Изненадаааа!!! АИР се появила.
Миличка, ще повярваш ли, ако ти кажа, че преди няколко дни ( изреждах момичетата от нашето военно блокче
) и се сетих за теб, за Зеленоокото момиче, за Естелита, за мама Къти...Усетила си сигурно, че има едно място ( наричаме го нашето военно блокче),дето все още някой си спомня за теб... приятно е да се завърнеш в "бащината къща"... Наистина станахме приятелки. Организирахме си вече няколко срещи с мацките от София, запознахме се с Фейщицата, с Мъничето. Аз познавам Лунно Цвете и Дунди. Всичките са страхотни момичета! Мина онова време дето се говореше само за заплати и карти за почивка
Сега е съвсем друго. Не едно, ами две бебета чакаме. Едното съвсем е наближило да се появи, а другото ( на Патенцето), през юли. Малко преди да посрещнем 2016 се сдобихме с още един юнак-на Сети Бети. Тази пролет имаме и двама абитуриенти-ето повод за още вълнения. Мъничето завърши магистратура - стискахме палци и за нея.
Ако на някой му трябва нещо, все ще се намери кой да му удари едно рамо.
Вълнуваме се за една дружка, Вивианка, дето от скоро започна да работи по специалността си - учителка по история. Паднаха ѝ се палави ученици, та никак не ѝ беше лесно. Доста окуражаващи думи изрекохме, дано да сме ѝ помогнали.
Дойдоха почти едновременно три военни красавици, но най-сериозна излезе матрос Джули, която въпреки двата броя малки чавета намира време да се яви на плаца за вечерна проверка.
Джули, за теб 
Още много мога да ти разказвам, но по-важното е, че се завърна, че усети добрата атмосфера, че може би ще се срещаме сутрин на кафе по-често, или вечер на вечерна проверка

А уж влязох за малко...
Днес привечер доведоха и другите две внучета и нали се сещате какво настана у нас

След вечеря организирахме пижаменото парти. Голяма веселба беше. Накрая завършихме с бой с възглавници. Сега вече всички спят омаломощени, а утре с нови сили ще лудуват пак.
Завивайте се, че гася електриката. И аз отивам да се паркирам до гаджето, че утре съм обещала специална закуска

Ако терзи дни не се бях качвала на кантара, щях да си помисля, че съм отслабнала
С моя късмерт - естествено, тогава бях дежурна... Добре, че една колежка се съгласи, да се сменим 
. Другия алергичен проблем, който се прояви, е една спазматична кашлица от януари насам...Първо пихме 2 аб, не мина, снимка правихме, нищо няма, на пулмолог ходихме - асматична кашлица, една седмица с инхалатор, а сега вечер дъвче едни хапчета за астма в продължение на месец. Има дни въобще не кашля, други, в който кашля примерно 20 мин. и после нищо...Ей, така...направо не знам какво да го правя....знам, че няма излекуване. На обривите съм им свикнала, но това с кашлицата не съм го очаквала...Лошото е, че когато беше малък живеехме в Пловдив и там си има специалисти и може да чуеш различни мнения, а в Търново не е така - има един детски пулмолог и това е
и след това ще реша какво да правя. Нали съм болна все още

Обади се, когато можеш ще спретнем бърза среща с теб.