"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 060
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ама каква мъжемелачка, ММ не следи сериала, но ако случайно я засече на екрана, казва че меракът за секс му минава поне за седмица напред, толкова антисексуално му действа...
Именно де ... да бяха подбрали някоя по-засукана .. Поли ставаше, например Simple Smile

# 76
  • Дубай
Е ма тая Теди направо нямам думи такава слабохарактерна
Софи сериозни ли предложи тройка малиии
Дани нещо много се правеше че ще казва на Галчето ама пък 6 хиляди друго му казват

# 77
Ама каква мъжемелачка, ММ не следи сериала, но ако случайно я засече на екрана, казва че меракът за секс му минава поне за седмица напред, толкова антисексуално му действа...
Именно де ... да бяха подбрали някоя по-засукана .. Поли ставаше, например Simple Smile

Те от тоя вид са обикновено точно такива, слаби, с антипатично излъчване, нечистоплътни, изглеждащи все едно живота е изсмукан от тях. Това че са мъжемелачки е защото има много мъже на които изискванията им свършват с наличието на пулс. 
Привлекателни жени като Поли никога не би им отивала такава роля, защото не им трябва да се доказват пред себе си че са харесвани.

# 78
  • Gotham City
Четох тук, че някои ги дразни говора на Стела. Мен на Роси много ме дразни и начина и на изразяване и всичко. И след всяко (малоумно) изречение седи с отворена уста, еййй ужасна ми, ще ме извиняват феновете и.

# 79
  • София
В сериала говоренето на диалект ме вбесява!  Mr. Green

# 80
Най-противен ми е приятеля на Софи.  Sick Само тази дъвка дъвче и мляскааа илллл отвратен ми е!  ooooh!

# 81
В анонса видях, че Марио се извинява на Теди и ѝ подарява нещо, май ще иска да се съберат...малоумна история  ooooh!
взе да ми дотъпява вече  ooooh!  Исках си Стелчето и Марио да са си заедно  Rolling Eyes

И аз..

Това пискливото Теди няма ли да се връща в Бургас и да се маха от сериала, че не мога да го гледам.

# 82
Мен на Роси много ме дразни и начина и на изразяване и всичко. И след всяко (малоумно) изречение седи с отворена уста, еййй ужасна ми, ще ме извиняват феновете и.
И мен много ме дразни начинът ѝ на изказване  Peace
Харесвам я на външен вид само  Laughing

# 83
Я, колко лесно се ставало мениджър продажби без образование Rolling Eyes Реалити та дрънка. Mr. Green

# 84
Я, колко лесно се ставало мениджър продажби без образование Rolling Eyes Реалити та дрънка. Mr. Green

И колко лесно се отказва фотосесия. Все едно не може в почивния си ден да отиде в хотела и да го снима.  Rolling Eyes

А на София ми идва да й забия един шамар. Тази пък за каква се има, че се бърка навсякъде.  ooooh!

# 85
Оф тая София и тя голяма работа го раздава, все едно е нейна тая квартира, та се опитва да вкарва разпоредби разни  Sick И тъпата Теодора и тя  Sick Чак "Изчезвай" ще ѝ вика на Стела ooooh!
Още повече, че София не е пряко засегната, какво все се обажда навсякъде  Tired
Митко хубаво им го рекна  Peace

# 86
Оф тая София и тя голяма работа го раздава, все едно е нейна тая квартира, та се опитва да вкарва разпоредби разни  Sick И тъпата Теодора и тя  Sick Чак "Изчезвай" ще ѝ вика  ooooh!
Митко хубаво им го рекна  Peace
Таз дебелогъзата София е супер противна. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направо ми се драйфа като я видя. За голямата работа се помисли и на всяко гърне меродия.

# 87
София е супер противна Naughty а Стела нали е голямата мениджърка, толкова ли не може да си наеме да си плаща квартира newsm78

# 88
  • Gotham City
Защо се държат все едно Стела го е изнасилила?  newsm78

# 89
Таз дебелогъзата София е супер противна. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направо ми се драйфа като я видя. За голямата работа се помисли и на всяко гърне меродия.
О, сега ако ти се драйфа, не знам как ще понесеш оргията (тройката), която предстои да видим  #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт