"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 193
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Не знам, на мен Митко по нищо не ми прилича да е такъв, но няма значение!

Е, че трябва да има и външни белези ли?  Peace Не всички гей мъже го показват с обилачане и/или поведение. Като при гей дамите предполагам - butch, femme и смесици от двете в различни степени

Не, разбира се! Както и да е, важното е, че добре си играе ролята и на моменти ми харесва много как поставя другите на мястото им!

# 196
 Shocked направо ме разбихте с това за Митко.Наистина ли е гей или е някаква спекулация на жълтите преси  newsm78 #Crazy Такъв сладур е

# 197
  • София
Вижте на какво попаднах! Интересно е да се прочете:

МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА АКТЬОРИТЕ ОТ "СОФИЯ ДЕН И НОЩ"  сайта -zlovreden-kod-
Скрит текст:
връзката, която качвам не се отваря и затова така изписвам името на статията

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 12:13 от Amiamo

# 198
  • SF
Знаете ли до кога ще продължава излъчването на този сериал? Може би до лятото?

# 199
  • Варна
Shocked направо ме разбихте с това за Митко.Наистина ли е гей или е някаква спекулация на жълтите преси  newsm78 #Crazy Такъв сладур е

Не съм го чела никъде... Просто го знам от преди продукцията Simple Smile Гарантирам на 100% ... Колкото и да е жалко...

А за Бранко... Когато казахте, че се казва Пламен Маринов, веднага ми светна от къде ми е познат...  Grinning Беше един от танцьорите в Максимус навремето Wink
http://static.blife.bg/d4a58aa0289e.jpg
http://media.snimka.bg/images/000077198.jpg

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 18:44 от miss_mims_89

# 200
  • София
Прилича ми на ром и гей. Особено на 2-та снимка.

# 201
Е, кое пък чак толкова му е жалкото, че някой бил гей, не е неизлечимо болен, все пак. Жив и здрав, ако е щастлив, да си го слага с когото иска.

А това, че Коко бил изнасял сериала - ХАХА, ще му се, просто няма по-тъпи сцени и събития от неговите. Иначе, момчето може и да има талант, трябва да се види извън сериала, за да се прецени, на мен в серала не ми харесва как играе, той постоянно се подхилква на глупостите, които уж сериозно мисли и говори.

# 202
  • София
Не мога да си представя Коки в сериозна роля.

# 203
  • I Love You 3000
Е, кое пък чак толкова му е жалкото, че някой бил гей, не е неизлечимо болен, все пак. Жив и здрав, ако е щастлив, да си го слага с когото иска.

А това, че Коко бил изнасял сериала - ХАХА, ще му се, просто няма по-тъпи сцени и събития от неговите. Иначе, момчето може и да има талант, трябва да се види извън сериала, за да се прецени, на мен в серала не ми харесва как играе, той постоянно се подхилква на глупостите, които уж сериозно мисли и говори.

+1 За цялото мнение.

А, как се хилеше с глас като го блъсна момичето. (което м/у другото ако участваше в предната анкета , щях да гласувам за нея. Доста естествена и чистичка).

# 204
Също и като Митака го издъни и момичето си тръгна, Коко му се караше, но и се подхилкваше в същото време.
На някои места бих се самоубедил че е на място подхилкването му, но вече съм почти сигурен, че просто не може да се държи в герой. На всички сцени на които трябва уж да изглежда ядосан, или като цяло да покаже някаква сериозност, тотално се губят всякакви умения, защото си личи как се подхилква и се опитва да продължи със сценария. 

Според мен актьора си е просто такъв, минус разбира се слабоумните идеи, но самото му поведение в сериала (маниери, говорене, и т.н.) са си същите. Личи си че е клоуна в компанията.

# 205
Ама нали уж актьорско майсторство следвал, би трябвало поне хилежите да ги е овладял - вече доста серии се снимаха, но той не задобрява като игра, дори напротив...става от зле , по-зле, няма сцена без подхилкване  Rolling Eyes

# 206
  • Щастлива мама на 3 слънца
изпуснах ви

# 207
Ама нали уж актьорско майсторство следвал, би трябвало поне хилежите да ги е овладял - вече доста серии се снимаха, но той не задобрява като игра, дори напротив...става от зле , по-зле, няма сцена без подхилкване  Rolling Eyes
То сериозни американски актьори се хилят като репи по време на снимки (за справка могат да се погледнат гафовете им в ютуб, примерно), та какво остава за все още непрофесионалисти? Най-вече при все, че го снимат на един-два дубъла. Та човек, какъвто и да е професионалист ако му е станало смешно трудно ще се удържи за толкова кратко Whistling

# 208
Да ви кажа честно, не знам вие как мислите, но една част от актьорите, макар и аматьори, си играят много по-добре от някои професионални такива (напр. в "Откраднат живот")

# 209
  • Варна
Да ви кажа честно, не знам вие как мислите, но една част от актьорите, макар и аматьори, си играят много по-добре от някои професионални такива (напр. в "Откраднат живот")

И аз така смятам, на моменти забравям, че са непрофесионалисти!

Общи условия

Активация на акаунт