Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 444
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,

Чета ви аз всеки ден, но тези дни нямах време да пиша, бях при майка ми, помагах и малко да поизчистим... newsm79 newsm75 clean clean та и доста се поизморихме за един ден, но успяхме..
Сега в къщи тук в Пловдив предстои, че и тапети ще сменяме.. и.. ще си имаме занимавка доста..
И аз вчера от жегата не се чувствах добре, снощи съм заспала на мига, след лягане..(неприсъщо за мен по принцип), днес пак не ми е добре, май ще настивам, или не знам и аз.. имам чувството, че имам температура, но имам още час докато приключа за днес и ще видим като се прибера.
Дунди, дано всичко да е наред с изследванията.
Фло, както винаги неуморна, Мъничето и тя.. не се спират..
Сад Уомън  newsm10 newsm10
Димитрова, очакваме да разказваш, как е минало, като имаш време де, че.. май няма да ти остава много, но все пак  Hug
На всички останали  Hug Hug

Сега да свърша още някоя и друга задачка  Simple Smile Simple Smile

# 256
  • Пловдив
Ето ме и мен. Днес уж облачно, но беше задушно.
Операцията на майката на ММ мина, засега всичко е добре. В реанимация е, най-вероятно ще може да я видим след 2 дни. Махнали са всичко, изпратили са го за изследване. Чакаме резултат, за да видим как ще се действа след това. Не знам хирургът колко е добър, но поне отношението е човешко. Още предния път ни обясни много подробно всичко. Какво се вижда, какво смята да прави, какво може да се случи. Днес ни покани в кабинета си и даде подробен доклад на това как е преминала операцията. Ако не друго, поне ММ се успокои, че беше много притеснен. После ни информираха и какви пари трябва да се платят, че за някои екстри /за мен чиста необходимост за по-добър резултат/ касата не плаща.  Wink 

danity_79, матурите в 4 клас са елементарни. Пожелавам успех на състезанието по МАТ и дано детето успее да се класира. Моят чичо беше учител по МАТ в МГ - Ямбол. Създадоха доста добра математическа школа с колегите си. За жалост той и някои от тях вече не са сред нас.  Peace

Лека вечер на всички.  Hug

# 257
  • София
Привет момичета. До обяд в къщи се правих на Пепеляшка, а след обяд - на тръстиката бях Д-р Куин мъчителката Wink. Не за това ми е думата сега. Между тези две роли малко се позабавлявах. Ето как.
ММ чул по Дарик радио, че се обявява конкурс на тема: Дружбата ми с хора от Русия, или нещо подобно. Наградата е самолетен билет до Санкт Петербург и обратно. Колко ми трябва? Нали съм един непоправим ентусиаст, направих се на красива, грабнах разказа за нашата почти 50 годишна дружба с руското момче и с балетна стъпка и чупка в кръста, та в офиса на Руски дневник. Две мацки все едно точно мен са чакали цяла сутрин - така ми се израдваха. Обясниха ми, че вече имало някакъв господин, който твърди, че си е писал с 200 руснаци. Веднага обаче побързаха да ме успокоят, че моя случай е  интересен с това, че нашата дружба е почти на 50 години. Конкурсът приключва на 30. април. След Великден ще ни поканят на коктейл и ще обявят победителя. Та такива ми ти работи. А, на тръгване ми подариха една тениска и химикалка. Ще видим какво ще излезе от тази работа.
Като Пепеляшка не пожънах кой знае какви успехи, но като " мъчителка" си ме бива. Wink На профилактичен преглед дойде Патенцето. Само да знаете каква е сладурана. Даже по-точно - красавица. Косата ѝ почти като на Рапунцел, коремчето вече ѝ личи, усмихната, сияеща. Истина е, че жените, които ще стават майки, имат излъчване на икони. Гледах я и ѝ се радвах... да е жива и здрава, времето си върви, ще гушне и тя своето скъпоценно вързопче. Избрали са име-много хубаво, сериозно, мъжко име! Всичко да върви по реда си.
Днес няма да коментирам, че имам да обработвам документи за Касата, утре съм от 8.00 на тръстиката, а на обяд съм на среща с колеги от Поликлиниката.
Прегръщам ви с обич, завивам ви и се оттеглям tiptoe Лека нощ.

# 258

Добро утро с едно дъждовно кафе! Вчера и онзи ден ще се сварим, облечени по потник, а днес съжалих, че не облякохме зимните якета - вятър, дъжд ooooh!, студ. Ха, не се разболявай де!

# 259
  • Пловдив
Добро утро. При нас е по-скоро слънчево, но е доста ветровито. Прахолякът се вдига до небесата. Да вземе да капне малко и тук, та да "измие" въздуха, който дишаме.

албенка, мерси за кафето.

Лек ден на всички.

# 260
Добро утро!
Албенка, благодарско за кафенцето!
Както каза Дунди, във Филибето е доста ветровито. Даже се притесних, да не би случайно да ме отнесе, въпреки, че сериозно си тежа на мястото  hahaha Мен ако пита, днес да не вали поне до 19 часа, че ще ми обърка плановете. Или да прикапе сега и да кротува.
Ох, Фло, защо си ми толкова далеч....Втори опит правя да се нацеля с моята стоматоложка и не успявам. А вече почва да боли не на шега....Аз нямам проблем да ме поеме някой друг от кабинета им. Там са две момичета и един мъж и всички са много мили и внимателни. Но може би трябва който е започнал, той да довършва. А детенцето на моята лекарка било болничко и тя не е на работа.
Димитрова, чакаме вести от вас, когато имаш време. Сигурно днес или утре ще се приберете у дома. Нацелувай малката Вики от всички нас  Heart Eyes
Четох описанието, което Фло е дала на Патенцето. И ми стана смешно като се сетих-не знам като бях бременна дали имах излъчване на икона, но на мечка Гризли със сигурност.... hahaha
Хубав и слънчев ден на всички!

# 261
Ха ха Сад, мн се смях за мечката и аз така се чувствам, а описанието на Фло е толкова хубаво, че не повярвах.че е за мен, но тя винаги има добра дума за всички и е толкова позитивна и мила, мн се радвам че я видях и ме зареди с приятна емоция. От днес съм в болница за няколко дни за изследвания и болнични. Приятно съм изненадана от болницата, чистичко, попаднах на мн приятна компания , сега чакам събота да ме пуснат

# 262
Здравейте вече сме си в къщи от вчера.Каката е много щастлива,не се отлепя от Вики,днес не пожела да ходи на градина и сега сме в пълен състав в къщи.Толкова за сега от мен. Hug на всички

# 263
dimitrova8002 добре сте си дошли в къщи! Успех и много радости с малката и голямата принцеса! Няма да ти е лесно, но ти си упорита и борбена ще се справиш!

# 264
Flo 51, ти и твоята история заслужавате да спечелите! Ако има гласуване, непременно кажи, че да се включим.
dimitrova8002, вече си е друго удома  Heart Eyes Радвайте се един на друг. Тъкмо си мисля че нямаше миг почивк - докато свършат ангажиментите с ученето и бебка се появи.  Hug
патенце-то, защо в болница? Какво стана с лекаря ти, който напусна? Ти избра ли къде ще раждаш? Сигурна съм, че Фло те е описала едно към едно!
Аз оня ден спечелих от една игра във фейсбук покани за Като две капки вода - много харесвам предаването и всяка седмица го гледам. Като спечелих беше голяма радост. Ходих с племенницата ми, която е също фенка. Готино беше, но малко се разочаровах като видях в какво хале е студиото и от държанието на звездните участници. Само водещите и Геро бяха по-земни и усмихнати към публиката. Другите се държаха така, все едно няма публика. Ноо ще продължавам да ги гледам. У нас моето момченце се е представило добре - хапнал, гукал, усмихвал се, после си заспал - всичко по план. Днес сме си у нас, че тук е много ветровито.
Поздрави за другите мацки, които се включват, но не споменах - albena30, sad_woman, dundi73, I miss you,  danity_79, kativita, неуморното sweet_maniche,  Ni_kito.... дано не пропускам някои, не е умишлено  bouquet

# 265
Минавам само да се оплача, че от снощи се сдобих с температура.. сутринта ми беше отпаднало и лошо.. сега вече съм по-добре.. след доза хапчета.. ooooh!

Hug Hug за всички, допълнително ще изчитам какво сте изписали  Heart Eyes Heart Eyes

# 266
  • Варна
Здравейте и от мен.Малко ви изоставих тези дни,но не е без причина и се надявам да ме извините.Моето момче в неделя има имен ден и му подготвям една торта,но за целта съм се заела няколко дни да правя цветята за нея и да ви кажа без нужните инструменти и с ограничено време си е сложничко,но като съм се хванала на хорото ще го изиграя до край hahahaПате бързо да се оправя всичко и да излизаш от болницата.Димитрова много е хубаво,че сте се прибрали.Фло дано да спечелиш ти ще стискаме палци.Извинявам се,но неможах да запомня всичко и затова за всички останали  bouquet.Лека вечер на всички и който ще излиза да слага камъни в джобовете  Joy

# 267
  • Пловдив
Минавам, да ви завия и да загася ламБите Simple Smile
Утре, ако имам време ще разказвам и показвам - дребния имаха  2 празника за двата дни в градината... За единия помагах, за другия в последния момент търсих цвички...
Утре с подробности hahaha

Hug за всички

# 268
Добро утро!

И аз съм фен на Като две капки вода, ама този сезон много слаб...Нещо не ме кефи както 2 и 3 -ти...Сети, а как стигна до студиото или то е организирано? Мисля, че е същото където снимат и X фактор.

И аз много се харесвах като бременна...дори и втория път с 18 кг отгоре...И съм сигурна , че Патенцето е така както описва Фло... Предполагам, че нейният престой в болница е формалност заради болничните, а то като влезеш няма как да не се направят изследвания...Хубаво е , че си в добра компания и прилична обстановка, че тия болници в Бг са голям кошмар...

Фло, убедена съм , че летиш до Санкт Петербург...историята е наистина различна и уникална...

I miss you , да се оправяш бързо...

Чакам разказа на мъничето...

Настройвам се на Великденска вълна и снощи извадих украса. Искам да си купя хубав козунак още тия дни, че ми се яде. Предната година взех един от Халите, уж 6 лева, ама гола вода...в Ни-кай за 2.50 беше същия....Сега съм набелязала една холандска фурна, но ако някой има предложение насреща съм. Абе домашните са най най , ама вече остаряха бабите и не им се меси, а аз не мога ...Дори и колежките вече не се занимават, преди носеха след празниците и наистина им се получаваха...

# 269
Здравейте!
Хайде кафето от мен днес............

Хубав ден желая на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт