Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 488
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас

Някакви отзиви за това?

# 436
  • Варна
Охх, утре в Лили пак има -20% на червила. Чудя се кои си заслужава да се погледнат, пълна съм с червила, но половината са ми сухички и рядко ги ползвам.  Confused

На Мейбълин Хидра Комфорт,около 5 и нещо са на редовна цена.Меки,мазни,като балсам,но имат хубави цветове.

Точно серията Хидра Екстрийм бях загледала... Каква е точната цена на тези червила, да знам колко излиза с -20%?

# 437
  • Бургас
Охх, утре в Лили пак има -20% на червила. Чудя се кои си заслужава да се погледнат, пълна съм с червила, но половината са ми сухички и рядко ги ползвам.  Confused

На Мейбълин Хидра Комфорт,около 5 и нещо са на редовна цена.Меки,мазни,като балсам,но имат хубави цветове.

Точно серията Хидра Екстрийм бях загледала... Каква е точната цена на тези червила, да знам колко излиза с -20%?
5.99 лв Аз си накупих от ДМ,когато имаше намаление и май бяха на 4.13

# 438
никаква трайност няма това червило хидра екстрийм, иначе са с красиви цветове, но стои точно 5 мин и ми се изпарява от устните ,без да пия нещо или да пуша

# 439
  • Бургас
никаква трайност няма това червило хидра екстрийм, иначе са с красиви цветове, но стои точно 5 мин и ми се изпарява от устните ,без да пия нещо или да пуша
При мен стои,дори пуша и пак остава.Не казвам,че се задържа много дълго,но поне 2-3 часа има цвят и усещане за мекота.Много ми е мекичко и приятно и е като балсам.

# 440
  • Бургас
Това е моята най-добра спирала за момента.

Най-новата на Maybelline (The Falsies Push Up Drama), с какво е по-различна?
Да,имат сходен ефект,новата драма сякаш добавя повече плътност на миглите.Най-накрая я пробвах,никак не е лоша,но май е за по-къси мигли,на мен ми идва малко в повече драмата.

# 441
  • Хасково

Някакви отзиви за това?

Изхабих го мин. година... ужасен ! Трудно се отмива и изобщо не пени Sad

# 442
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От Лили на промоция взех дезодорант Nivea Fresh Comfort без алуминии.Оказа се учудващо добър и с доста силен аромат.

# 443
  • Варна
Не съм писала в темата скоро, но бях на една неприятна въртележка и съответно - не бях и купувала нищо от векове. Днес влязох в Лили за някои консумативи (тампони за почистване на грим и разни от сорта) и аха - оказа се, че намалението в сряда е точно по мой вкус!
Тръгнах си с едно червило на Лореал и ще едно на Мейбълин - точно от коментираната серия, но се чудех поне за още две.

Скрит текст:

Спирали скоро не ми се очертава да купувам, че съм събрала много повече от разумното, но ако още малко я похвалите най-новата на Мейбълин и като нищо ще се предам.
Иначе ми предстои да изхвърля една Телескопик, с която така и не се сработих, а преди години ми се струваше вълшебна. И една - две от високия клас, които с нищо не ми се сториха по-добри, така че твърдо си оставам сред дрогерийните покупки, поне що се отнася до спирали.

# 444
  • Габрово

Някакви отзиви за това?

Изхабих го мин. година... ужасен ! Трудно се отмива и изобщо не пени Sad
Подкрепям мнението. Страхотен аромат, страхотен! Но иначе не става за нищо. Аз моя го доизхабявам като течен сапун.  Mr. Green

# 445
  • София
И аз днес си заминах от Лили с един коралов гланц на Мейбълин, спиралата за вежди на Есенс, една четка за руж и една гъбка като на Бубанка за почистване на лице.
Пуснали са новия каталог и да им се невиди има нова спирала на Буржоа. Tired

# 446
  • Стара Загора
Като се водят заздравители тези лакчета на Essence нищо чудно да не важи намалението за тях в сряда...  Crossing Arms

Важи. Преди малко минах и си взех. -0,88 е намалението за тях, но на червилата на ФМ няма. Аз си взех де, че ще има да го мисля после. Stop Mr. Green

# 447
  • Варна
Кики, ще дадеш ли линк към новия каталог? bouquet

# 448
  • Стара Загора
Като се водят заздравители тези лакчета на Essence нищо чудно да не важи намалението за тях в сряда...  Crossing Arms

Важи. Преди малко минах и си взех. -0,88 е намалението за тях, но на червилата на ФМ няма. Аз си взех де, че ще има да го мисля после. Stop Mr. Green

Аз те видях в Лили  Laughing В магазина лакчетата ми изглеждаха много бледи, не като в интернет (не че по принцип не са си бледи де) и се отказах да си взимам.

Някой знае ли дали са спрени от внос или производство самобръсначките Gilette Venus ProSkin Moisture? Приятелка искаше да си вземе и ходихме в Лили, ДМ, Елитис + още два магазина и нямаше....

# 449
В нашето Лили, след специално питане важи ли промоцията за заздравители, ни казаха твърдо НЕ newsm78 Взех 3 лака, новата спиралана Мейбълин 8,99 лв, червило Мейбълин с 20% намаление, и се оказа че изобщо нямат базата за грим на GR ooooh! и нищо да не знаят за новите колекции, които чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт