"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 064
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
София е супер противна Naughty а Стела нали е голямата мениджърка, толкова ли не може да си наеме да си плаща квартира newsm78

Е тя нали си плаща при Боби. За 1 ден няма как да се изнесе. Нали трябва търсене, огледи...  Wink
И на мен ми хареса Митко как косвено я защити. Ако трябваше да гонят всеки, който прави секс с неподходящ... само Порфавор щеше да остане... Whistling

# 91
Тя бая прегоряла тази баница  Mr. Green

# 92
  • 221B Baker Street
Защо се държат все едно Стела го е изнасилила?  newsm78
Ама и той не я е изнасилил, нали!? Тея работи ставатс двама, а не видях Стелчето да се дърпаше особено. В случая и тя е виновна достатъчно, че да се държат зле с нея.

# 93
София е супер противна Naughty а Стела нали е голямата мениджърка, толкова ли не може да си наеме да си плаща квартира newsm78

Е тя нали си плаща при Боби. За 1 ден няма как да се изнесе. Нали трябва търсене, огледи...  Wink
И на мен ми хареса Митко как косвено я защити. Ако трябваше да гонят всеки, който прави секс с неподходящ... само Порфавор щеше да остане... Whistling
тя каза, че Марио нямало да я приеме, само на брат си можело да разчита за квартира #Crazy

# 94
  • Gotham City
Защо се държат все едно Стела го е изнасилила?  newsm78
Ама и той не я е изнасилил, нали!? Тея работи ставатс двама, а не видях Стелчето да се дърпаше особено. В случая и тя е виновна достатъчно, че да се държат зле с нея.

Ама върху нея падат обвиненията. Не тя има дълг към това семейство.
А на Софито грам не и е работа да се бърка, на Боби също според мен.

# 95
Голям палячо бащата  Mr. Green

# 96
Абсолютно  Peace

О, сега ако ти се драйфа, не знам как ще понесеш оргията (тройката), която предстои да видим  #Shocked
Тихо, тихо, че от сега ме е страх дали ще оцелея  Joy

# 97
Получих вдъхновение за анкета,сега ще питам дали могат да я добавят  bouquet
София е супер нагла,от къде на къде ще държи сметка на Стела,да си гледа 3-а и да не се меси в чужди работи  Stop
Теодора пък какво се е затръшкала,изневерил чудо голямо,да не се е свършил света.Мъртъв бил за нея  ooooh! А знае ли ако наитина умре и го няма как ще се чувства,тъпа патка  #Cussing out

# 98
мммм гледа ми се оргия Mr. Green има ли мацка за оргията Heart Eyes

# 99
  • Gotham City
Лелееее тая Теодора като вървеше към вратата  Shocked адски мега отпуснат задник има, ужас, като пача се тресе

# 100
уф как ли ги намират тия готини мацки в сайтовете за запознанства Mr. Green само гейове и платени има Stop

# 101
Сега остава Стела да отиде при брат си и Бранко да мине и нея. Или Стела да мине Бранко - едно и също. Grinning

Ама върху нея падат обвиненията. Не тя има дълг към това семейство.

И към бащата имаше обвинения, но все пак не той живее в квартирата, а Стела. И с моя баща да беше спала, и  аз щях да искам да се махне.

# 102
уф как ли ги намират тия готини мацки в сайтовете за запознанства Mr. Green само гейове и платени има Stop
Е кво пък ѝ беше готиното на тая джукла ?  Rolling Eyes И си е абсолютно платена според мен  Wink

# 103
на шега Joy Joy Joy

# 104
Тия хора в киното как гледат и слушат хахах. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт