Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 417
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Това случайно да го има при нас? И трите цвята ми се струват хубави.
http://us.rimmellondon.com/products/kate-sculpting-palette

Уникални са, дано ги пуснат тук.

# 661
  • София
Първи впечатления от бронзанта от Ориенталската серия на Есенс - 01 Sunkissed Beauty: хубаво се нанася, фин, ненатрапчив цвят, не оранжавее и според мен спокойно може да се ползва и за склуптуриране на лицето, особено тъмния цвят. Хайлайтъра, който е към пудрата също е фин, не е от най-блестящите и на мен това много ми харесва. Като първо ползване съм доволна. Мисля си, че и по-тъмния бронзант ще се окаже добър, защото нанесен на лицето, върху пудра или ФДТ, цвета не е никак силен и тъмен.

# 662
Хайде и аз да се не мина, си взех ориенталските сенки. Не, че нямам някои от цветовете, но да не би пък случайно да ме е яд после.   Mr. Green

# 663
  • Варна
Излезе новият каталог на  Лили Peace.
Отново светкавично бързи. Можеше и към 25-то число, твърде много се препират.

# 664
  • София
И на ДМ поне аз сега го видях..
То този на Лили е по напред, където го снимах..Ама наистина имам чувството, че често често има нов каталог...ДМ..Лили...Дм Crazy

# 665
  • Сливен
 на Дм каталозите за за 2 седмици

# 666
В ДМ има ли антицелулитно продукти на Eveline? Да знам дали да ходя специално до там или не Simple Smile

# 667
  • Варна
Момичета търся си фон дьо тен за суха кожа до 20 лв. Ако имате отзиви за някой ,бих се радвала,че не ми се рискува Blush

# 668
  • София
А хубави ли са антицелулитните продукти на Евелин?

# 669
Момичета търся си фон дьо тен за суха кожа до 20 лв. Ако имате отзиви за някой ,бих се радвала,че не ми се рискува Blush
Виж този Римел.

# 670
В ДМ има ли антицелулитно продукти на Eveline? Да знам дали да ходя специално до там или не Simple Smile
Има, да. По спомен преди месец-два бяха два вида и на промоция около 6 лева, но може и да греша за цената.

# 671
  • Варна
От Maybelline обявиха , че ще пускат на нашия пазар дуо-контуриращ стик.Едната страна ще е хайлайтър ,а другата контур.Много се чудя как ще се предотврати смесването на двата цвята  Crazy и няма , докато се хайлайтвам , да се лепна с кафевичко.
Щеше да е чудно , ако от всяка страна на моливчето имаше по един цвят , а не залепени един за друг.

https://www.youtube.com/watch?v=ClxafFELboE

# 672
  • Бургас
Сещам се,че май не съм похвалила този душ гел.
Много ми харесва. Страхотен нежен аромат,измива супер,кожата е кадифенка!

# 673
  • София
Еее те пък много тъпо са го направили, неможаха ли от едната страна да си е контура, а от другата хайлайта като на една друга марка... newsm78 не помня коя беше.

# 674
За антицелулитни кремове на Евелин четох в стари теми тук във форума и реших да пробвам.
Взех си серума 4D Extreme Gold. Намазах се преди малко и първите ми впечатления са добри: лек, лесно попива, приятен аромат, леко охлаждащо действие, приятни златни частички. Цената е 11,99 лв.
Според описанието е доста обещаващ, но не разчитам само на него. Започнах и 30 дневна диета плюс спорт. Та да видим. Simple Smile Ако някой иска по-нататък пак мога да дам мнение дали има ефект.
Ето и линк за самия серум: https://www.beauty.store.bg/p128779/otslabvasht-i-oformiasht-ser … -extreme-4d-.html

Този стик на Мейбълин изглежда интересно. Тъпо са направили, че са сложили тъмната и светлата част на едно място, но бих го загледала. Ще го пуснат ли в България и кога може да се очаква?

Общи условия

Активация на акаунт