Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 547
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • Враца
Тази мицеларна вода дали вече я има в Лили?

Скрит текст:

Аз я взех, не ми хареса, не се справя със спиралата, а не е водоустойчива, трябваше доста да търкам.

# 346

Може ли някоя дама ползвала "Нахткерцен" да сподели колко време след като го е използвала е получила облекчение на сърбежите по скалпа?

# 347
Веднага след измиването усетих облекчение. Но след 3-4 дни/ като ми замърси косата/ сърбежът се връща с пълна сила Mr. Green

# 348
Аз ползвам вече 2ра или 3та седмица и няма ефект.Чудя се дали направо да не купя някой друг пак от медицинските.

# 349
  • Стара Загора
Някой може ли да сравни двата серума
http://marii-anela.blogspot.bg/2015/01/balea-oil-repair-haarol-vs-balea.html
както и да каже с две-три думи мнението на тази блогърка, че не съм на ти с немския. Аз имам и ползвам кафевия и се чудя за другия.
Може да дадеш превод на страницата. От такъв превод разбрах това:
 The Repair Oil  миришело на ванилия, ароматът оставал цял ден върху косата. The Beautiful Long миришело остро, леко мъжки. И двата продукта с една и съща текстура. И двата продукта имали предимства. The Serum Oil Repair миришел добре, а Beautiful Long  имал топлинна защита. И двата продукта заглаждали косата.

Между другото аз съм си набелязала серума с маслата, но искам първо да изразходя едни кристали и тогава ще си го взема. Мислех, че е малко по-евтин, онзи ден го гледах и беше около 8лв.

# 350

Може ли някоя дама ползвала "Нахткерцен" да сподели колко време след като го е използвала е получила облекчение на сърбежите по скалпа?
На практика - след първото измиване. Кожата на скалпа ми се лющеше на едри люспички и ме сърбеше постоянно. След боядисване беше истинска мъка. Чак ме болеше скалпът! Какво ли не купувах... VICHY, Sunsilk, разни други, на които забравих имената, но скъпи и влошаващи положението. Взех за проба този шампоан и след като преполових шишето, си купих три наведнъж. Самата мисъл, да нямам резервен шампоан, ме изяжда.  Laughing

# 351
  • Бургас
❇Sisi_91❇,аз имам подобен серум за боядисвана коса от 100 мл и един от 30мл,помня,че ги взех за по 4 и нещо всеки.При това ги взех скоро.Или съм улучила промоция или не знам наистина защо има такава разлика в цената.При нас от серумите на Балеа бяха налични само тези два вида и си взех по един от двата.Още не съм ги ползвала,вчера доизмазах един на Ейвън и сега мога да ги пробвам.

# 352
Oil repair-a винаги е бил 7 и нещо, ползвам 3та опаковка.
Мария, ще чакам сравнителна характеристика  Simple Smile

# 353
  • Сoфия
Някой може ли да сравни двата серума
http://marii-anela.blogspot.bg/2015/01/balea-oil-repair-haarol-vs-balea.html
както и да каже с две-три думи мнението на тази блогърка, че не съм на ти с немския. Аз имам и ползвам кафевия и се чудя за другия.

Между другото аз съм си набелязала серума с маслата, но искам първо да изразходя едни кристали и тогава ще си го взема. Мислех, че е малко по-евтин, онзи ден го гледах и беше около 8лв.
Бяха по 5.99 лв., а шампоаните от серията по 2 и нещо. Вчера видях, че са ги вдигнали на почти 4 лева, а серума на 8  ooooh!

# 354
Не знам за кога говориш, шампоаните от лятото поне са по 3 и нещо-4.

# 355

На практика - след първото измиване. Кожата на скалпа ми се лющеше на едри люспички и ме сърбеше постоянно. След боядисване беше истинска мъка. Чак ме болеше скалпът! Какво ли не купувах... VICHY, Sunsilk, разни други, на които забравих имената, но скъпи и влошаващи положението. Взех за проба този шампоан и след като преполових шишето, си купих три наведнъж. Самата мисъл, да нямам резервен шампоан, ме изяжда.  Laughing
Кой продукт имате предвид? Този шампоан ли :

# 356
# 357
Ето едно клипче с първи впечатления за някои от продуктите на Есенс от лимитираната серия:
http://youtu.be/W_Dh7JYVMRQ

# 358
  • София
nad_tab, хъх  Crazy след първоначалната еуфория... забелязвам известно разминаване между цветът поставен върху лицето и този суочнат върху ръката  Confused т.е. върху лицето се затопля повечко цветът. Ееех, няма заместител контур. ми пудра. Но все пак е добър продуктът на catrice не само за дрогерийно ниво  Peace

Дам, тествах, но не е и моят продукт.

Днес си взех палитрата от новата колекция на Катрис, страхотна е! Уникално приятен микс от матови и сатенени сенки.

# 359
  • Бургас
Ето едно клипче с първи впечатления за някои от продуктите на Есенс от лимитираната серия:
http://youtu.be/W_Dh7JYVMRQ
Кога точно ще я пускат тази серия?Дано се вредя за сенките,кутийката им е просто бижу,а цветовете с радост ще ги нося.Другите неща не ми трябват.

nad_tab,каква е цената на палитрата?И на нея съм хвърлила око,дано се вредя за поне едната.

Общи условия

Активация на акаунт