Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Аз ползвам на Биодерма мицеларна вода, реших да сменя и купих на Евелин за мазни и комбинирана кожа ето тази http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=574, но ми лепни и ми пресушава кожата.

# 46
Пише за мазна кожа, нормално е да има изсушаващо действие. Rolling Eyes Аз, ако съм с мазна кожа, никога не бих взела за мазна, защото изсушава повече, отколкото е добре.

# 47
Пише за мазна кожа, нормално е да има изсушаващо действие. Rolling Eyes Аз, ако съм с мазна кожа, никога не бих взела за мазна, защото изсушава повече, отколкото е добре.
Аз съм с мазна и за това си го купих. Simple Smile

# 48
Разбрах, но затова написах

Аз, ако съм с мазна кожа, никога не бих взела за мазна, защото изсушава повече, отколкото е добре.
Simple Smile Peace

# 49
  • София
Добре де след мицеларната вода не си ли изплаквате лицето? newsm78 Особено пък като лепне....

# 50
Добре де след мицеларната вода не си ли изплаквате лицето? newsm78 Особено пък като лепне....

Не. Дори след като си направя, например, маска и си измия лицето с вода, минавам с мицеларна.

# 51

Зависи,но предимно да. Ако съм гримирана първо минавам с мокри кърпи,мицеларна вода,после в банята с гел и накрая си слагам крем.
Ако не съм носила грим и съм си стояла цял ден вкъщи,но си чувствам лицето  мръсно, минавам с тампонче мицеларна вода и после кремчето:)

# 52
Не. Вечер си свалям грима с измиващ гел и четката, откакто я имам, а преди това с падчето на Ебелин или ръкавица от микрофибър под душа и после кремовете. А сутрин като се прибирам от работа, с тоалетно мляко и крем след него. Сега вече с мицеларна вода. Много ми се спи сутрин Crazy и нямам време да се мия с четката. После като стана, душ и четката...  Laughing

# 53
  • sofiq
Аз пък вечер махам само спиралата и молива за очи с мицеларна вода и след това се измивам с някакъв измивен гел или пяна,след това нанасям серум и кремове.
Сутрин само с вода си измивам лицето .

# 54
Сутрин само с вода си измивам лицето .
Е, като съм си вкъщи и аз така, но като се прибирам сутрин, съм с грим и трябва да го махна, преди да легна да спя.

# 55
  • Стара Загора
Момичета, видяхте ли новите Флормарски червила в Лили - Prime n'lips? Много добре изглеждат и ще прочета след малко отзивите. Мисля да си купя едничко за проба, че цената им ми идва в повече като за Флормар. Ухаят на ванилови бисквитки, също като тези на Essence http://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/chervilo/e/product/sheer … hine-lipstick-13/

Формулата им е кремообразна и мека, но не са прекалено мазни. Чудесно пигментирани са!

Скрит текст:
PL07 е този средни розовокафеникав цвят, който мисля да взема, но много ми харесва и 6-цата (малинения), както и корала ooooh!
Имаше едно ярко розово, 2 корала, 2 нюда, 2 червени, едно много готино кафяво - това от суоча вдясно.... изобщо само готини цветове

# 56
Момичета, използвали ли сте крем за лице на Микса? Какви са ви впечатленията? Интересувам се  също за отзиви от палитрите на Makeup Revolution.

# 57
Момичета, използвали ли сте крем за лице на Микса? Какви са ви впечатленията?
Ползвах този и този, и този. Някак... много бързо свършват! Чак пък и при трите ми направи впечатление това, а ги ползвам с темповете, с които ползвам всеки друг крем от 50 мл Thinking Иначе на мен ми идваха мааалко мазнички, но нямам други забележки. Аз съм ги ползвала предимно като основа за грим.
По принцип предпочитам кремове в тубички или с помпичка, а не в кутия, в която се бърка с пръсти, обаче големи изненади с предпочитаните опаковки... Confused

# 58
Днес мернах новите червила на Флормар в Лили и само дето не припаднах  Mr. Green от всичките цветова само един става за мен, другите ми идват много червени/розови/тъмни.

# 59
Аз съм ползвала крем на Mixa 
https://www.google.bg/search?q=mixa+%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC+%D0 … fYFhAh0HlS6VqM%3A
 Този . Много съм доволна. Хидратираше много добре но оставя мазен филм след себе си. Аз се боря с постояяно суха белеща се кожа и ми идваше много добре. Хора с нормална до мазна кожа не биха имали полза от него. Но за суха чувствителна като моята е страхотен особено за цената си!

Общи условия

Активация на акаунт