днес да е дългоочакваният ден?

# 181
Ех, Димитрова, чак аз се развълнувах като прочетох, че отиваш на преглед.. и е наближило.. значи с таткото сме с предположение за 22... човека добре го е измислил.. да може да купонясва  Party Laughing

Фло, ти си неуморна..всичко е под контрол при теб.. направо ти се възхищавам..  Hug

Дунди, като те слушам, и като знам какво  е хубаво, свежо и приятно на Боровец, чак и на мен ми се прииска да съм почивка, но уви.. бачкам тук.. днес по-скоро чакам да стане време да си тръгвам  hahaha

Сад, обърни си внимание, че аз така от небрежност и "страх от зъболекар" (все едно ще ме изядат, ама то такова голямо нещо като мен, ще се затруднят да ме хапнат  hahaha hahaha hahaha) изгубих един зъб.. но какво да правя, стана..майка ми много ми се кара, все повтаря на време да си обръщаме внимание на зъбите.. Embarassed

Патенце, аз съм РАЧЕ, да, а ММ е РИБИ.. дават го като много добра комбинация.. до момента е, вече 3 години и 2 месеца май станаха, дано и така си остане.. Whistling Whistling

Хайде  и аз ви навестих, довечера пак, сега да си дочакам края на работния ден  Hug Hug
Опс, бутнахме се на входа с Албенка  bouquet

# 182
Бени, обаждаш се в агенцията и питаш за периода, в който искаш да почиваш, къде има свободни места. Те ти отговарят и ти си решаваш къде да отидеш.
Щерката да оздравява по-бързо. Моят синковец като ходи в Холандия се върна много болен. Но там е различен климат и е нормално.
И ние, Лъвиците, не сме за изхвърляне Wink

# 183
  • Пловдив
Дъжд ли казах? Това беше сутринта. Вятърът издуха всички облаци. Преди обед минахме през сауната, а след обяд отидохме до Царска Бистрица. Бяхме поканили царю на кафе, ама не дойде. Та ММ се снима с портрета му.  Joy
Фло, никакво гушкане - сауна и потене.  Simple Smile Много жалко, че базата не се използва максимално добре.
sad woman, девойката си е в Пловдив и си ходи на училище. Нейният ред за метлосване по света е в края на месец май. Така че всеки да си знае мястото, дестинацията и компанията.  Laughing С нас щеше да умре от скука.
Щеше ми се да качим с кабинковия лифт към върховете на Рила, но ... вече нищо не работи, а по принцип трябва да работят до 1-ви май.

Албенка, Иракли е точно на 8 км. от къмпинга, така че не виждам никакво притеснение в това отношение. То има и плаж до базата, слиза се и с кола, но може и пеш. Но аз лично не го харесвам.
картите за свободна продажба се обявяват на сайта. Така че можеш да си набележиш предварително и тогава звъниш с конкретно питане.

Аз за бебчето на димитрова не залагам, моята дата мина. Така че, когато и да се роди, добре да е дошла принцесата. Само да е здрава.  Peace

Лека вечер. Ние започваме с аперитива.  Laughing

# 184
  • София
Вместо да приготвя на чаветата обещаните принцеси с кайма, аз пак при вас Wink
АЛБЕНА, странно къде е Кативита? Има въпрос, а тя си трайка Simple Smile
I MISS YOU, права си. Обичам всичко да е под контрол, ама я питай гаджето дали му е много добре. Е, след почти 40 години съвместно съществуване свикна:35:
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, кой е казал, че лъвиците са кофти? За тях трябва тактика - само галене по посоката на косъма, че насрещно никак не обичат hahaha Joy И девизът им е: Аз искам!!!
ДУНДИиии, има и далеч по-приятни начини за потене Wink Що ти трябва да се пържиш в сауната? Ето аз например, сега заставам до печката и започвам да действам. Няма да казвам какво ще правя, ама пот ще се лее, но не от кеф, ами от зор cook cook
Хайде стига за сега. Няма ли да се появят още мацки, че и с тях да си поговоря. И после ще чуете, че ...гладни заспали децата. Пустата Меца Мецана, стана за смях във Балкана Joy Joy Joy

# 185
  • Пловдив
Фло, досега в сауна не бях влизала. Ами, много съм изпуснала. Всички болежки в кръста и мускулите на краката изчезват. Изливаш пот, но ти се отварят всички пори. Излизаш изморен, но доволен. Час след сауната се чувстваш като нов човек.
След потенето пред печката си докарвам само болки в кръста. Честно.  smile3521
Вярно, че после другите са доволни, а и аз, когато всичко се изяде и се чува мъркане от доволство, но кефът в сауната си е кеф.

# 186
Здравейте,доктора каза че имам 3см. разкритие и малката принцеса според измерванията на ехографа е около 3750-3800.Така че през другата седмица сигурно вече ще се срещнем

# 187
dimitrova8002, хич не остана! Дано все пак изчака, за да отидеш на празника в Детската градина.
dundi73, теб не те мисля. Кой знае колко е хубаво там да си стоиш навън и само да дишаш чистия въздух.... ех....
Flo 51, абе ти ден през ден ли имаш гости или само на мен така ми се струва?! Неуморна си!
Я и аз да ти отправя едно питане от твоята професионална област - знаеш ли дали ДЕНТИНОКС ГЕЛ е добър продукт за облекчаване на болката при никнене на първите зъбки или има нещо по-добро? Днес се бях засилила да го купувам, ама викам да попрочета първо, видях, че има лидокаин в състава си.
albena30, сега не ти ли е мъчно за кемпера или вече се оглеждате за нов?
I miss you, а ти какво работиш? Каквото и да е , хубаво, че през работно време ти остава време да пишеш  Hug

Кой се върна от почивка в чужбина, на кой му предстои - ами като ви чета и на мен много ми се пътува... ама да видим кога и как ще се организираме. Аз не че не съм пътувала, но съм ходила на сравнително едни и същи места по няколко пъти. 
Сега ще си обърна малко внимание на мен и после ще лягам. Лека вечер на всички!

# 188
  • София
Не мислех да пиша, само да ви нагледам, ама след като има питане, да кажа, това което знам.
СЕТИ БЕТИ, по мое време, когато гледах децата си, нищо не разбрах от никнене на зъби. Изникваха в срок и по реда, който бях учила. Смея да кажа, че минахме много леко. При внучетата зъбите им никнеха кой когато си иска и всеки със свое мнение. Съвсем скоро говорих с моя състудентка, преподавателка по детска стоматология. Каза така: Препарати бол - Калгел, Генгигел, Дентинокс и м/у тях се мъдри и наш Бочко. С нищо не е по-лош, даже бих казала, че е по-добър, защото е на растителна основа. Калгел и Дентинокс съдържат Лидокаин. Сега вече и моето мнение. Бих предпочела нашият Бочко. Ако можеш да минеш без нищо, още по-добре. В особено тежките случаи - малко Панадолче. Бебето само ще ти покаже трябва ли да предприемеш нещо, или не. Приемай по-спокойно естествените неща, които се случват с твоето мъниче. Където може да мине без медикаментозно вмешателство е за предпочитане. Давай му меки гумени играчки да ги дъвче и това е.
Миличка хич не ти се струва, че час по час съм с гости. Абсолютната истина. Имат си апартамент в София и не искат да си ходят там, ами стоят при нас. По някога се заканвам, че аз ще се пребазирам Wink Няма спасение, ей. Да са ми живи и здрави Simple Smile

ДИМИТРОВА, до тук всичко беше по план, задръж до 22. април, изгледай тържеството в градината и после отивай да си получиш кукличката... Виж как те уговарям, защото моята прогноза е 23. април Simple Smile

ДУНДИ, виж, че се гъбаркам. Важното е, че ти харесва и да си починете добре. Заслужили сте си почивката. Преди 5 години ходих на гости в Русия при моите приятели, та тогава видях що е това руска баня. Много ми хареса. То си е почти като сауна. Усещането след това е много приятно.

Хайде сега вече лека нощ. Завивайте се, че гася електриката.

# 189
Фло, благодаря ти за изчерпателния отговор! Ще те черпя Wink Аз искам така превантивно да имам нещо у нас, за всеки случай.
Лека нощ! Дано всеки да има какво/ кого да гушне до себе си и да спите сладко и спокойно!

# 190
Добро утро, сладурки!

При нас вали, аз както винаги ставам рано, нищо, че съм болна. Е, пооправям се вече. Днес програмата ми е - филмчета, релакс, една приятелка ще ми гостува и това е. Аз обожавам сауната, с парната баня се справям по-трудно /много е влажно и ми е трудно да дишам/. Никога не пропускам да се възползвам от тях, ако ги има в хотела.
dundi73, ти в кой хотел си? Нали са два в Боровец.
Желая ви лек ден и си сложете камъни в джобовете, че страшно духа - да не вземе да ви отвее Hug Hug Hug

# 191
Добро утро и от мен и при нас е ветровито,но поне не вали.Нооо не става за разходка.Сега ви оставям,да похапна че последните дни много ми се похапва.До тук качих само 10 кг.,но с този глад си мисля че последните дни ще кача още толкова.

# 192
  • Пловдив
Привет военно блокче Hug

Дафиново листче, благодаря за кафето Hug Тъкмо ставам, да си направя и да го изпия в приятна компания - с вас Hug
Да оздравяваш бързо Hug

Гледам за зодии си говорите - вкъщи сме две дИви, щерка овен и мъж- козирог #Crazy Със синът се разбираме с поглед, но с рогатите...трудна работа hahaha

Дунди, завиждам за почивката Hug Аз след отпуската, съм една седмица в компенсация и гледам да я използвам пълноценно - пролетното почистване е вече факт, та надвечер ще слизаме с комшийките пред блока да облагородим, докато децата играят...макар че мъжете все още не са окосили #2gunfire
...но пък кмета ни сложи ламБи и сега и вечер ще е светличко... Ако успеем, да се преборим и за детска площадка...

Фло, моята дата за Димитрова си я пропуснала -  днес! Simple Smile Това ми беше термина с малкото чудовищенце на мен hahaha
Трябва и аз да си посетя зъболекаря - на зъбния ми камък му се кани от 5 години, ама или бях бременна, или кърмех, или и двете, та все отлкагахме процедурата Embarassed Ще взема да му звънна днес, да я свършим тази работа.

Албена, да се оправя екскурзиантката Hug
Досега никога не сме взимали карта ние, но тази година решихме, че ще се възползваме Simple Smile В поделението така и не дойде карта за Сарафово, та чакам и аз свободната пробажба.
Съвет не мога да дам, но ние сме пристрастни към Сарафово - 7-8 години все там почиваме, но в частна квартира. Местенцето е супер спокойно, (макар че последните 3-4 години се напълни с руснаци), а на нас това ни харесва Simple Smile Редовно си правим разходки до Бургас с колелата по стария път
Скрит текст:
или пеш, по плажната ивица
Скрит текст:

За днес плана ми е, да отида и да поизхарча малко пари - ако си харесям някоя спортна екипировка, клинчета, потници... Към обяд съм канена на кафенце с една дружка, а следобеда ще съм в КПП-то, че ММ отиде наряд и все яденето с него hahaha

# 193
dafinov list какво ретро кафе си ни сервирала Simple Smile. Според мен Дунди е в хотел Олимп, защото във ВПД на Боровец няма такива спа процедури.
Seti Beti дано безпроблемно поникнат зъбките на момченцето ти и не му създават мн болка, а на теб грижи. При всички дечица е различно. Например на голямата ми щерка избиваха като по книга, нямаше лигавене, температури, сополи и т.н., а при малката избиха по-късно, отколлкото пише в учебниците, но пък се лигавеше, порядъчно, от 2 си месец. Усетих избиването само на кучешките й зъбки, че са по остри и явно боляха - беше нервна и не спеше.
А за кемпера... мъчно ми е как да не ми е мъчно, дори незнам (отвикнала съм) какво да търся за преспиване при пътуване Cry. За съжаление, го продадохме, защото нямаме време и възможност да го ползваме, затова за друг в близко бъдеще не трябва да мислим, ама ... може пък да спечеля от тотото.
Flo 51, че какво да правят гостите ти в своя апартамент, като при мама/баба си е най-хубаво, пък и ти ги глезиш, както моята майка нас. Живи и здрави да сте!

# 194
Албена, аз разбирам въпросът ти като къде като база е добре за семейство, а не как да процедираш на свободната продажба. По моята класация Созопол е най-хубавата база, но според мен вие щом се увличате по почивка с кемпер сте за почивка на "Чайка".

Димитрова, с емоциите ти по въпроса дали ще родиш преди тържеството на малката, ме върна към едни спомени как на мен ми беше много мъчно за баткото като раждах втори път. Сърцето ме болеше за него , че едва ли не го изоставям, а и след това няма как да не си почти 100% ангажиран с новия човек, а той седи и някак тъжно наблюдава... И колкото да се опитваш да има и внимание за него, особено в тези първи дни имесеци е невъзможно...И ако до раждането на второто той е бил целия ми свят, емоция и ангажираност изведнъж вече не е...Много е сложно, не знам дали го описах добре...И помня как ме питаше "Ти кой обичаш повече? " , а аз "Теб съм те обичала 10 години повече... Grinning

Дунди е в Олимп, ВПД-то затваря на 31.03.

Какъв е тоз студ днес, уж видях някакво слънце по прогнозите и съм по едно шлиферче...

Общи условия

Активация на акаунт