Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 364
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ех, Димитрова, не успяхте да ни станете астрален близнак ,ама това не е важно. ...
 Прекрасен и стойностен живот на малката Вики! Здрава ,щастлива и много успешна да бъде! Скоро да се прибирате у дома! Едно голямо наздраве за новия човек и мама героиня!

# 226
Димитрова, Честито Simple Smile Нека малката принцеса Виктория, да е мн здраво и щастливо детенце и мн мн голяма радост за цялото семейство Simple Smile Аз заложих на днешната дата, малко е късно за тото, но от сърце пожелавам на Вики тази дата да и носи мн късмет Simple Smile

# 227
  • Пловдив
Промъквам се в строя аз и какво да видя - всички празнуват Simple Smile
Димитрова, да е честита Виктория!!! Много здраве и радост ѝ пожелавам и нека името ѝ я води все към победи!
Бързо възстановяване на теб! Hug

Аз, както си смятах утре, че няма какво да правим и едни приятели взеха, че се обадиха, да отидем на тяхната вила - децата да подивеят по двора, мъжете да свършат малко работа, а пък за нас - жените, ако всичко е наред, да си починем малко и да избягаме от скуката на града Simple Smile
...е, на такова предложение - как да откажеш Simple Smile ...та и утре запълнихме деня, ще го мислим вечерта, като се приберем, че в понеделник тръстиката ме чака...и както почивам от началото на месеца - тежко ми hahaha

Гася ламБите, че новоизлюпеното Вики трябва да дни, а на мама ѝ трябва почивка Hug

# 228
  • София
Сега пък аз ще запаля всички светлини на военното ни блокче. newsm44
Прекрасна новина. Ей, за малко да ви оставя без надзор и виж ти какви ги сътворихте. Simple Smile
НА ДИМИТРОВА, СЪПРУГЪТ ѝ И КАКАТА, ЧЕСТИТА РАДОСТ. МАЛКАТА ВИКТОРИЯ ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА, МЪДРА И ТАЛАНТЛИВА, ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА ЦЯЛАТА РОДА. НИЕ СЪЩО ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА ЩАСТЛИВОТО ѝ ДЕТСТВО!  НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.ДИМИТРОВА, ПРЕГРЪДКИ ЗА ТЕБ, МИЛИЧКА Hug Hug Hug

Аз пък тази вечер зарязах гаджето и четирите внучета и отидох на концерт на Рики е повери, в Арена Армеец. Подгряваща група беше Тоника. От старата "банда" е останала само Ева. Към групата са се присъединили дует Шик - Вили и Красимир Гюлмезови. Пяха от песните на Тоника, но вече звученето е друго. Пяха и от емблематичните песни на дует Шик. А италианците си ги бива. Ех, италианска музика... Музика за красиви жени и силни мъже. На времето гаджето ме "превзе" с две касети италианска музика. За толкова се дадох, ама не съжалявам Wink
За днес толкова. Какво ти днес? То станало утре Simple Smile
Сега ще си сипя чаша Бейлис и ще отпразнувам появата на малката Виктория. Наздраве!

Не може и без песен, за настроение.

newsm18 newsm18 newsm18

Изпих си Бейлиса, послушах още италианска музика и сега вече е време за сън. Лека нощ.

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 01:40 от Flo 51

# 229
Добро утро! За всекиго по нещо.

Е, няма Бейлис, но Фло си изпи полагаемото снощи Wink.
Аз утре сигурно ще тръстича с пълна пара, защото моите "любими" колеги много обичат да ми оставят доста работа comp03 и сигурно няма да имам време да пиша. Ще хвърлям по един поглед. Днес е прекрасен ден, насладете му се Hug Hug Hug Hug

# 230
  • Варна
Добро утро.Благодаря за кафето ще си го изпия с удоволствие.Ако не бъркам Кати твоето момче днес пораства.Да ти е живо и здраво,само да ви радва и успехи в живота да има,а ако съм объркала деня,то го приеми като подранил поздрав  hahaha.Лек и слънчев ден с много положителни емоции на всички. bouquet

# 231
  • София
Добро утро, военни красавици. Който е работил нощна смяна, му се полага двойна доза кафе. Wink За мен голямата чаша, моля Simple Smile
Днес няма да влизам в КПП-то. Ще водим внучетата на детска площадка в парка и после на пицария.
Времето е чудесно. На всички желая хубав ден.
А, днес май имаме празник.
КАТИВИТА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКЪТ, ДА ВИ РАДВА С УСПЕХИ И ПОСТИЖЕНИЯ.

Докато се натуткам, младото ме изпревари. Simple Smile
ДЖУЛИ, Hug

# 232
Ванилия. Канела.
Кора от портокал.
Мирише на неделя.
До късно си стоял
и се събуждаш бавно.
Кафето е разкошно.
Денят потегля плавно.
Какво ти трябва още?

Мария Донева
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
Здравейте момичета! За един ден ви оставих  и пропуснах най-важната новина.
Честито бебче  и от мен на семейството на Димитрова! Желая на Виктория да бъде най-прекрасното и обичано дете на света! На мама пожелавам да бъде спокойна и да се възстанови бързо!
Честит празник и в семейството на Кативита! Нека юнакът да расте здрав и силен!
А ние успяхме да купим всичко необходимо за абитуриента.  HugТака че и ние сме почти готови.
Ех, че хубав ден!

# 234
Благодаря за пожеланията, възстановявам сравнително бързо, само малко ме болят шевовете но и това ще мине. Кати честит празник

# 235
  • София
Ей, пъзелът в нашата къщичка се нарежда като по ноти:
ДИМИТРОВА, кога роди, кога и компа грабна. И какъв дух има! Не мрънка, не хленчи, ами рапортува-Възстановявам се сравнително бързо! Браво момиче. Все така да е. newsm51
И при СЕТИ БЕТИ всичко е ОК, щом до стихове го докара. Аплодисменти и за теб миличка smile3501
ЛУННО ЦВЕТЕ приготви абитуриента без много размотаване. Стегнато, по военному. Повдигни малко завесата, издай малко с какво ще е, в какъв цвят, какви аксесоари.
КАТИВИТА е приготвила трапезата и веселбата е на МАХ. Наздравееее!
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ пребори болестите и от утре с пресни сили ще се хвърли в тръстиката.
МЪНИЧЕТО вчера се разходи до Своге. Стисках палци, добре да се представи. Като я знаем какава е борбена, вярвам, че е сред победителите bouquet
ДУНДИ сигурно вече си е у дома, със заредени батерии.
ПАТЕНЦЕТО се е кротнала до свеки и сладко, сладко си хортуват.
НИКИТО се моли Богу да ѝ се паднат сериозни майстори. А дано, ама...кой знае.
Пак се разбъбрих. Спирам. Неспоменатите ги гушкам последователно и многократно Hug Hug Hug
После пак Wink

# 236
  • Пловдив
Дунди се прибра, но едва днес. Останахме още една вечер. Признавам си, че там мога да издържа още две смени. В момента е спокойно, прохладно и много приятно. Почиваш пълноценно.
В петък и събота вечерта имаше дисководещ, та се позабавлявахме.
Жалко, че на 15 май затварят. Персоналът каза, че все ги залъгват, че ще ги оставят да работят и през лятото, но ... на 6 месечни договори са, после някои от тях ходят по морето.

Отивам да понаредя още малко неща, които не съм ползвала. Просто не беше толкова студено.
Поздрави на всички.  Hug

# 237
Ето ме,Фло ти никога никой не забравяш.Димитрова честита радост,да е здрава и мн.послушна.На всички на които не съм честитила празниците.Честито,здраве и късмет в семействата.Дископатията поотмина,но излезнаха други проблеми,надявам се скоро и те да отшумят.Аз се правих на бояджия 3 дена и сега още 3 ще подреждам.Сети за зъби на дребните ползвах витамин Ц,деистваше ни мн.успокояващо.Е хайде от мен за сега толкова  Hug

# 238
Добро утро!

Благодаря на всички, които ме поздравиха за празника на малкото слънце! Вчера беше един много хубав и препълнен с красиви емоции ден! Купонът беше в Capella Play  и децата се забавляваха на макс. Рожденикът до късно не можа да заспи от преживяното през деня, ама то и аз днес съм като преуморена...

Лунно цвете, браво че сте отметнали ангажимента с тоалета на младежа. От днес вече аз съм на ред за обличане . Исках да мине  и партито на сина ми и тогава да работя по моето си направление, че преди бала имаме и още хубави поводи...

Да се заредим с празнично  настроение в очакване на Цветница и Великден!

# 239
Добър ден! Ама много сте изписали през почивните дни, браво! Имаме си страхотна новина: Честито ти бебенце Димитрова! Жива и здрава да е малката (голяма по размери) госпожица, да расте под щастлива звезда и с гордост да си носи прекрасното име - Виктория!
kativita, на патерица, жив и здрав да е и твоят рожденик. Браво за хубаво изкараното парти!
AIR с теб не съм се запознавала, приятно ми е!
Радинка радвам се, че дископатията те е изоставила. Ама бива ли така, още не оздравяла, грабваш четката да боядисваш, че и да подреждаш?
sweet_maniche, както винаги научавам нещо ново от теб - състезанието Нощна стража. Успех! Ти май никога не скучаеш, вършиш толкова интересни неща, ходиш на странни (за мен) спортове, твориш, грижиш се за две малки деца! Пак ти пиша, че твоят ден, със сигурност е повече от 24 часа smile3501. Трябва да се засрамя, аз не правя и половината от нещата, които ти, а все не ми достига времето Embarassed.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 10:49 от albena30

Общи условия

Активация на акаунт