Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 505
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Заинтригувахте ме с тези лакчета на Есенс, дали са заредени навсякъде, не съм ги виждала   Thinking

# 391
  • Щастлива мама на 3 слънца
Заинтригувахте ме с тези лакчета на Есенс, дали са заредени навсякъде, не съм ги виждала   Thinking
и аз не съм

# 392
Благодаря за съветите за спиралите. Утре в обедната почивка ще се сдобия с някоя от тях. Имам една на Мейбълин, една на Ейвън и една Лореал и... никоя не ми е подходяща за милите,  направо се дразня на себе си. Дано оцеля този път Wink

# 393
  • Бургас
Vanchita_345,това със спиралите си е до чист късмет.Тези,които предложих на Римел и Есенс(заедно с още една,но на Мейбълин) са ми от размяна с мила и изключително коректна дама от форума Hug bouquet Беше ми интересно да ги пробвам,но направо улучих десятката с тях.Много им се радвам,дано и ти си намериш твоята спирала bouquet

# 394
Дано... доволна бях от "пеперудената" на Лореал, но последно като я взех беше много суха. Не знам дали просто съм попаднала на стара спирала или са влошили качеството. Ще пробвам някоя от посочените. Последната ми покупка беше на новата на Ейвън (извинявам се, че е за друга тема марката) и тя така си стои- страшно суха, едва я нанасям. Мейбълин... четките им развалиха, за моите мигли става въпрос, не ангажирам никого с мнението си, то е и до вкус разбира се. Дано най-накрая оцеля нещо, което да не ме е яд, че съм си купила Wink

# 395
  • Бургас
Аз повече пари за спирала на Ейвън няма да дам,само сухи ми се падат.Обичам направо течни спирали и само на Мейбълин са течни колкото на мен ми харесва.Друго предимство на спиралите на Мейбълин е,че никога тяхна спирала не ми е изсъхвала просто,защото я отварям и влиза въздух.Изхабявам си ги направо до капка.Бях се зарекла да не купувам и на Римел,но останах очарована от тази спирала,която показах.Тя се води и потъмняваща миглите,според рекламата миглите потъмняват след 2 седмици употреба.При мен е невъзможно да видя този ефект,защото имам естествено черни мигли и вежди,но други дами могат да се възползват.

# 396
Заинтригувахте ме с тези лакчета на Есенс, дали са заредени навсякъде, не съм ги виждала   Thinking
Видях ги, но се водят " заздравител с цвят". Не пише състава, а се опасявам да не би да съдържат формалдехид като други заздравители, май ще ги пропусна.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 13:24 от Lemy

# 397
  • Бургас
Dary_ Въпросът ти по принцип е за тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=915889;topicrefid=4
За пратки вътре в ЕС не се дължат допълнителни ДДС и/или мито.

Благодаря много!
А относно enzo - там няма това, което търся.
Dary, поръчвала съм многократно от сайта точно неща, които ги няма в Енцо или са доста по-евтини в официалния сайт. Често се комбинираме с приятелки заради доставката. Не се дължи нищо допълнително. Миналата година доставяха поръчките в местния пощенски клон, а от няколко месеца ми ги носят вкъщи с куриерска фирма Интерлогистика. Нямам идея дали навсякъде в страната е така. Peace

# 398
  • Стара Загора
Като се водят заздравители тези лакчета на Essence нищо чудно да не важи намалението за тях в сряда...  Crossing Arms

# 399
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Към края на Май ще има още една лимитирана "блогърска" колекция на Есенс:
https://www.facebook.com/1405815916300979/photos/a.1406954696187 … ype=3&theater

# 400
Аз днес рискувах с два спрея на Балеа - More Blond и един слънцезащитен. Не знам дали ще ми харесат, но ще видим. Simple Smile

# 401
Аз днес рискувах с два спрея на Балеа - More Blond и един слънцезащитен. Не знам дали ще ми харесат, но ще видим. Simple Smile
Може ли снимка?  Simple Smile

# 402
Слънцезащитният е 1 от ляво на дясно. : http://i61.tinypic.com/160f03s.jpg

Ето го и More Blond: http://kremmania.hu/uploadedimages/138/balea-more-blonde-aufhellungssprays.jpg

# 403
Бях се зарекла да не купувам и на Римел,но останах очарована от тази спирала,която показах.Тя се води и потъмняваща миглите,според рекламата миглите потъмняват след 2 седмици употреба.При мен е невъзможно да видя този ефект,защото имам естествено черни мигли и вежди,но други дами могат да се възползват.
Това не трябваше да го чета... Tired Купих я. Отдавна си мисля да отида в салон да ми боядисат миглите. Не са къси, но крайчетата са руси и като съм без спирала, съм като без мигли. Confused
Сега ще видим колко ще ги оцвети тази спирала. Другите резерви ще чакат, тази я започвам още утре. Crazy

# 404
  • София
В "Лили" гледах някаква боя за мигли и вежди. Peace

Общи условия

Активация на акаунт