"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 172
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • И аз не знам къде
Не можах да гледам епизода  , я кажете накратко какво се е случило  Blush

# 256
  • Бургас
Дани  се напи и започна да мрънка, че Райчето е негова и Бранко дойде. Дани започна да вика да се маха от  нея, че Бранко иска Рая и номерата, които правеше, (между другото Галя не обърна внимание Дани като каза за момичетата от бара,вилнееше само заради Рая) Joy и Галя ги чу. Скараха се и Галя изгони Рая,защото Бранко е искал да спи с нея, т.е тя си призна и изгони и него.. общо взето е това

Митко си легна с Надето, мале после как я опиваше на майка си - Надето ма майкоУ hahaha Пор Фавор ще става звезда , София разкара нейния, Боби мисли за женитба с Лилито hahaha

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 23:47 от kavak_yelleri_fan

# 257
Последните две серии нямат никаква логика.  ooooh!

# 258
Много се ядосвам, че Рая не каза нищо в своя защита. Искам утре или следващата седмица Галя да разбере, че Рая е невинна (всъщност така само я изкарват, но както и да е) или пък Дани да се премести при Рая и Галя да изчезне от риалитито. Не че не я харесвам, но каква ще й е ролята, ако не е с Рая?

# 259
  • И аз не знам къде
Ами може пак Марио да и стане съквартирант  Crazy

# 260
Стела ще отиде в квартирата на Галя, а Рая при Боби  Joy

# 261
Последните две серии нямат никаква логика.  ooooh!
Бе явно има някаква, ама и аз като теб не мога да я хвана  Mr. Green Hug

# 262
Серията снощи не ми допадна.Дани се напи и изведнъж всичко ''изплю''  Rolling Eyes Искам да разкарат наглия Бранко от сериала,не могад а го гледам.
Тая дъртата богаташка...тъй се ***** 2 не вижда  Joy
Коко все по-нагъл ми става ,неприятно ми е да го гледам,иде ми да сменя канала като го дават.

# 263
Ох, мамчето на Митака, от кога я чаках сладурката  Heart Eyes

Защо Софи се раздели с нейния /гледам Мастър шефс и ми си губи все началото  Mr. Green/

# 264
Ох, мамчето на Митака, от кога я чаках сладурката  Heart Eyes

Защо Софи се раздели с нейния /гледам Мастър шефс и ми си губи все началото  Mr. Green/
Свари ги с онази дет Софи я вкара в леглото им в студиото му с татуси да се зарибяват и онзи смешник веднага се прави,че уж щял и прави татус , ама Софчето не се върза ...Евала без тенекиения човек  newsm68 танца на радостта  Mr. Green

# 265
Ох, много куха ще се окаже тази Софи, дето уж е будната съвест на всички и най- голямата мърморица. Ужасно противна ми беше серията с оргията им  Sick

# 266
  • София
Снощи не догледах епизода. Взе да ме оттегчава сериала..София не я харесвам, на всяка манджа - мерудията!  Mr. Green
Във филма пресъздават реално житейски ситуации.
И Коко взе да ми омръзва....

Сценаристите на сериала не четат ли нашите коментари?  Лошо, ако е така.  Mr. Green

# 267
  • София
Те и да ги четат - епизодите вече са заснети Simple Smile

На мен ми се губи нещо от предишния епизод.... В анонса преди началото показаха някаква жена, която казваше на Дани (?): "Знаеш ли колко пари можеш да изкараш от това!", обаче не видях нищо такова в епизода. Някой забеляза ли това нещо?

# 268
Снощи не догледах епизода. Взе да ме оттегчава сериала..София не я харесвам, на всяка манджа - мерудията!  Mr. Green
Във филма пресъздават реално житейски ситуации.
И Коко взе да ми омръзва....

Сценаристите на сериала не четат ли нашите коментари?  Лошо, ако е така.  Mr. Green

Съгласна съм. Много взеха да го размиват.

# 269
Те и да ги четат - епизодите вече са заснети Simple Smile

На мен ми се губи нещо от предишния епизод.... В анонса преди началото показаха някаква жена, която казваше на Дани (?): "Знаеш ли колко пари можеш да изкараш от това!", обаче не видях нищо такова в епизода. Някой забеляза ли това нещо?
Не на Дани , а на Симона/новата и работодателка  когато отиде да търси работа на секс телефон. Peace

Общи условия

Активация на акаунт