"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 176
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Защо така никакви коментари след епизода? Simple Smile)

Мисля че Митака го набиха заради тази новичката около която се върти, а не както той подозира заради жената на брат'чеда.

Браво на Стела и Марио, много добре си изиграха ролите, макар че и на мен ми дойдоха твърде много провалените бащи в тоя сериал, на Сабина, на Дани, на Марио, на Теди...

Теди пък хем се чуди на майка си, че прощава на мъжа си, хем тя самата прости на Марио, като не просто му прощава изневяра, той я блъскаше, буташе, това според мен е по страшно от изневярата.

Общо взето снощи нямаше нищо интересно .

# 241
  • София
Абе то в началото го спрягахте за сутеньор, за мафиот... и нз още какво, а се оказа с нормална работа човека... Laughing

# 242
  • Дубай
И аз това се чудя Теди на майка  си дава акъл ми тя бие рекорда
Да прости Марио след всичко нямам думи
Подкрепям горната съфоромка че Митето го напердашиха заради новото момиче

# 243
Дани май ще спи с въпросната госпожа  Mr. Green Дават си наздраве с винце  Mr. Green

# 244
Е кво се хилиш толкова..
Никой не е казал , че знае кирливите ризи на всички , а само за тези на Дани с когото не се дишат .Не гледай , че два пъти ходи с него на бар , нито че му е дал пари.Ще си ги върне стократно .Все си мисля , че не случайно го повиши от вдигащ бариери в мениджър продажби !?Дани няма никакъв опита в това .Бранко си го мрази нескрито и си е гаден по природа , никое негово действие и постъпка не е случайна .
То е ясно, че Дани не е на тази позиция случайно, но нали не вярваш в "Голямата конспирация"?
От къде, според теб, Бранко ще е разбрал за тази? Набелязал си е Дани още преди месеци и му е следил всяка крачка? Или въпросната госпожа му се е оплакала и Бранко е решил да отмъсти като стане близък с Галя, след това и с Рая, та покрай тях и с Дани за да може да го назначи, повиши, а след това и прецака по време на сделката Mr. Green

За мен си е чиста случайност това, че госпожата е един от най-важните хора за фирмата на Бранко, но пък усещам, че Дани този път ще се превърне в личното й жиголо  Sick

# 245
Айде вече и Порфавор с главна роля в реклама.  Joy

# 246
Митака пак удари греда.... Joy Joy Joy

# 247
Дани защо не си намери нормална работа според възможностите, образованието и компетентностите си?
Или ще работи на Бранко във фирмата или ще вдига бариерата /на Бранко/ Simple Smile
В цяла София за него работа не се намери, че попада в такива безумни ситуации.

# 248
  • Бургас
Как я изгони Рая... не е честно  Confused

# 249
Галя , каква нощница извадиии  Whistling Crazy

# 250
Как я изгони Рая... не е честно  Confused

Когато трябваше не го направи. Сега беше изненадващо .

# 251
Еми Рая вместо да си мълчи можеше да каже нещо и да се защити..

# 252
  • София
Галя , каква нощница извадиии  Whistling Crazy
И на мен ми направи впечатление. Mr. Green

# 253
  • Бургас
Как я изгони Рая... не е честно  Confused

Когато трябваше не го направи. Сега беше изненадващо .

Именно. Обаче Боби какво й предлага на Рая в промото, нищо не разбрах/чух?  newsm78

# 254
Какво се е случило с Рая?

Общи условия

Активация на акаунт