"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 070
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Гласувах за Теодора.

# 121
  • Gotham City
На мен са ми подарявали пръстен, без той да е годежен и то два пъти, единия път без повод, а другия на Св. Валентин, голяма работа, подарък като подарък, не ти ли отправят предложението пръстена си е просто бижу, това вече кой какви заключения си прави в главицата си е друг въпрос Whistling

# 122
На мен са ми подарявали пръстен, без той да е годежен и то два пъти, единия път без повод, а другия на Св. Валентин, голяма работа, подарък като подарък, не ти ли отправят предложението пръстена си е просто бижу, това вече кой какви заключения си прави в главицата си е друг въпрос Whistling
Абсолютно съм съгласна. И на мен бивше гадже ми е подарявал пръстен за рожденния ден и не съм си мислила, че е годежен. Когато настоящия ми подари...беше с въпрос...иначе пръстен, като бижу...

# 123
ехеее много пишете в това хубаво време,чак и нова тема  Peace
Гласувах за Лили ,Бранко и Коко...не мога да ги понасям.И за Теодора исках ,ама те така или иначе ще я махнат от сериала по някое време.
МАрио не мога да му разбера образа,един път го играе супер важния ,бие всички ,големия мачо ,после ходи се извинява.. ooooh! Съвестта ли го гризе ?!
Теодора супер пикла и тя ,не мога да я гледам.
Симона още повече ме дразни.все майка й я дразни.Тя ,че дразнеща ,дразнеща,ама е майка и разбирам притесненията ,особено за такова зло като Симона.Малка лъжлива пикла.Много ще се радвам и нея да я няма в сериала.
Боби да не предложи брак на Лили  или стана някаква грешка и тя си помисли ,че й предлага ?

# 124
  • София
Гласувах за София, Стела и Симона. И трите са отврат голяма, а Симончето е и доста безтегловна.  Joy Joy Joy

# 125
  • София
Въпреки никаквата си роля, най- нелицеприятен и непоносим ми е Велин (айрън мена). В близък кадър, а и като проговори...

# 126
Гласувах за Теодора и онзи на София!

Пръстен и на мен са ми подарявали и не е имало драми. Бижу като бижу, много се радвам даже на подарък пръстен, обожавам пръстени (нося по един де, не се кича като коледна елха)  Laughing

Много тъпо се изложи Боби с това изчезване. По добре остани на празника, за мен това би бил по голям подарък, отколкото да го няма и да се появи накрая, ако ще с най красивия пръстен.

# 127
Я, колко лесно се ставало мениджър продажби без образование Rolling Eyes Реалити та дрънка. Mr. Green

Че то и в реалния живот в България по този начин се случват нещата. Crossing Arms

# 128
Гласувах за Софка, ТедитУ И айрън мен-а. Жалко че има опция да гласуваш само за трима, че бих махнала половината участници. Бих добавила Стела, Марио, Брaнко, Лили, Бобчо, Коко, Симончето, може и тройката Галя-Дани-Рая...  newsm78 Те май не останаха.

# 129
Гласувах за Софка, ТедитУ И айрън мен-а. Жалко че има опция да гласуваш само за трима, че бих махнала половината участници. Бих добавила Стела, Марио, Брaнко, Лили, Бобчо, Коко, Симончето, може и тройката Галя-Дани-Рая...  newsm78 Те май не останаха.

Joy Joy и аз така, само порфавор да оставят , него да гледаме Joy

гледах снощи с половин око, това с тройката беше толкова гнусно Sick Sick Sick

за пръстена изтървах момента точно, но доколкото чух цяла вечер се мотал някъде да избира подарък, гостите си отишли...егати простака, да отиде и да вземе нещо набързо и да се върне, той сто часа се мотал и накрая пръстен, поне обици да бяха hahaha

Усещам , че Бранко яко ще накисне Дани с някоя далавера във фирмата или Дани нещо ще се издъни, ще стане нещо там , страшно кариерно развитие имат тоз Дани - фитнес треньор, след това фотограф аматьор, после бариера вдига и сега мениджър продажби Joy

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 12:36 от mikipoli

# 130
И аз гласувах за Теодора , но щом има опция за трима , веднага се връщам да добавя Симона и Софка  Mr. Green

# 131
Софито им е като класна ръководителка

# 132
Ще спра да гледам,ако се съберът Теди и Марио  Naughty

# 133
  • София
Страшно жал ми стана за Стела , почти ми се напълниха очите честно !! Евалата на Митко. Тя има проблем с Теодора , не заслужава такова отношение наистина защо не гонят Митко така ? Много му беше точно сравнението със себе си. Всички ще я наричат парцал и няма да и дават да се храни ?? Моля , тая София за бог ли се взе ?

# 134
Изобщо не ми е жал за Стела. Беше двулична с Теодора, когато я приемаше, като приятелка. Спа с гаджето й... После и с баща ѝ, сигурно още да я нарани... Да е мислила пък...заслужава си никой да не иска да ѝ помогне и да я изгонят от квартирата.
Голяма мъжемелачка, голяма работа...само знае да ги сменя... беше с негъра (не му помня името) да живее при него, да я издържа, купуваше и някакви подаръци...намери музиканта и би шута на първия, вече не и трябва. Върна се от турнето с подвита опашка и пак залъга негъра. Като видя, че Марио и Теди се сгаджосаха, веднага да им развали връзката...завист...и хем спи с негъра, хем с Марио. От два стола падна на земята, ама не спря до тук...бащата на Теодора я загледа и тя веднага...уроци дава, ама „как да не правим”...
Незнам точно каква им е семейната история там на родителите на Стела, но явно не са били щастливи и детството ѝ не е било леко, но вместо да се старае да не взима семейния им модел...тя като развързана мастия (извинявам се за израза).

Общи условия

Активация на акаунт