"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Гласувах за Бат`Бранко  Peace Laughing

Помислих, че си сериозен в предния си пост  Laughing , ама бая грозничка си беше мадамата и не можах да се сдържа  Laughing

# 106
  • DE
Силно се надявам тая простотия, да не се излъже да закупи някоя чужда телевизия  Praynig Sick

# 107
Хареса ли ви идеята  Mr. Green
София,Теодора и Коко с по един негативен вот от мене,да не ги видя повече,хич няма да съжалявам  Sick
Ако се сетите за друг любим дразнител,ще го добавим и него  Crazy

# 108
  • Gotham City
Гласувах за Теодора и Лили.
Завалийката как се зарадва на пръстена  Joy

# 109
Като гледам нищо интересно  няма в новия епизод  Mr. Green

# 110
София голямата моралистка, пък тройки ще прави  ooooh!

# 111
София, Теодора и Стела са бъдат аут. Никак няма да ми липсват Party

# 112
имам чуството, че каквото и да се случва в този сериал е все едно и също, все едно сме го гледали- прочетена книга

# 113
  • I Love You 3000
Силно се надявам тая простотия, да не се излъже да закупи някоя чужда телевизия  Praynig Sick

Много ще се излагаме, ако стане така  Mr. Green

Гласувах за Бранко, Теодора и Стела. Към тях бих прибавила и Айрън Мен(нечистоплътно - гнусен ми е) и донякъде Коко (но той се е кротнал сега).
Тази анкета мнооооого ми хареса.  Mr. Green

# 114
 Гласувах за Теодора, Симона и Стела.

# 115
Гласувах за Стела. Другите са симпатяги. Тя само интриги и глупости.

# 116
  • София
Боби, какво й подари?

Пп
 Според мен анкетите са излишни, изчерпаха се...

# 117
Радвам се че ви харесва  bouquet
Всъщност нашето е взаимствано от Берлин-нощ и ден,така че се надяваме да не разпространяваме тази излагация  Mr. Green

# 118
  • I Love You 3000
Майко мила, чак сега завърших серията и направо съм  #Cussing out на себе си. Бях спряла да го гледам преди няколко дни, но с тази смяна на часа не мога да спя, и си го пуснах тази вечер.

Как е възможно тези сценаристи да мислят , че ще се вържем на тази простотия с пръстена? Кой мъж, не наистина КОЙ мъж, ще му кажат купи й някакво бижу и той от всички възможни вариаций ( гривни,гердани, обици и прочие) , ще избере да купи точно ПРЪСТЕН. Ако някой ми посочи един (неженен, хетеросексуален мъж) , който да купи подарък ПРЪСТЕН , на която и да е жена без значение каква му е (изключая майка , сестра или някаква роднина, на които и без това надали биха се спрели точно на това.) . И после ще го играе ама това ти е подарък за РД , а не да се женим. КОЯ жена е получила пръстен, като подарък от мъж, за причина различна от годеж?! Ако е възможно да съществува такъв баламурник, моля да ми го покажат, тогава ще им кажа БРАВО! А особено 40 - годишен зрял мъж (щях пак да кажа хетеросексуален , но то дори и гейовете няма да подарят пръстен на жена) , с 18 - годишна дъщеря.  ooooh!
Разбирам , че искат да разкарат Лиляна, но това минава границите на малоумното. Изчезването на Андрей, опропастяването на Камелия, забивката на контрольорката, мъжа на София, Валя, моториста, леля Гинче и приятелката й. Е стига вече, то бива бива. #2gunfire Нагледахме се на всякакви нелепи излизания от сериала. Като не знаят какво да ги правят толкова персонажи , защо ги вкарват?

Извинявам се за дългия пост , но ми дойде в повече. Пак ще го загледам като се съберат Дани и Рая. Дотогава само ще ви чета  bouquet

Едит: Тази анкета най - ми хареса. Сега като изгледах серията - бих прибавила към Стела, Теодора и Бранко - София , Боби и цялата му рода - Лилита - Милита, Симона и Марина. Знам , че без Боби няма да има квартира , но ако може ей така като моториста да изчезнат, обещавам , че после няма да искам обяснение къде са. Ако ми кажат , че са отишли на Марс , ще го приема без възражения и забележки.  Grinning

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 01:02 от Chris_Ch

# 119
Коко нарочно ще се прави на разсеян и ще  изкача пред коли. Явно с цел да не ги съди, да му дадат някой лев на ръка, за това,че са го блъснали-нещо като извънсъдебно споразумение.
Това минава всякакви граници на сценаристите.
Кой нормален човек ще рискува живота и здравето си, за да има джобни и за дискотека?
Сериала вече да се прекръсти на "Карлуково ден и нощ" с главен герой Коко!

Общи условия

Активация на акаунт