Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 486
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Ми сигурно има, ама ... като сложа спирала и ми поникват мигли Mr. Green Обаче, ако са тъмни, мога и без да си ходя, щото си имам всъщност мигли, но много светли.

# 406
Препоръчайте нещо за почистване на пори на тинейджър.

# 407
  • Бургас
Бях се зарекла да не купувам и на Римел,но останах очарована от тази спирала,която показах.Тя се води и потъмняваща миглите,според рекламата миглите потъмняват след 2 седмици употреба.При мен е невъзможно да видя този ефект,защото имам естествено черни мигли и вежди,но други дами могат да се възползват.
Това не трябваше да го чета... Tired Купих я. Отдавна си мисля да отида в салон да ми боядисат миглите. Не са къси, но крайчетата са руси и като съм без спирала, съм като без мигли. Confused
Сега ще видим колко ще ги оцвети тази спирала. Другите резерви ще чакат, тази я започвам още утре. Crazy
Ох,виновна съм,признавам Embarassed Embarassed Embarassed
Аз пък днес купих новата на Мейбълин,но ми се вижда не много течна.Утре ще я пробвам,дано да е хубава.

# 408
Сподели впечатления от More Blond , когато го пробваш bouquet

# 409
Добре, ще споделя. Дано има ефект върху русолявите ми краища. Simple Smile

# 410
  • Стара Загора
В "Лили" гледах някаква боя за мигли и вежди. Peace

На Delia е. Снежана Атанасова я показва често и е доволна от нея. На 3-4 дни си боядисва веждите с нея. Можеш да потърсиш в клиповете й или някой пост в блога.

# 411
Аз пък днес купих новата на Мейбълин,но ми се вижда не много течна.Утре ще я пробвам,дано да е хубава.
Аз я ползвам вече две седмици и съм много доволна.

# 412
Някой би ли ми казал дали балсамът за устни на Нивеа с диня дава лек цвят, както ягодата например или ако да-розовеещ ли или червеникав?

# 413
Дава повече гланц с  мнооого леко бледо червеникаво оцветяване, но  Naughty има парафин

# 414
Предложете спирала с пластмасова четчица и къси власинки.

# 415
Предложете спирала с пластмасова четчица и къси власинки.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTh_Lh6hLzC … CR2owexrjIPQgAoQw

# 416
Купих си шампоан на Шаума за обем по препоръка на приятелка за мазни корени и се справя супер . https://www.google.bg/search?q=schauma+volume&espv=2&biw … xPFCE7nyqfOX4M%3A
Проблема е че краищата на косата ми са сууупер сухи и косата ми започна да хвърчи което до момента не ми се е случвало  #Cussing out Какво да я правя? Някой да е доволен от маска или спрей за краища и така наречения frizz?

# 417
Glamour___, мерси, аз не съм от гледащите състава по принцип. Купих cherry-то на око, понеже имам от старите череши, които не бяха "fruity shine", но сега загледах цвета на капачката и ми се стори точно по мой вкус и съм познала  Simple Smile
Не че не минах пак по щандовете да погледам и пробвам червилата, които хвалите, но не се харесвам и това си е  Crossing Arms

# 418
  • виртуално
Купих си шампоан на Шаума за обем по препоръка на приятелка за мазни корени и се справя супер . https://www.google.bg/search?q=schauma+volume&espv=2&biw … xPFCE7nyqfOX4M%3A
Проблема е че краищата на косата ми са сууупер сухи и косата ми започна да хвърчи което до момента не ми се е случвало  #Cussing out Какво да я правя? Някой да е доволен от маска или спрей за краища и така наречения frizz?

според мен е трябвало да вземеш този

# 419
  • При децата ми
Аз я ползвам вече две седмици и съм много доволна.

За коя спирала иде реч? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт