Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 429
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, новата серия на ориента от Есенс, е налична в сайта на:

http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=Es … qfpmistn4it8h1dk6

# 556
Дааааа  Party благодаря ти! Само дето, както споменах, моливът е на s-he

# 557
  • София

http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=Es … qfpmistn4it8h1dk6

И не е ясно доставката колко е, за съжаление. Има уж сам да си калкулираш, но като гледам няма да е под 5-7 лв.

# 558

И не е ясно доставката колко е, за съжаление. Има уж сам да си калкулираш, но като гледам няма да е под 5-7 лв.

Преди празниците получих пратка от тях с доставка на следващия ден - платих около 4.20 Peace

# 559
  • София
А за каква сума беше поръчката ти, горе-долу? Simple Smile

# 560
А за каква сума беше поръчката ти, горе-долу? Simple Smile

25-26 лева. Сега видях че си от София за София имат техни куриери и цената е 3 лева пише го в сайта

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 13:43 от toniboni

# 561
  • София
Благодаря ти за отговора  Peace

# 562
Влизам, за да похваля тази основа за лице на Алверде:

Продадоха ми го уж за крем за минимизиране на порите, но според мен е основа.
Има много лек цвят, който при нанасяне изчезва. Изравнява прекрасно неравностите по лицето, като силиконова база, матира при мен успешно и за дълго време - кажи-речи цял ден. Предната ми база за лице беше бялата на Катрис, това е доста по-успешно, а и май на по-добра цена беше.
Трябва обаче след нанасяне на крема да се изчакат няколко минути да попие добре, иначе базата малко се разпарцалосва по лицето, и отнема двойно повече време да се нанесе добре. Ако се изчака, се вижда напълно ефектът.

# 563
Като стана дума за бази за грим да попитам за препоръка. Трябва ми някоя за минимизиране на порите и матиране. Използвам на римел в момента, ами адски бързо свърши. Още като я купих забелязах, че е на 2/3 пълна. Бях си набелязала бялата на Катрис, но ето по-горе лош отзив и за нея. За бейбискин на мейбълин също четох лоши отзиви. Остана може би на гарниер 5 в 1. Мнооого моля за съвет какво е добро.

# 564
KeepSmiling, на Катрис бялата не че е лоша, но матиращият ефект е по-нетраен, а изглаждащият - не толкова силно изразен, поне по моята кожа - все едно е с по-слабо действие.
На Алверде това минимайзърче при мен всякакви неравности по кожата елиминира - от пори, тук-там някой белег, дребна пъпка - каквото и да е, се заличава, и ФДТ издържа доста дълго без лъсване. Много съм доволна.

# 565
Базата на Гарние е ужасна, не я препоръчвам. Naughty
Новата розова на Сatrice е разкошна. Ще си редувам така прекрасната озаряваща база на GR с нея, защото на първата лекинко са се заметнали с цената и някак си ми се струва, че с тая помпа свършва доста бързо.  Thinking Слагам по равно фдт и база, по една не цяла помпичка, Фдт 30 мл с прозрачно шише е до половината, базата в непрозрачно нещо е към края си, а ги започнах заедно. Confused
Но розовата не е матираща, а също леко озаряваща. Не колкото на GR обаче поричка не остава. Лицето ми е гладко и свежо.
Взех си от новите сенки на Essence този цвят. Много хубави и мекички, ще видим колко са трайни.
Взех тези гел лепенки за под очите. Както и серум за много зряла кожа за околоочен контур, да видим ще има ли ефект върху моята, не толкова узряла Laughing

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 16:39 от Бижy

# 566
за мазна кожа озаряваща база не е добра идея Simple Smile
аз имам сериозен проблем с широките пори и това ми е на 1во място като желан заличаващ резултат.

# 567
Моята не е мазна и страшно ми харесва ефектът от озаряващите бази! Blush Нямам и пори, най-много на носа някоя да е по-видима.

# 568
  • София
За бази като сте заговорили, онзи ден тествах течния озарител на Аура, има розов и златист, мн хубава консистенция, като размазах на ръката стои много интересно, озаряващо, но пък матиращо, странно някак. Но определено много ме грабна и мисля да взема златистата. За съжаление на касата я върнах, защото не ми стигнаха парите, бях отишла за един душ гел, пък взех още 5-6 неща иии..... Blush
 Взех ББ-то на Лирен, някой ми го беше препоръчал тук, мн е приятен, но все едно почти нищо нямам на лицето, то лек лек, ама чак пък толкова лек, по добре да си ходя по кожа. Stop
 Взех и прахообразната пудра на Аура, харесва ми, ще я видим в жегите как се справя. Ей тук малко ревю.
  Хвърлила съм око и на фиксатора за грим и базата за сенки.
 А този коректор е най-хубавия коректор, който съм ползвала до сега. Peace

# 569
Добре ще е да може да се пробва този фиксиращ спрей... Купих си спрея със същата цел на Лили и той лепне поне един час след напръскване Rolling Eyes Направо като мигам, очите ми залепват. А пръскам от доста разстояние, за да попадне на лицето ми най-финната мъгла от пръските. Явно пръскалото не е много подходящо.
Аз съм си доволна от ефекта на термалната вода. Аерозолът там разпръсква много фино частиците и не лепна после. И все пак, ако стигнеш до спрея, KiKi, сподели за него. Hug
Ползвам това нещо на Lirene и е много хубаво. Има си цвят и кожата става гладка като с база и фдт! Ползвам го само за походна употреба, обаче, защото съм се заринала с други мазила, но всеки път като се случи да го ползвам, ме изумява колко е интересно. Кремът е сиво-бял и при нанасяне на лицето, цветните сферички се разпукват и пускат цвят. Не става за много светла кожа, обаче. Моята е светла, но не най-бяла и леко ми тъмнее като след слънчев загар. Няма варианти на цветове, само един вид е.
Четката на новата драма спирала на Мейбълин е същата като на екстремната розова на Есенс, да кажа, за който се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт