"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • I Love You 3000
а сега де нали този беше гей  newsm78 Митака от "София - Ден и Нощ" заби щерката на Цветелина Бориславова http://www.blitz.bg/news/article/403703

Абе, различни източници - различни измислици. Този казал това , онзи казал онова. Не сме го хванали по време на "акция" , така че нищо не знаем със сигурност. А и слабо ме интересува , кой с кого си ляга. Друго ми направи впечатление в тази статия (ако е достоверна , разбира се) - усилено изучава актьорско майсторство. И той ли учи в НАТФИЗ? И ако е така - браво на него, старае се момчето и иска да се учи. Всеки случай по - добре му се получават нещата от на актьора Коко, който със сигурност знаем , че вече учи в НАТФИЗ. Особено онова с облака , наистина му повярвах , че е на лекарства някакви.

# 226
http://prikachi.com/images/384/8733384q.png

Как я тълкувате тази снимка? Като край на снимките на сериала и раздяла с квартирата или просто снимка?

# 227
  • София
http://prikachi.com/images/384/8733384q.png

Как я тълкувате тази снимка? Като край на снимките на сериала и раздяла с квартирата или просто снимка?
Ти, сериозно ли?!  Tired

# 228
От тази снимка на Боби и боксовата круша, по всичко си личи, че Коки ще започне работа в адвокатска кантора, а Софи ще се омъжи за Бранко.  hahaha Сериозно ли не го виждате?  Mr. Green

# 229
От тази снимка на Боби и боксовата круша, по всичко си личи, че Коки ще започне работа в адвокатска кантора, а Софи ще се омъжи за Бранко.  hahaha Сериозно ли не го виждате?  Mr. Green
Гледаш на боксова круша, а? Wink

Ми редно е все някога  да свърши тоя сериал, колкото по-рано, толкова по-добре.
Но снимката на мен не ми го говори това.

# 230
  • Варна
Аз не мисля,че е гей. Това,че се снима с Китаеца не дава никакви поводи да го мислим за такъв.Това за мен са само клюки.  Peace

Аз когато казах, че Митака е гей, не се основавах на жълти статии... Познавам го момчето, познавам и компанията му. Wink Говоря от гледната точка на пряк наблюдател Simple Smile

# 231
И аз виждам същото + приятелството между Теодора, Стела и Рая.
Да се чуди човек как може някой да не го вижда Whistling

# 232
В повече ми дойдоха тези бащини драми в днешния епизод...

# 233
Дани го закъса  ooooh!

# 234
Много гадно ми стана за МАрио.Даде шанс на баща си ,а онзи боклук пак го излъга.Да пази Господ от такива хора  ooooh!
Дани горкия все не му върви,сега пак ще е без работа и с обтегнати отношения с тъпия Бранко. #Cussing out
Зарадвах се Стела като се видя с баща си ,стана ми много мъчно и мило като ги даваха.
Абе тая Лили много ме дразни вече ,няма ли да я махат от сериала...

# 235
При това по много нелеп начин и причина .
Аз имах предчуствието , че ще го овътрят чрез документна измама /понеже всичките му началници изчезват точно в този ден и го оставят да се оправя с нещо от което си няма на хабер /.А сценаристите измислили тази Романава да го нацели точно в тази фирма и той да попадне точно пък на нея .Все си мисля , че истинските му проблеми няма да са само отказан договор .Даже мисля , че Бранко знае тази история на Дани с тая Романова и нарочно го провалиха.

# 236
  • София
...Даже мисля , че Бранко знае тази история на Дани с тая Романова и нарочно го провалиха.
Да, разбира се, той знае за всяка кирлива риза на всеки от героите Joy

# 237
Дани много тъпо се държеше с жената.Каквато и да е трябваше да се обърне по-любезно към нея.Да я поздрави с ръкостискане,да и говори на вие,общо взето да се държи с нея като с клиент.А той так и говореше,че ако на мен ми се падне такъв изобщо няма да остана там.От 300км си личи,че това не е за него.И какво се ядосва на шефа си за това,че му казал няколко пъти какво да прави ...ами той наистина не знае какво да прави и как да се държи!  ooooh!

# 238
Дани много тъпо се държеше с жената.Каквато и да е трябваше да се обърне по-любезно към нея.Да я поздрави с ръкостискане,да и говори на вие,общо взето да се държи с нея като с клиент.А той так и говореше,че ако на мен ми се падне такъв изобщо няма да остана там.От 300км си личи,че това не е за него.И какво се ядосва на шефа си за това,че му казал няколко пъти какво да прави ...ами той наистина не знае какво да прави и как да се държи!  ooooh!
+1

# 239
...Даже мисля , че Бранко знае тази история на Дани с тая Романова и нарочно го провалиха.
Да, разбира се, той знае за всяка кирлива риза на всеки от героите Joy
Е кво се хилиш толкова..
Никой не е казал , че знае кирливите ризи на всички , а само за тези на Дани с когото не се дишат .Не гледай , че два пъти ходи с него на бар , нито че му е дал пари.Ще си ги върне стократно .Все си мисля , че не случайно го повиши от вдигащ бариери в мениджър продажби !?Дани няма никакъв опита в това .Бранко си го мрази нескрито и си е гаден по природа , никое негово действие и постъпка не е случайна .

Общи условия

Активация на акаунт