Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден, ние още сме си в болницата, чета ви редовно,не съм ви забравила. Айде утре може да ни изпишат ако е късмет и вече по-рядко ще имам време да се явявам на плаца, но ще ми дадете извинителна бележка. Сега ви оставям че малкото човече огладня

# 241
  • Плевен/Пловдив
Честито и от мен на dimitrova8002 много много здраве и късмет на малката принцеса. Нека домът Ви се огласява само от детски смях - сега вече по две Joy Joy

# 242
  • Ямбол
Ех, Димитрова, честито , голяма радост да ти носи , да е жива и здрава.....ГОоооляма да порастне...
То малко да се отплесна да ме няма и гледай какви работи се случват...Ама нека винаги да е така, само хубави неща да има да се хвалим и темичката ни да става все по голяма и усмихната....
Аз няма какво да се похваля, още си търся кола и не съм успяла...уфффф..
С голямото детенце се занимавам напоследък, едни задачи решаваме, чудо голямо......направо са си извращение някакво ама няма как...
 newsm78 newsm78

# 243
Честит празник със закъснение и от мен на Кати и на нейния рожденик, да е мн здрав и мн да ви радва.

# 244
  • София
Ей, момичета от централна България, как сте? Обадете се.
Аз два дни съм изпращачка-вчера си заминаха зетко и голямата внучка, днес - щерката и малката bye. Пак сме сами с гаджето. От утре започвам newsm79 wash hang prostor clean
ДАНИТИ, в кой клас е момчето ти?
ДИМИТРОВА, слуша ли малката? А каката запозна ли се вече с нея? За таткото не питам дали е изтрезнял Wink
РАДИНКА и аз ще те критикувам. Не се опъвай и огъвай много, че забрави ли колко те болеше. Сега трябва много да се пазиш. Плавни, спокойни движения, като една голяма бяла птица. ( лебед )
ДУНДИ, как ти се видя днешният ден? Кофти след почивката, а? Какво се случва със свеки? Нали днес трябваше да я оперират? Дано всичко да е минало добре.
И ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ днес е за пръв ден на работа след болничните. Как си, миличка?
Изтощена, омаломощена, изчерпана, се хвърлям с плонж на леглото и лека нощ sleepuu

# 245
Малката е послушна, а каката утре ще се запознае с нея. Таткото ще не ще изтрезня нали са сами с каката и трябва да се гледат

# 246
  • Пловдив
Добро утро.
Фло, днес ще е дъждовно, дай си почивка.
Свеки вчера влезе в болницата, операцията е днес. ММ отиде на работа, че трябва да приеме някакви неща и да ги заключи в един шкаф. Ще ми звънне кога да отида да го взема и ще ходим до болницата, за да се видим с хирурга. Дотук лекарите казват, че всичко е лечимо. Обаче трябва да излезе хистологията, за да сме сигурни, че няма нищо по лимфните възли.

dimitrova8002, дано двете госпожици свикнат бързо една с друга, особено голямата с малката. Колко години им е разликата? И бебка да е спокойно. Моят дзвер се роди на същите килограми и беше супер спокойна и поспалива. У нас не се разбра, че имаме бебе. Та и на вас ви пожелавам такава кротка бебе госпожица.   Hug  

danity_79, има една тема в бг-мамма, в която даваш задачката и получаваш решение от някоя мама.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=897755;topicrefid=4
Ако виждате голям зор, питай там. Отговарят сравнително бързо. И аз се включвам понякога.  Peace

# 247
Честит празник със закъснение и от мен на Кати и на нейния рожденик, да е мн здрав и мн да ви радва.

Благодаря, Пате!

Когато се роди второ дете в семейството на татковците също им е много трудно, особено ако няма наблизо баби ( както са повечето военни ). Ако при първото е било аху иху докото се приберат от болницата, сега вече трябва да бъдат и баща, и майка за номер 1, а в същото време и почерпки текат...По въпроса за ревността както беше писала Албена се оказва, че вторите деца наистина  ревнуват повече отколкото първите. В  момента малкия ми син е готов да се яви на ДЗИ по БЕЛ само и само да е с повече внимание към него от батко си... Laughing Може би е валидно за такива като нас с големите възрастови разлики или просто е индивидуално.

На Фло желая пълноценна почивка след гостите... макар че се съмнявам да ме послуша....

# 248
  • София
Хайде събудете се и взимайте чашките с кафе.
Аз днес добре си поспах. Сега малко при вас и после подхващам от някъде - избор голям, но колкото успея, че след обяд ще скачам в тръстиката. И там ще е голямо разнообразие Simple Smile

ДИМИТРОВА, да разкажеш как е минала срещата бебка и кака. Вълнуващо ще е.
ДУНДИ, стискам палци, хистологията да е наред.
Момичета, от земетръсните райони, обадете се. По-добре е да не сте го усетили.

За сега толкова. Кафе имате, пийте и действайте, а аз политам afwitch Ще вземе да ми избяга работата Wink

ПП КАТИВИТА, няма начин да те послушам, а как хубаво ме съветваш... Hug

# 249
Димитрова честита дъщеричка, винаги да бъде много здрава и обичана. Има най-хубавото име Виктория 😀
Хубав ден  Hug Hug Hug

# 250
С какви хубави новини ме посрещате след тридневно отсъствие.....
Малко по диагонал минах, че тръстиката ме зове, но научих най-дълго чаканата новина. Димитрова, присъединявам се и аз към най-сърдечните пожелания за малката принцеса Вики! Да расте здрава, щастлива, обичана, и само да ви радва!
Кати, с доста закъснение-честито и на твоето момче! Да ти е жив и здрав и да сбъдва мечтите си!
Спирам сега, ще се върна да чета с подробности по-късно, само да имам време. Прегръщам ви всички!
П.П. Ние пък сме на вълна регистър. Стискайте палци!

# 251
Здравейте, нищо ново при мен. sad_woman  успех с регистъра! Вчера при нас бе 32-33 градуса - кошмар, вечерта имах чувството, че се разболявам. Днес е по-поносимо, но си е задушно и какво ли ни чака до вечерта, че го дават дъжд и т.н.

# 252
  • Пловдив
Минавам набързо, докато все още съм сама вкъщи, че после няма спирка hahaha

Кати, да ти е живо и здраво момчето! Напатерици, но по-добре късно Peace

Сад и вкъщи треска ни тресе по същата пшричина... Дано този път стане и се премести ММ, че така и на мен ми отваря пътеката

Фло, благодаря ти за милите думи Hug Състезанието е тази събота (23.04) и в момента текат организационните бумащини - транспорт, облекла, храна... Главата ми пуши 3 ден вече #Crazy
За капак и времето нещо го дават кофти, та ще е весело  Joy Освен дрехите, ще взема и някакви заграващи, че да не се върна болна от там Thinking

Дудни, дано изследванията да са добри Praynig

# 253
Благодаря на Сад и Мъничето, а от мен имате по едни палци за регистъра!

# 254
  • Ямбол
Здравейте,
Дунди, благодаря за инфото за математическите ми терзания. Стискам палци за ММ
Фло, ето на тук съм....вчера не го усетих земетресението, но защото бях в движение, иначе се е усетило, но няма поражения, всичко е ок!!!! Моето голямо момче е 4 клас, престоят ни матури и състезания по математика, защото се напъваме за математическа гимназия...
Най накрая се върнаха картите за морето и днес даже я платихме така че от 30.07 до 09.08 сме на Сарафово, ако има някой друг в този период там , освен Sad woman (с нея вече раменихме телефони) , да се обаждат да се съберем дружинка....
Димитрова, айде не остана и се прибирате вкъщи, гушкам ви ... Hug Hug
Отивам да довършвам тръстиката , почивка няма.....

Общи условия

Активация на акаунт