Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 293
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Минавам аз да ви нагледам, коя завита, коя не и какво да видя?
Изненадаааа!!! АИР се появила. welcome Миличка, ще повярваш ли, ако ти кажа, че преди няколко дни ( изреждах момичетата от нашето военно блокче Wink ) и се сетих за теб, за Зеленоокото момиче, за Естелита, за мама Къти...
Усетила си сигурно, че има едно място ( наричаме го нашето военно блокче),дето все още някой си спомня за теб... приятно е да се завърнеш в "бащината къща"... Наистина станахме приятелки. Организирахме си вече няколко срещи с мацките от София, запознахме се с Фейщицата, с Мъничето. Аз познавам Лунно Цвете и Дунди. Всичките са страхотни момичета! Мина онова време дето се говореше само за заплати и карти за почивка hahaha Joy Сега е съвсем друго. Не едно, ами две бебета чакаме. Едното съвсем е наближило да се появи, а другото ( на Патенцето), през юли. Малко преди да посрещнем 2016 се сдобихме с още един юнак-на Сети Бети. Тази пролет имаме и двама абитуриенти-ето повод за още вълнения.
Мъничето завърши магистратура - стискахме палци и за нея.
Ако на някой му трябва нещо, все ще се намери кой да му удари едно рамо.
Вълнуваме се за една дружка, Вивианка, дето от скоро започна да работи по специалността си - учителка по история. Паднаха ѝ се палави ученици, та никак не ѝ беше лесно. Доста окуражаващи думи изрекохме, дано да сме ѝ помогнали.
Дойдоха почти едновременно три военни красавици, но най-сериозна излезе матрос Джули, която въпреки двата броя малки чавета намира време да се яви на плаца за вечерна проверка. Wink Джули, за теб Hug
Още много мога да ти разказвам, но по-важното е, че се завърна, че усети добрата атмосфера, че може би ще се срещаме сутрин на кафе по-често, или вечер на вечерна проверка Simple Smile
А уж влязох за малко...
Днес привечер доведоха и другите две внучета и нали се сещате какво настана у нас smile3540 smile3540 smile3540 smile3540
След вечеря организирахме пижаменото парти. Голяма веселба беше. Накрая завършихме с бой с възглавници. Сега вече всички спят омаломощени, а утре с нови сили ще лудуват пак.
Завивайте се, че гася електриката. И аз отивам да се паркирам до гаджето, че утре съм обещала специална закуска newsm63

# 211
  • Пловдив
Фло, ти гасиш ламБите, но аз след тебе паля пак Mr. Green
Още една тава имам да се опече, че утре предиобеда съм го планувала за себе си и няма да имам време, да си губя времето в кухнята hahaha
Моите зверчета другия петък ги командироваме при моята майка - аз съм на състезание в Своге и ще пътувам рано сутринта в събота, а ММ реши, че ще се възползва от отсъствието ми и ще отиде за риба hahaha Бабата пък прояви самоинициатива и ще и пратим две зверчета, да я укротят малко hahaha Joy

AIR, днес те "мернах" и в друга тема и се замислих, от кога не си писала тук Hug Добре си се завърнала Simple Smile  bouquet

Дрешките от малчовците и аз пласирам на приятелки - те си остават като нови Simple Smile На нашите се опитвам да вдъхна нов живот - сега една престилка за малката готвачка съм замислила, да видим колко бащини ризи ще отидат докато се получи желания резултат hahaha
Което става за носене, пускам в една група във Фейсбук - За без пари. Обувките също там пускам - ако някой си хареса нещо, ако ли не - до контейнера Peace

За вятъра се шегувате, но въпреки не малкото ми килограми, днес в нашата проветрива Тракия, за малко да ме бутне Whistling Ако терзи дни не се бях качвала на кантара, щях да си помисля, че съм отслабнала hahaha

И да се похваля, че успях да си сменя едното дежурство - дреб ще имат тържество в градината и той е главнодействащо лице... Щеше да е на 21, но поради ангажираност на оператора, изместиха тържеството на 20 Thinking С моя късмерт - естествено, тогава бях дежурна... Добре, че една колежка се съгласи, да се сменим Simple Smile
На 19 пък, ще имат АРТ-фест и ме помолиха, да поема едното ателие, та сега мисля подходящи занимания за от 3 до 7 годишни newsm78

Айде отивам да си проверя печивото, че замириса Embarassed

п.с. минавам да ви завия и гася ламБите Hug

# 212
  • Някъде в Европа...
Загасихте лампите, затова пиша само на светлината на пц  Laughing

Фло, лелеййй, много новини, много събития  Simple Smile. Радвам се за всички момичета и че са много положителните емоции.. Обещавам да съм редовна - през телефона ще пиша най-вече Wink. Как ми трябва една баба като тебе - лудетина  Wink, че моят синковец само щуротии му в главата...
sweet_maniche, като спомена Тракия и ме налегнаха хубави спомени - цели 6 г. прекарах в този квартал, най-щастливите ми години. Много ми липсва Пловдив, живота там, хората, всички от 110-та тогава бригада, сега полк...Днес си разбрах нарядите за май - просто перфектни - въпреки наличието на 3 празника и много почивни дни - нямам нито едно празнично дежурство..Ще се пътува и ще се празнува  Simple Smile. В кой форум си ме мернала? Може би в темата за Турция или за Алиекспрес?  newsm78  Почти не влизам последно време във форумите, само във фейса...там някак си по-бързо се случват разговорите Simple Smile
патенце, 27 юли, а?  Simple Smile Моята рождена дата е 28 юли....никакви раци, чакаш си лъвчето. Нашата зодия е по-хубава  Simple Smile. Какво беше: "защо ви е слънце, като аз съм с вас"  Wink. Майтапа настрана, но родителите ми и сестра ми са раци - мисля, че представителите на тази зодия се притесняват излишно и приемат много навътре нещата, много са състрадателни, което в наши времена като че ли не е положително качество...
I MISS YOU, коя диета спазваш? Аз на 07.04 приключих 90- дневната и достигнах резултата, който гонех  Simple Smile.

Видях, че сте коментирали алергии. Моят син като малък беше с атопичен дерматит, зичистиха се обривите до 2,5 г. До тази година не бяхме имали никакви прояви. Тази зима от януари му се появиха петна по ръчичките и тук таме крачетата, най-упоритото е в основата на пишлето. По тялото изчезнаха, но по пишлето поднових мазането с Флуцинар.  Sad. Другия алергичен проблем, който се прояви, е една спазматична кашлица от януари насам...Първо пихме 2 аб, не мина, снимка правихме, нищо няма, на пулмолог ходихме - асматична кашлица, една седмица с инхалатор, а сега вечер дъвче едни хапчета за астма в продължение на месец. Има дни въобще не кашля, други, в който кашля примерно 20 мин. и после нищо...Ей, така...направо не знам какво да го правя....знам, че няма излекуване. На обривите съм им свикнала, но това с кашлицата не съм го очаквала...Лошото е, че когато беше малък живеехме в Пловдив и там си има специалисти и може да чуеш различни мнения, а в Търново не е така - има един детски пулмолог и това е  Sad Май е време да се поразтърся за пулмолози в София (пътувам често натам)...Познати казват - води го на море - какво да им казвам, че от първата му година не пропуска поне по два пъти на лято, а има години е ходил и по четири пъти на различни морета Simple Smile.
Та това ми бяха и продължават да са терзанията тази зима/пролет...

Благодаря за сърдечния "ре"-прием.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 02:20 от AIR

# 213
Добро утро, сънливки! Я какво слънце е изпекло.

За днес определено ще трябват слънчеви очила.
Фло, ти си с неизчерпаема енергия. Пожелавам на всички да сме като теб Hug Hug Hug
AIR, добре дошла отново Hug
Завиждам на Търновци. И аз съм играла народни танци и как ми се иска сега да съм там. Ще кажа на синчето, може те да се възползват.
Днес малко ще поработя newsm28 wash hang и след това ще реша какво да правя. Нали съм болна все още Wink, може да си помързелувам пак.
Лек и усмихнат ден Hug Hug Hug Hug

# 214

Хайде, на закуска.. виждам, че Дафинов лист е поднесла кафето.. от мен закуската днес Simple Smile Ехх, как искам да имам такава тераска, с такава гледка.. пак се размечтах Grinning

Air, ами спазвам аз.. нищо конкретно, но гледам да редувам дни, горе долу всеки ден да ям едно и също, да не смесвам, нещо като 90-дневната, но не чак толкова строго, макар че доста врееме (2 седмици - ама за мен са си доста, защото много го обичам)  вече сладкото съм го намалила до минимум, тестеното също.. днес ще видим дали има резултат, ще споделя довечера Simple Smile Надявам се бавно, но славно да напредна..  #Crazy #Crazy

Аз да ви се похваля, че ще имаме пролетни професионални няколко кадъра с ММ.Реших да си направим, отдавна искам, мисля че дойде време  Rolling Eyes Rolling Eyes
Само се чудя сега къде да ги направим, в главата си имам 1000 идеи, ама ще трябва да избера една  hahaha hahaha

Хайде слънчев ден на всички  Hug Hug

# 215
Добро утро и от мен Simple Smile  Фло за Кюстендил ще ми се размине, но днес цакам свекитата, да минат , че отиват да пазят близнаците. Като знам, след тях поне 3 дни няма да има нужда да готвя, така че добре са ми дошли. Това за зъбките ще се опитам да го запомня. Сети, аз така като насъбера дрехи които ми е жал да изхвърля, защото са почти нови, ги занасям при мама, а тя събира и от тях каквото има и ги дава в една църква където имат такава кампания целогодишно и след разпределение  ги носят в домове за сираци и стари хора, предполагам , че и тук има такива центрове. За алергиите, аз от личен опит бих казала, че хомеопатията е спасението, пробвала съм всичко, но единственото което ми помогна и то мн трайно за сега е това. Димитрова, и моя ден минава, но важното е да се чувстваш добре и бебенцето, сам ще си избере датата Simple Smile При нас ремонта се удължи малко повече от предвиденото , но се надявам понеделник вторник да са приключили Simple Smile Е това е от мен насладете се слънчевото и топло време навън .

# 216
  • София
Добро утро и от мен.
Ооо, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за кафето, сервирано със слънчеви очила newsm08
АИР, доведи твоето момченце в нашата детска градина, нали често прескачаш до София.При нас е голям купон bigdance2 smile3540 newsm18 Party Time Обади се, когато можеш ще спретнем бърза среща с теб. Simple Smile
МЪНИЧЕ, на какво състезание ще ходиш? Казвай да стискаме палци. И не заблуждавай момичетата с твоите килограми. Мацки, Мъничето е като манекенка, хич не я слушайте. Даже е много сладка Simple Smile
Изпих си кафето, нямам време за повече лирически отклонения. Отивам в КПП-то.
Приятен ден.

ПП А беше време, с трън да влачиш няма кого да закАчиш. Сега не мога да се добера да публикувам Wink
Радвам ви се момичета Hug Hug Hug
Сега  публикувам, а после щe чета Патенцето и I miss you Simple Smile

# 217
Я , AIR...много хубаво че се завърна...

След малко хукваме по организационни и шопинг задачи и не знам кога ще пиша тия дни  , та да кажа че тази година голям кошмар с тези кашлици. Нали и аз минах-83 дни!!! Все пак намерих моя пулмолог, който с комбинация АБ и  кортикостероиди и точния сироп спря тая отвратителна кашлица. Забелязах, че много познати и колеги минаха по моя път тази зима. AIR, мога да ти дам координати на пулмолога ,ама не е детски. Аз бих ти препоръчала и хомеопат.

Хайде хубава почивка на всички!

# 218
  • Пловдив
Прибрах се аз, сложих децата по леглата, сега имам 2-2,5 часа на разположение и преди да се взема книжката, реших да мина от тук Simple Smile
Кафе пих, но не отказвам на още едно Simple Smile И на терасата ще поседна, макар че предпочитам балканската гледка пред морската  Mr. Green

Фло, състезанието е нещо от типа на Легиона, но в по-лек вариант...май hahaha "Нощна стража - изпитанието" се казва, има информация в нета hahaha (през телефона съм и ме мързи, да се ровя от тук Embarassed)
Благодаря ти за комплимента, но определено имам още 3-4-5 килограма в излишък Sad След първоначалния спад, не съм мръднала на килограми, но пък за сметка на това - панталоните взеха да ми падат hahaha Налага се на камуфлажа да слагам колан, че иначе ще го загубя hahaha

Аир, ако искаш, ще ти дам координатите и на пулмолог в Пловдив - детски. Много помогна на баткото навремето.
Точно в темата за Алиекспрес те мярнах Simple Smile Да знаеш - голяма грешка е регистрацията в този сайт hahaha Уж все дребни неща поръчвам, но на месец 150-200лв. отиват в китайската икономика от мен Embarassed ...Сега едни джаджи за кухнята чакам Whistling

Отивам да почета, докато дребните спят, а ММ си оправя някакви документи... Довечера за вечерната ще се строя Simple Smile

# 219
Кой беше заложил за днес да си пусне тото. Имам си момиченце 3800 и 53см.Виктория

# 220
Еха, колко хубаво bouquet

Браво, Димитрова Hug
Всичко е минало нормално предполагам, щом успя да пишеш Hug Hug Hug

# 221
  • Пловдив
dimitrova8002 да е жива и здрава малката принцеса. И вие покрай нея. Вчера една приятелка роди момченце - Виктор, 53 см, но е малко по-фин /3400/. За празника на каката ще си на линия. Ей, подредена жена си.
Още веднъж честито.  Hug

# 222
Каква хубава новина.. Димитрова, да ви е жива и здрава малката принцеса с такова хубаво име сте я нарекли.. нека го носи с гордост!
Бъдете здрави и много радост в семейството!

# 223
Честито бебче! Да е здрава, да расте умна и красива, да са най-добри приятелки с каката! Наздраве на таткото Wink На теб скорошно възстановяване! Много се радвам!

# 224
  • Варна
Честита принцеска Димитрова.Да расте умна и красива,да бъде гордост на мама,тати и кака и да има едно прекрасно детство,а на теб бързо възстановяване и скоро да се приберете в къщи.Е не е петък,а събота и таткото пак ще може да си черпи спокойно.Ние цял ден бяхме на нашето си ранчо и чак сега минах да ви навестя и да ви пожелая лека и спокойна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт