Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 285
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Мдаааа, в Олимп сме. Ама свършва. То и хотелът няма да работи тази година през лятото. До миналата смяна е било лудница, по 200-300 човека и сега изведнъж - никой. Пардон до вчера бяхме 3 стаи. Снощи дойдоха хора в още 3. И за наш късмет, познати на ММ, та снощи забавлявахме сервитьорката в ресторанта. Да не й е скучно.
Днес има 3 събития, чака се нашествие надвечер. Прекроиха масите, всичко е готово за банкета.  Grinning
Та и това ще видим.
Сега отивам да си взема душ след сауната. После почивка. Утре сутрин стягаме багажа и хайде обратно в лудницата. Ама така е. Живот и здраве догодина пак ще отидем някъде по това време на годината.  Laughing

# 196
Кати, колко точно описа всичките ми страхове...Нали уж планираме второ дете... Няма как да се отговори на въпроса ти кого обичаш повече...Единственото ми успокоение е, че живот и здраве, ако това стане, моето момче ще е вече големичко и няма да се нуждае непрекъснато от мен. Той и сега е много самостоятелен, но ние си имаме нашето време заедно, нашият малък ритуал за заспиване и не знам....Абе за нероден Петко няма да мисля  Laughing да сме живи и здрави, пък все ще се оправим. Нито съм първата, нито последната.
Дафиново листче, благодаря за кафенцето!
Само да се вмъкна в обсъждането за ВПД Боровец. Там доколкото знам има сауна. Били сме там преди 4 години, ама кой да ни каже да си носим бански посред зима  newsm78 И се разминахме със сауната. А иначе ходила съм на сауна преди 100 години и помня как направо летях като излезех оттам. Много ми харесваше  Simple Smile
Димитрова, май и аз няма да позная за 16-ти  Simple Smile Големичка ще е девойката, но мама ще се справи! Дръж ни в течение!  Hug

# 197
  • Ямбол
Kativita го е описала много точно усещането когато имаш второ. Страхът първото да не се почувства изоставено и пренебрегнато е голям и все ти е в главата. Да не говорим че ти самата си го мислиш и това е ужасно. Моето гоялмото беше тъкмо първи клас когато родих и уж беше по самостоятелен, пак се чудеше как да се гушне в мен, изби му ревноста колкото и да се опитваше да разбере ситуацията. Но всичко минава и единствения лек е обич обич и много обич......
тук след вчерашната буря и градушка днес е вече слънчево, но снощи беше много страшно....вие как сте?

# 198
  • Варна
Здравейте момичета.Ах Кати колко точно наистина си описала и моите страхове и мисли и всичко което се случваше в дните на бременост,раждане,а и сега все още на моменти се опитвам да компенсирам това че не мога да му обръщам толкова много внимание.Винаги когато баба му дойде да гледа малката аз прекарвам целия ден с него.Нали ви бях казала,че отношението му към мен се беше променило,е от седмица имаме подобрение за което съм много доволна.Сети аз ползвам Дентинокс,но само веднъж на ден и то при нужда и то предимно вечер преди да заспи.И със баткото го ползвах и нямахме проблеми,сега имам и на Бочко,но и него рядко и го мажа.Дунди приятно изкарване на последния ден от почивката.Лек ден ви пожелавам и дано да спира този вятър,че ще ни отвее  hahaha.
П.С. Опс изпревариха ме.danity_79 много си права обич това е верния път.

# 199
danity_79, вярно, че казаха за страшна буря в Ямбол... не се сетих да питам как сте, радвам се, че ти писа. ММ ще пътува към твоя град, ако искаш нещо от Сф, пиши  Hug

# 200
kativita  smile3501 правилно си ме разбрала какво питам, интересувам се къде е най-широко, с двор, големи стаи, близък плаж, т.е. подходящо за семейство с две деца - едното тийн, другото на 4.
И, леле, все едно собствените си мисли четях, като описваше чувствата си при второ раждане. И при теб, както при мен разликата във възрастта на децата е голяма. Когато отидох да раждам, имах чувството че я изоставям (каката), дори когато дойде да ме види, оставих бебето да плаче (правеше го непрекъснато, само докато бе на гърдата ми не) и отидох да си гушна малкото-голямо момиче Embarassed, исках час по-скоро да се върна в къщи при нея. А, за ревността между децата, малката по-ревнува от голямата при нас, въпреки че голямата ми дъщеря 11 години бе единствена за нас и за баба и дядо, а после набързо се сдоби, освен със сестра и с братовчедка. Любовта вече се делеше с още не един, а двама Laughing.
sweet_maniche дейна и работлива, както винаги. Благодаря за инфото за Сарафово, аз май към него клоня, гледайки снимки в сайта на агенцията.
dundi73 пълноценно изкарване на последния ден от почивката, много хубаво време сте избрали - най-спокойно откъм хора (аз така обичам, мразя навалиците и тълпите).
danity_79 радвам се, че сте добре, макар и да не бях разбрала за бурята и градушката при вас. На нас ни се размина. Днес е топло, но голям ветрилник, ще ни отнесе.
sad_woman не днаех, че във ВПД на Боровец има сауна Embarassed. А, за второ дете, хайде не е толкова страшно, решавай се. Сигурно и ТМ го иска, а и синът ти, пък и щом си ходила на сауна преди 100 години, сигурно си наборка на Л. Иванова, биологичният ти часовник отдавна тиктака ( Wink майтапче).
juli0976 радвам се, че ледът между теб и момчето ти е започнал да се стопява.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 13:34 от albena30

# 201
  • София
Привет на вас, военни мацки. Как сте, що сте, живи здрави?
И вече да не казвате, че всичко знам и всичко помня, и всичко е под контрол hahaha Joy
МЪНИЧЕ, не се отказвай от наддаването. До 24.00 има още 11 чАса. Колко много неща могат да се случат за това време:
ДИМИТРОВА може да ни изненада sling
ДУНДИ да си събере багажа и да започва да се настройва за сивото ежедневие.
КАТИВИТА да даде изчерпателен отговор на безброй въпроси.
САД УОМАН да спретне едно бебе luvbed
АЛБЕНА да пусне печелившия Тото фиш.
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ да изгледа не един, ами няколко филма.
СЕТИ БЕТИ, да изчете няколко теми: За и против Бочко при пробива на млечните зъбки. и Има ли от Бочко полза и каква е тя. hahaha Joy
ЛУННО ЦВЕТЕ да избере тоалет за абитуриента.
I MISS YOU, да направи няколко тегела по главната на Пловдив.
ФЕЙЩИЦАТА да се пребори с още няколко проекта по някакви си програми.
ДЖУЛИ да разходи по морския бряг малката принцеса.
ВИЛИ МОТОВИЛИ да седне и да напише няколко реда в темата, та да я знаем как е.
ФИДАНКА ТРЪСТИКОВА може да се отчете и само с няколко емотикона.
ДАНИТИ да отхвърли един куп служебни и още толкова домашни задачи.
ПАТЕНЦЕТО да расходи бременеещата си снага до Кюстендил и обратно. travel
НИКИТО да смени още няколко пъти закупените вече плочки за банята Wink
РАДИНКА, да прекопае лехата с пипера.( само ако ѝ е минал кръста )
ВИВИАНКА да се справи с няколко класа.
МИРИЕЛ да нагушка много пъти трите си рожби.
СГГ, а къде е това момиче? От редовно, май става нередовно Wink
СЕСИЛ ще има време да се справи с новата работа, да подреди дома и да отиде на народни танци.
СТЕФИ...
ИРКАТА...
ШЕХИНА...
Та така, за толкова много време могат да се случат толкова много, дай Боже хубави неща...
А, забравих ФЛОто. тя ще нахрани внучетата и деди, ще сложи малкото да спи, ще четат приказки с голямото, че готви вечеря за взвода, ще простира и събира пране...Довечера четирите внучета ще спят у нас. Ще има пижамено парти.
Хайде, останете си със здраве Hug
Ооо на входа голяма навалица. Ще публикувам, а после ще чета.

# 202
Flo 51 благодаря за идеята за пижамено парти, ще вземем с моите момичета да си спретнем женско-момичешко пижамено парти тази вечер Laughing.
Радинка дано се оправила вече! СГГ и Вивианка да се отчетат, че са добре.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 13:46 от albena30

# 203
  • Пловдив
Фло, възхищавам се на способността ти да помниш толкова детайли  bouquet

Относно терзанията за вторите деца... Винаги съм искала поне 2 деца Simple Smile Със сравнително малкан разлика. Мислехме, да е 3 години, но поък щерката избърза с някой и друг месец и взе, че се появи от раз hahaha
Наложи се второто раздане да е чрез Цезарово сечение, та датата беше ясна и предната вечер отидохме да спим в свеки. Сутринта станахме, целунах баткото и отидохме с ММ в болницата.
Следобед го доведе при мен и понеже беше петък, в събота и неделя почти през целия ден бяха в стаята ми (и двата пъти лежах в самостоятелна стая, та нямах проблем със свижданията Whistling). Като се прибрахме вкъщи, ММ пое почти изжяло новоизлюпения батко, а аз се занимавах с малката. По време на кърменията й, се гушкахме тримата на леглото и четях приказки на баткото, докато бебето сучеше Heart Eyes
Един път седмично, си определяхме време само за нас двамата с баткото и ходихме на разходка, кино, театър...
Като порасна и малкото зло hahaha си имаме и такива женски моменти с нея един път седмично и таткото, съответно Simple Smile Из някоя от книгите  го бях прочела това и ми допадна - наистина децата имат нужда от определено време, в което да прекарат насаме с всеки от родителите си Heart Eyes

Изчезвам сега на кафе и сладки приказки, довечера като сложа зверчетата по леглата, ще намина, да ви видя пак  Hug

# 204
Момичета, разсмяхте ме с последните постове  Laughing
Ние понеже днес сме у нас, че навън много духа и извадих да видя едни дрехи, които вече не носим какво да ги правя. Една част от тях, които имат леки забележки, ще занеса в тези контейнери за дрехи:
http://mobile.frognews.bg/article/110288/
Друга част от тях са много запазени, някои са обличани броени пъти, качих ги в един албум, ако някоя вас мисли, че може да ги ползва за близък, да ми пише. Мъжки са, повечето С и М размер. Подарявам ги  Hug
https://plus.google.com/photos/111947870247752959913/albums/6273730049022191729

добавям и малко дамски, които успях да снимам:
https://plus.google.com/111947870247752959913/posts/jMwtMg8JRTu

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 14:50 от Seti Beti

# 205
Seti Beti благодаря, че ме светна за такава инициатива с контейнери за текстил. Аз повечето дрехи ги слагам в чанти отстрани на контейнерите при нас, а също и обувките - взимат ги хора, които ровят по контейнерите. Само дето скоро в нашата дълбока провинция няма да има такива контейнери, пък и с това бг съзнание, колко ли от тях ще бъдат разрушени. Знаете, предполагам, как сънародниците ни вземат дрехи и обувки от подобни контейнери в чужбина Embarassed.

# 206
Аз не помня, но май в тая тема писах, че стари дрехи с петна и дупки нося в HM, а  здрави в едно сдружение "Дари любов", офиса на което е до тази неделя в кв.Враждебна . А от 18.04 ще се местят в центъра. Като получа имейл мога да споделя. Тук освен дрехи може всичко-посуда, обувки, играчки , завивки...няма сертификати, няма химическо. Много е симпатична и любезна мацката, която движи и фондацията. Тези контейнери дано не станат като другите. Понеже съм фен на разделното събиране упорито продължавам да хвърлям основно в жълтия контейнер и циганите упорито след мен  с едно приспособление ги вадят. Скоро разбрах, че цената на кг. пластмасови бутилки е 0.50 лв. А утре може да участвате в инициативата да предадете 1кг. пластмасови отпадъци и ще получите 1 книга.

Ех, момичета как си припомнихме емоциите на второто раждане... А моето малко слънце след два дни е и рожденик....Сад, ако не е петък следобед и не бързам ще изпиша хиляди аргументи в полза на раждането на второ дете. Не се отказвай!

О, Дунди, щом ще има банкет подготви се за дискотека довечера. Добре е като няма хора, че като е пълен на 100 % много се бавят поръчките в Олимп.

Албена, Созопол  е вашето място по критериите, които си задала.  Несебър също, само че плажа е далеко. Сарафово не съм била. Но чувам добри отзиви.

Завършвам работната седмица и скачам в празнично-почивните дни....

# 207
Момичета, аз не съм посочила дата за раждането на "нашето" бебенце. Но аз съм родена в петък, така че ще заложа на 22.04. Най-важно е майката е да е спокойна, а съм сигурна, че бебето ще изчака тържеството на каката. Моят син беше на 5, когато родих дъщеря си. И се разсърди, че не съм родила братче, с което да си играе. Мисля си, че колкото и да е разликата между децата, в началото винаги има ревност. Сега и двамата ми казват, че обичам повече другия Cry А са вече големи деца...
ФЛО, реших малко да разместя твоите задачки-закачки и на мен вместо да купувам дрехи на абитуриента се падна  luvbed Харесва ми Joy

# 208
Офффф, Албенкаааа, тайничко се надявах никой да не ме разконспирира на колко съм години всъщност, а ти ми развали прикритието hahaha Ама айде, простено да ти е, чадо! Стискам палци на теб и на Мъничето да се доберете за карти за Сарафово! Оказа се, че ние с Данити ще бъдем там по едно и също време-от 30.07  Simple Smile
Колкото до дрехите, които вече не носим. От моя син част от умалелите дрехи давам на дена приятелка за нейното момче. До контейнера дрехи вече не оставям, защото веднъж станах свидетел на много грозна гледка. Бях оставила една торба-не нови, но чистички и запазени дрехи, до контейнера, да ги вземе някой. Час по-късно ги видях разпилени по улицата с петна от стъпки по тях. Някой беше минал, взел каквото му трябва, а останалото разпилял. Еми грозно ми стана. Вече няколко пъти давам в едно шивашко ателие. Мацките там са си създали агентурна мрежа и все намират на кого да ги дадат. Обувки съм оставяла до контейнера, но дрехи вече не. Сега прочетох, че през май и в Пловдив ще има такива контейнери. Ще оставя и там.
Кой каза да си носим камъни в джобовете, да не ни отнесе вятърът? Да му мислят по-фините мацки, аз съм добре тапицирана и вятър не ме плаши  hahaha
Сбутахме се с Лунното цветенце на портала. Заповядайте, мадам, пред мен!  Hug

# 209
  • Някъде в Европа...
Здравейте, мацки!

Не съм се появявала отдавнаааа и съм много приятно изненадана от добрия тон, който намирам в групата...Очаквах при отварянето да видя пак вечните диспути за картите, който пристигнаха тези дни по поделенията, а то колко приятно било  bouquet...Признавам, без бой обаче, че разгледах по диагонал набързо постовете ви..
Разбрах, че чакаме бебок в групата - аз залагам на 24.04, че е Цветница, хубав пролетен празник...
При мен нищо ново - на работа си е същата приятна обстановка..Имам карта за Адмирал - апартамент 214, ако някой е почивал там, да каже, пък може и снимки - това е апартамента с плъзгащата врата предполагам (била съм в тристаен в Адмирал, но там си пишеше на картата тристаен...). Преди "военната" почивка имам резервация за почивка в Анталия (Сиде), която чакам с огромно нетърпение, въпреки всички атентати..
Утре в Търново има Болярско надиграване (ходя на народни танци), не се записах да участвам, но вечерта масово заведенията са запазени от танцови групи от цялата страна, та с мацките от групата сме на кръчма и ще си тропнем хорца на воля..
Това е около мен!
Отново съм във форума и ще ви чета с интерес!  bouquet

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 01:46 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт