Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 488
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък днес купих новата на Мейбълин,но ми се вижда не много течна.Утре ще я пробвам,дано да е хубава.
Аз я ползвам вече две седмици и съм много доволна.

За коя спирала иде реч? Simple Smile
В цитата пише де - новата на мейбълин.

# 421
  • Варна
В "Лили" гледах някаква боя за мигли и вежди. Peace

На Delia е. Снежана Атанасова я показва често и е доволна от нея. На 3-4 дни си боядисва веждите с нея. Можеш да потърсиш в клиповете й или някой пост в блога.
Аз също я ползвам и вее купувам втора опаковка.Този път обаче нямам ванияка за смесване в кутийката  Crossing Arms

# 422
  • Бургас
Ето тази,но още не съм я пробвала:
https://www.google.bg/search?q=maybelline+the+falsies+push+up+dr … XO4QNrX3HbPlnM%3A

Виждам,че на едно място я сравняват със спирала на Бенефит.

# 423
Ох и аз днес гледах, гледах... и нищо не видях  Laughing така съм се наплашила с тия спирали, от година все не мога да си оцеля спиралаТА. Промоцията утре в Лили на кои марки ще бъде, чудя се дали сега след работа да си взема вече някоя спирала или да изчакам до утре  newsm78

# 424
Ами то никой не може да Оцели Tired Уцелват хората... Гледам, че от вчера все се опитвате да оцелите.

# 425
  • Бургас
Ох и аз днес гледах, гледах... и нищо не видях  Laughing така съм се наплашила с тия спирали, от година все не мога да си оцеля спиралаТА. Промоцията утре в Лили на кои марки ще бъде, чудя се дали сега след работа да си взема вече някоя спирала или да изчакам до утре  newsm78
На Мейбълин всички спирали бяха на цена 8,99 вчера,но доколкото разбрах утре ще има намаление на червила,гланцове и лакове за нокти,не на спирали.Не знам защо бяха намалени спиралите на Мейбълин,може би защото имаха промоция-купуваш спирала и още някакъв продукт и може да спечелиш подарък.Аз спечелих гланц за устни.Наскоро пак бях спечелила гланц за устни от промоция на Лореал.

# 426
  • София
Аз нацелих спирала засега, три изразходвах вече, екстра ми е за 3.29лв Joy на Голдън Роуз Mr. Green.

# 427
  • София
Моята нова любимка от дрогерийния клас е тази: http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/lash-pr … h-effect-mascara/
Ако харесвате ефект "Изкуствени мигли" - постига го  Flutter

# 428
  • София
Имах я тази, ронеше ми се при това от първо ползване, размених я. Crossing Arms

# 429
Това е моята най-добра спирала за момента.

Най-новата на Maybelline (The Falsies Push Up Drama), с какво е по-различна?

# 430
  • Варна
Охх, утре в Лили пак има -20% на червила. Чудя се кои си заслужава да се погледнат, пълна съм с червила, но половината са ми сухички и рядко ги ползвам.  Confused

# 431
Ами то никой не може да Оцели Tired Уцелват хората... Гледам, че от вчера все се опитвате да оцелите.

Благодаря за поправката! Обещавам да се върна в началното училище, ако това ще Ви удовлетвори! Пиша от телефон (не че Ви засяга).
Ако това ще Ви успокои, УЦЕЛИХ вече и съм прекалено щастлива от факта  Party

Днес харесах две червила на Есенс в Лили, утре и тях ще Уцеля!

# 432
Браво! 202uu

# 433
  • Австрия
Хубава (според мен) дрогерийна спирала за мигли е colossal volum express на maybelline

Скрит текст:

макар и с неудобна опаковка  ooooh! и малко по-дебела от оптималната за мен четка.

# 434
  • Бургас
Охх, утре в Лили пак има -20% на червила. Чудя се кои си заслужава да се погледнат, пълна съм с червила, но половината са ми сухички и рядко ги ползвам.  Confused

На Мейбълин Хидра Комфорт,около 5 и нещо са на редовна цена.Меки,мазни,като балсам,но имат хубави цветове.

Общи условия

Активация на акаунт