"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Да я видим, по-усмихната ли щеше да бъде, ако беше на улицата и сама..
Не е невъзможно и да беше по-усмихната. Познавам много хора, които си нямат нищо и никого и пак са ведри и усмихнати от доста презадоволени и със семейства.

# 586
Не е нищо ново презадоволените богаташки деца да са отегчени от живота.
Да и мен не ме учудва, че е кисела и отегчена. Тя не се е борила за нищо в тоя живот и може би и затова не знае какво иска.

# 587
Абе, май знае какво(поне кого) иска, ама не й стиска tooth
Мен ме подразни, че грам не й пука какво му е на Калин. Само - "Трябва ли и аз да си правя изследвания?" . Е, живееш с този човек, близък ти е... Той и не казва точно какво му е, де. Превива се от болки, ама като е сам, никой още не го е виждал.
Сега, ако има бъбречни кризи, това не значи моментално бъбречна недостатъчност. Но сигурно натам клонят, дано не е толкова елементарно скалъпено. Whistling

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 12:32 от Ензим

# 588
Не е нищо ново презадоволените богаташки деца да са отегчени от живота.
Да и мен не ме учудва, че е кисела и отегчена. Тя не се е борила за нищо в тоя живот и може би и затова не знае какво иска.
И за познавам такива хора, и не, тя знае какво иска, но това не съвпада с исканията и очакванията на мама. Такива МАМИ никога не  питата нито какво иска, нито какви чувства има единственото им дете. Те ЗНАЯТ как трябва!  Тя прави всичко само под строгата режисура на МАМА.
 Е, как да е усмихната и щастлива?

# 589
  • Mediterraneo
Вместо с всеки следващ епизод сериалът да набира инерция, да буди все по- голям интерес и да те кара да мислиш за него, той така мощно затъпява, че просто ме е яд!
Безумно мудно, тъпо и недообмислено вървят нещата. ако изобщо може да се каже, че мръдват нанякъде!

# 590
И за познавам такива хора, и не, тя знае какво иска, но това не съвпада с исканията и очакванията на мама. Такива МАМИ никога не  питата нито какво иска, нито какви чувства има единственото им дете. Те ЗНАЯТ как трябва!  Тя прави всичко само под строгата режисура на МАМА.
 Е, как да е усмихната и щастлива?

Е, има си начини, "наритва" майка си и си гледа живота. И аз съм се справяла с властна майка, идва един момент, в който се откъсваш и показваш, че можеш сам да вземаш решения за себе си. Иначе МАМА няма да спре никога да ти се меси и да знае кое е по-добре за теб от самата теб. А и доколкото помня Биляна е на 28 г., не е на 16. Лигла е и това е, нея до този момент я е устройвало да бъде под крилото на МАМА и при първата пречка изпадна в някакво перманентно лошо настроение. Направо ми идва да и забия два шамара, че да живне малко. Представям си, ако и се наложи да се справя с нещо по-сериозно от избора на мъж.
Даже и самата и професия говори за характера и на мекотело. Тук не искам да обидя анестезиолозите по никакъв начин, но при наличие на баща хирург и толкова амбициозна майка... Представям си Биляна да оперира или да загуби пациент. Tired
И баща и е мекотело и не се опълчва на жена си особено, но поне си прави каквото си знае зад гърба и или не толкова. Laughing

Дълго стана, ама много съм и насъбрала на Биляна. Blush

# 591
Не ми хареса последният епизод. Не разказа нищо повече от трейлъра.
Мислих, че професор Генадиев по навик ще покани с уиски и американката. Той май честичко си попийва в работно време.

# 592

Е, има си начини, "наритва" майка си и си гледа живота. И аз съм се справяла с властна майка, идва един момент, в който се откъсваш и показваш, че можеш сам да вземаш решения за себе си. Иначе МАМА няма да спре никога да ти се меси и да знае кое е по-добре за теб от самата теб. А и доколкото помня Биляна е на 28 г., не е на 16. Лигла е и това е, нея до този момент я е устройвало да бъде под крилото на МАМА и при първата пречка изпадна в някакво перманентно лошо настроение. Направо ми идва да и забия два шамара, че да живне малко. Представям си, ако и се наложи да се справя с нещо по-сериозно от избора на мъж.
Даже и самата и професия говори за характера и на мекотело. Тук не искам да обидя анестезиолозите по никакъв начин, но при наличие на баща хирург и толкова амбициозна майка... Представям си Биляна да оперира или да загуби пациент. Tired
И баща и е мекотело и не се опълчва на жена си особено, но поне си прави каквото си знае зад гърба и или не толкова. Laughing

Дълго стана, ама много съм и насъбрала на Биляна. Blush

Съгласна съм...
Е, то сценарият е такъв вероятно-Биляна да е такъв омърлушен и недоволен образ, явно е търсен ефект, който иде да ни покаже, че тя е в прословутата златна клетка, ама и на мен ми идва в повече...една меланхолична, една отпусната...все едно е бабичка на 80, изморена от живота...ами млад човек си бре, събуди се...

# 593
  • София
Вместо с всеки следващ епизод сериалът да набира инерция, да буди все по- голям интерес и да те кара да мислиш за него, той така мощно затъпява, че просто ме е яд!
Безумно мудно, тъпо и недообмислено вървят нещата. ако изобщо може да се каже, че мръдват нанякъде!
Тарти, за съжаление и аз съм на същото мнение. В началото ми беше интересно, но започнах да се отегчавам жестоко. Диалозите са покъртителни и елементарни, накъсани, несъдържателни... Ще гледам още няколко серии, пък докато изтрая.

# 594
  • София
Горкия Калин. Аз ако съм на негово място, не знам кокко време бих търпял такава жена... Това е ужасно просто. И човека се превива от болки, тая вика, аз трябва ли да се изследвам.  ooooh!
Много силна беше сцената с Камбуров в реанимацията при Василев. Ето това е перфектно изигран момент, а не като Наталия преди това или Василева. Двете са на светлинни години от нивото на старата школа.
Някой попита дали Жекова не е влюбена в професора. По-скоро професионална привързаност и сервилност. Wink
Иначе Кръстева с откровените си излияние по-скоро помогна на каузата на болницата. Според мен именно след разговора с Кръстева, американката реши в крайна сметка да дари апаратурата.

# 595
Стига я дъвкахте. Има хора, чието излъчване си е такова, но няма нищо общо с характера. Явно Думанян е една от тези хора. По-дразнещо и е мрънкането.

# 596
Иначе Кръстева с откровените си излияние по-скоро помогна на каузата на болницата. Според мен именно след разговора с Кръстева, американката реши в крайна сметка да дари апаратурата.
Е, много ясно. Едва ли има някой, който не го е разбрал. Flutter

# 597
  • Ню Йорк
Камбуров с тия откровения ме наведе на една мисъл, дали детето на Кръстева не е било и негово  newsm78 Някак много сходни истории се споменават около двамата, загубено дете на броени дни.... От друга страна пък проф. Генадиев щеше да знае за тяхната история, а по нищо не му личи да е така.

# 598
  • гр. Варна
Скрит текст:
Калин май ще се разболее от бъбречна недостатъчност и Генадиеви ще трябва да се тестват за донори, поне такива мисли ми навява анонса за следващия епизод...

И аз така мисля и това не ми харесва.  Sad
аз по скоро очаквах да се обадят на Сашко на баща му и той да дойде, все пак, и на доктора да му светне
или да му трябва кръвопреливане и затова да викнат бащата..

все някой трябва да знае как се свързват с роднини

И аз се надявах на нещо такова, Василев се събуди, няма нужда да звънят на баща му вече  Tired
Явно няма от там да се разбере - ще видим каква ще е диагнозата на Калин.
Макар, че и от там не вярвам да "изскочи заека" Дори и да трябва да се прави трансплантация никой няма да иска органи от майката и бащата - все пак не са на по 30-40 год  Rolling Eyes

# 599
  • Пловдив
Аз пък за Кръстева не съм разбрала,че е изгубила дете Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт