"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 191
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не може да се отрече, че всички участници в сериала са с огромно самочувствие и добре се справят с ролите.
Дано сценаристите да четат нашите коментари и да има положителна промяна в сериала, че нещо започва да ме оттегчава.

# 181
И според мен повечето се справят много добре с ролите си и то при положение, че не са проф. актьори.

Новата девойка (Юлия) е супер нежна в лице, но нещо й куца в косата.
Малкият звяр гръмна плазмата точно в горния ляв ъгъл, сега не виждам нищо от анонса Sad

Да, косата й е гадна. Иначе е хубава.

# 182
  • София
Оказа се, че някои от тях са участвали в други тв продукции.

# 183
Пред общи познати Коко се хвалел,че той изнася сериала и вземал най големия хонорар.Просто не знае какъв автогол си е вкарал с тази „роля”  Joy
Защо смяташ, че си е вкарал автогол?
За мен момчето, играещо Коко се справя най-добре с ролята си, която по принцип е трудна. Трудно е човек да играе подобен шемет дори да е такъв по принцип (което малко ме съмнява щом е записал актьорско майсторство) Peace За мен лично тази му роля би му була само в плюс при последвали кастинги за роли, но разбира се, е важно и за какви точно роли ще кандидатства.
Макар, че щом перхидролено-силиконовата девойка, играеща Поли изпълнява ролята на Хубавата Елена, то едва ли много подбират в театъра ама айде ... Whistling

Изгледах снощните пропуски.
Боби е голям шемет ей ... Как може да купиш пръстен за подарък и да се чудиш защо девойката е решила, че ще се жените Joy Тя и да не беше толкова глупава сигурно пак щеше да си го помисли, а предвид капацитета й ...
Марина голям морал извади, голямо нещо чак да не повярва човек.
Иначе е ясно, че Бранко ще иска нещо от Дани след време. Най-вероятно да мълчи за забежките му с други девойки и Дани ще си мълчи. Той и сега си премълча за флирта при онзи първи запой Peace

# 184
  • Варна
И аз се включвам, за да следя темата  Simple Smile
Кристиян (Митко) е от Шумен всъщност... И съжалявам ако ви разбивам сърцата, но е гей  Rolling Eyes Иначе е адски красив!
Някой знае ли как е истинското име на Бранко? newsm78

# 185
Кристиян (Митко) е от Шумен всъщност... И съжалявам ако ви разбивам сърцата, но е гей Rolling Eyes Иначе е адски красив!
Мой приятел, който го познава и движи в неговите среди също ми потвърди това  Peace

# 186
  • Варна
Бранко се казва Пламен Маринов.

Не знам, на мен Митко по нищо не ми прилича да е такъв, но няма значение!

# 187
Не ме гонете моля ви  Hug
Скрит текст:
Само дано не спи с Коко  hahaha Crazy
Зизу за мен винаги ще си остане нехранимайкото и безотговорника,каквато и роля да играе  Peace И други споделят мнението ми  Joy

# 188
Аз мисля, че мн добре играе Коко и ще има успех.

Колко % е вярно това за Митко? Shocked

# 189
Това за Митко го четох и аз някъде, но не мога да повярвам...  Stop

# 190
  • Варна
Е, аз освен, че е с певицата Анелия, друго не съм чела.

# 191
  • София
Кристиян (Митко) е от Шумен всъщност... И съжалявам ако ви разбивам сърцата, но е гей Rolling Eyes Иначе е адски красив!
Мой приятел, който го познава и движи в неговите среди също ми потвърди това  Peace

О, много от мъжете с добре оформени тела, бицепси....мускули, плочки и т.н. са гейове.Аз познавам фитнес инструктор, който е гей.

# 192
policaykata, за щастие не такива хора ще му бъдат работодатели един ден, та няма как подобна добре изиграна роля да бъде автогол Peace

За Митко и аз четох подобно нещо. Не знам дали е вярно ама не ми и пука. Макар, че като се замисля не бих се учудила и да е така. Само накрая да не излезе някоя жълтина, че в предаването са го представили като най-големия плейбой за да "замажат" положението около сексуалността му ... Whistling

# 193
Не знам, на мен Митко по нищо не ми прилича да е такъв, но няма значение!

Е, че трябва да има и външни белези ли?  Peace Не всички гей мъже го показват с обилачане и/или поведение. Като при гей дамите предполагам - butch, femme и смесици от двете в различни степени

# 194
е тва за Митко просто не го вярвам Naughty

Общи условия

Активация на акаунт