"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 646
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Там,където се събуждам щастлива.

Kalinka, не мисля, че Генадиева знае. Някак иначе щяха да са показани нейните сцени.

Много меланхолична е. Може да не знае, че Василев е нейният син, но нещо от Камбуров. Много добре се познават двамата.

Васил Банов (Камбуров) : прекрасен актьор. Ех, старата гилдия....

# 556
Това с американката беше доста нереалистично и дразнещо.
Най-вече защото тя изобщо не приличаше на американка - груба, намусена, нахална, своеволна. разпореждаща се като в бащината си болница.  Канят я насам, а тя не - натам искам! Grinning
Сякаш не идва от Америка, а от някой хорър  Mr. Green.

Всички останали се държаха като истински българи   Grinning - сервилни, с характерните чупки в кръста и ниски навеждания пред чужденеца, без значение какво представлява той, щом ще дава пари и апратура. Абсолютна липса на достойнство - преди всичко у шефовете и по-малките шефчета - визирам сестра Жекова. Захариева беше в стихията си, до степен, че и Генадиев не я издържа. А най-нормално се държа Кръстева - естествено и човешки, без да спестява неприятните подробности и да прави мили очи.

Ясновидката я бяха направили събирателен образ - представителна извадка на съсловието Grinning. И това, че я хванаха в лъжа беше добре измислено - Биляна разбра, че трябва да решава сама, а не да разчита на случайности. То като гледам няма и какво да избира - "кумът" на легло, "младоженецът" с болки в кръста и на други места. Май само Миро остава свободен и в добра кондиция. Само да не го набележи Наталия преди това  Joy

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 22:52 от simpatikonia

# 557
  • София
Васил Банов (Камбуров) : прекрасен актьор. Ех, старата гилдия....
За мен, най-добрият актьор в сериала. Peace Дано да го оставят.

# 558
Най-вече защото тя изобщо не приличаше на американка - груба, намусена, нахална, своеволна. разпореждаща се като в бащината си болница.  Канят я насам, а тя не - натам искам! Grinning

Е, тя нали е с български корени. Някои неща са непретомяеми Simple Smile Не съм се сблъсквала с американци даващи пари, но си мисля, че са такива. Да си им благодарен, че дават.
Коя беше актрисата?

# 559
  • София
Най-вече защото тя изобщо не приличаше на американка - груба, намусена, нахална, своеволна. разпореждаща се като в бащината си болница.  Канят я насам, а тя не - натам искам! Grinning

Е, тя нали е с български корени. Някои неща са непретомяеми Simple Smile Не съм се сблъсквала с американци даващи пари, но си мисля, че са такива. Да си им благодарен, че дават.
Коя беше актрисата?

и аз се зачудих дали наистина е американка, акцента й беше доста автентичен

как само оределиха здравеопазването ни като безплатно... ако филма беше отпреди 30 години..

и ме съмнява кръвта й да е проговорила, американец и на такова ниво никога няма да направи нещо от симпатия

Най харесвам Калин като образ, може да приема някои неща като даденост, но е свестен, добронамерен и коректен, освен това се е трудил, да се развие като лекар
Дано не стане лошия като разбере, че целия му живот е въздушна кула, от всички само той има какво да губи - семейство, положение, жената, и то от човек, който смята за приятел.
Харесвам шапката му и аз искам такава Simple Smile

# 560
Не съм се сблъсквала с американци даващи пари, но си мисля, че са такива. Да си им благодарен, че дават.

Аха, а хората от кои националности дават милиони и не искат благодарност? Трябва да бъдеш неблагодарен, като ти дават, така ли?

# 561

Най харесвам Калин като образ, може да приема някои неща като даденост, но е свестен, добронамерен и коректен, освен това се е трудил, да се развие като лекар
Дано не стане лошия като разбере, че целия му живот е въздушна кула, от всички само той има какво да губи - семейство, положение, жената, и то от човек, който смята за приятел.
Харесвам шапката му и аз искам такава Simple Smile

И аз, и аз!

# 562
Не съм се сблъсквала с американци даващи пари, но си мисля, че са такива. Да си им благодарен, че дават.

Аха, а хората от кои националности дават милиони и не искат благодарност? Трябва да бъдеш неблагодарен, като ти дават, така ли?

Ами, според християнските норми не трябва да чакаш някой да ти е благодарен. А ние от благодарност, даже стигаме до унижения (и във филма го показаха).

Иначе кръвта може да проговори. Познавам доста хора, които имат българска кръв и мислят, като хората от страната, където са отрасли. И в един момент казват / правят нещо от проговаряне на кръвта.

# 563
Дали Камбуров и Кръстева не са имали дете навремето?Нали и тя била загубила дете  newsm78

# 564
Калин май ще се разболее от бъбречна недостатъчност и Генадиеви ще трябва да се тестват за донори, поне такива мисли ми навява анонса за следващия епизод...

# 565

Ами, според християнските норми не трябва да чакаш някой да ти е благодарен. А ние от благодарност, даже стигаме до унижения (и във филма го показаха).
От благодарност стигаме до унижения? Благодарност? Бъркаш подмазвачеството с благодарност, струва ми се.
А всъщност американката каква благодарност изисква? Тя ще дарява апаратура на стойност милиони, огледа болницата и персоналът се изложи, разбира се. Каква благодарност е изисквала?
Кръстева много ми харесва, и Янина Кашева, и героинята й. Heart Eyes

# 566
Калин май ще се разболее от бъбречна недостатъчност и Генадиеви ще трябва да се тестват за донори, поне такива мисли ми навява анонса за следващия епизод...

И аз така мисля и това не ми харесва.  Sad

# 567
  • София

И аз така мисля и това не ми харесва.  Sad

аз по скоро очаквах да се обадят на Сашко на баща му и той да дойде, все пак, и на доктора да му светне
или да му трябва кръвопреливане и затова да викнат бащата..

все някой трябва да знае как се свързват с роднини

# 568
Ох, всичко друго изтърпявам и даже не ме дразни, но вечно нацупената физиономия на Биляна не мога, сериозно! ooooh!

# 569
  • Пловдив
Верно нацупена...И що наистина ни професора не се обади на бащата. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт