"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 198
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да ви кажа честно, не знам вие как мислите, но една част от актьорите, макар и аматьори, си играят много по-добре от някои професионални такива (напр. в "Откраднат живот")
Някои от тях определено имат много добри шансове за актьорска кариера. Макар че повечето са скандалджии, а скандали се изиграват несравнимо по-лесно, отколкото драматична или комедийна роля, примерно.

# 211
Да ви кажа честно, не знам вие как мислите, но една част от актьорите, макар и аматьори, си играят много по-добре от някои професионални такива (напр. в "Откраднат живот")
Някои от тях определено имат много добри шансове за актьорска кариера. Макар че повечето са скандалджии, а скандали се изиграват несравнимо по-лесно, отколкото драматична или комедийна роля, примерно.

Напълно съм съгласна, но като че ли нашите актьори, всеоще не могат да избягат от това, не знам как да го нарека.. театрално играене от преди няколко десетилетия, много статични стоят, лиспва живостта и експресивността на киното...Но, хайде да не се правя на голям разбирач, просто ми се иска да правим наистина хубаво кино и бабите и дядовците да гледат повече БГ продукции вместо турски и индийски, които заливат БГ ефира...

# 212
С радост бих гласувала за  Лили, но преди месец ги видях с Боби да снимат пред клуба, така че със сигурност ще я гледаме още дълго.  Crossing Arms

Ето какво прави Юлия в свободното си време
Скрит текст:
Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 213
Коя е тази Юлия  newsm78

# 214
Момичето, което блъсна Коки с колело.

# 215
  • София
Нееее, Юлия е ученическата любов на Митко.

На мен ми хареса много, дано има развитие с нея Simple Smile

# 216
Някой да знае къде се намира квартирата  на Боби

# 217
  • Gotham City
Точно момичето, което блъсна Коки е Юлия.

За квартирата във всяка тема поне по 3-4 пъти се казва къде се намира Whistling

# 218
  • София
До фенките на Коко: Изтървахте момчетоооо Simple Smile

http://www.bgdnes.bg/Article/5408699

Майката на момичето се е похвалила във фейсбука си  Crazy

Не е ли същата, която го блъсна с колелото?  newsm78

# 219
  • София
Да, прави сте. Ученическата любов на Митко е Надето Simple Smile

# 220
Вижте на какво попаднах! Интересно е да се прочете:

МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА АКТЬОРИТЕ ОТ "СОФИЯ ДЕН И НОЩ"  сайта -zlovreden-kod-
Скрит текст:
връзката, която качвам не се отваря и затова така изписвам името на статията

Да им имам статията. Момичето, което играе Поли е от Плевен - познавам родителите й. Нищо общо с простотиите, написани тук. Представям си и другите как са очернени.

# 221
 Сина е очарован от Стела говорила си е с тях доста даже е закъсняла за снимки А пък Теди била надута и бързала

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 09:14 от amanadali

# 222
а сега де нали този беше гей  newsm78 Митака от "София - Ден и Нощ" заби щерката на Цветелина Бориславова http://www.blitz.bg/news/article/403703

# 223
Аз не мисля,че е гей. Това,че се снима с Китаеца не дава никакви поводи да го мислим за такъв.Това за мен са само клюки.  Peace

# 224
Какво значение има, кой е хомосексуалист, кой не е. Всички сме хора и всички имаме право да обичаме и да бъдем обичани. Животът може да  бъде , понякога, твърде кратък, понякога несправедливо жесток, за да си го губим в поставяне на разни етикети на този и онзи /хора, които изобщо не познаваме/.  Така че, просто живейте, обичайте и се усмихвайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт