"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 186
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Стана ми мъчно за Марио, но и баща му не изглежда да е човек, живял лесен живот.
София сама му я вкара тази в леглото, сега да не се оплаква.

# 166
Поне сега би трябвало да разкарат Айрън мена  Mr. Green

# 167
за това го правят Peace може да искат да гаджосат София и Боби newsm78 ooooh!

# 168
За мен Марио си изигра доста добре ролята.Макар,че е преструвка така добре го изигра все едно наистина е изстрадал такова нещо.  Peace

# 169
  • Варна
За мен Марио си изигра доста добре ролята.Макар,че е преструвка така добре го изигра все едно наистина е изстрадал такова нещо.  Peace

Абсолютно! Много добре му се получи! Един от малкото, които влизат в образ! Митко ме кефи как ги нарежда! А това с ученическата му любов..... Като изключим жените, с които се забърква, ми харесва образът му!

# 170
  • Sofia
за това го правят Peace може да искат да гаджосат София и Боби newsm78 ooooh!

Четох точно това наскоро - Боби се разделя с Лили и София с това момче и ще се оженят с Боби, ще има сватба дори.

# 171
  • Sofia
Леле, Галя какво е обула  Shocked Laughing
Айръна баси играча  Sick

Накрая май ще си разменят жените тези двамата - или четворки ще правят.

# 172
Преди време пишеше, че Софи ще се хване с приятел на Боби, а той (Боби) в един момент ще получи "прозрение" и ще осъзнае, че иска да е с нея, та и ревност ще се прояви от негова страна.
Не, че е неочаквано ... Само неговия образ остана последователен (до някъде), а и от самото начало бях сигурна, че към края ще се вземат Peace

# 173
Биячите на Митко сигурно ги е изпратил братовчед му.
Много станаха бащите на смъртен одър. За една седмица цели двама- на Дани и Марио.
И всички с бащи пияници и тежко детство-Марио,Дани,Стела,Сабина,София.

# 174
Тази, която блъсна Коко не е същата от снимката.

Марио мн добре влезе в образ. Дано не се съберат с Теди.

Мн се смях Софи като вика на Боби "ще се ожениш ако трябва, какво толкова".

Мн ми е смешно и с инкасаторката, ухапана от пора. Simple Smile

Преди Дани ми беше супер анти, сега ми е симпатичен.

# 175
  • Gotham City
Ревах при историите на Марио и татко му...

Това с инкасаторката пълна боза, как пък ще го съди, айде да видя как ще докаже, че неговия пор я е ухапал.

Ако гаджето на онази на Митака тръгне да го бие ще е пълна простотия, за какво? Че е говорил с неземната красавица ли??

Хареса ми Юлия, свежа е.

# 176
Много гадно ми стана за Марио и баща му.
Тоя на София е егати боклука.Крайно време е и него да го разкарат.
Коко с всяка изминала серия не мога да го гледам.То и физиономията му една противна,,гадна... направо е отврат.Обаче го улавям в доста сцени ,че не се сдържа и започва да се подхилква.
Митко ще го бият ли ? newsm78 Това съм го изпуснала...Аз си мисля ,че ще се залюби с тая новата ''старата'' му ученическа любов.
Абе Бранко много взе да помага на Дани.Ще иска нещо,най-вероятно да си държи устата затворена за забежките му с други жени

# 177
Направо да се взима Бранко с Рая, а Дани с Галя.

Митко май ще го бие гаджето на тази първата му любов.

# 178
Хич не ми е вече забавен сериала,още по малко след снощи  Tired
И на мен ми стана мъчно за Марио,много тежък живот явно е имал.За Дани не ми е тежко,дразня се от угодническото му поведение,на използвач го докарва,докато Марио от самото начало си показа какъв е и някак по му влизам в положение  Stop
Митко да не яде бой от онези мутрите дето преди го търсеха,или братовчед му да му е пратил някой?Няма логика да е този новия приятел на бившата му,освен ако не ги е сварил и тях в килера  hahaha
Кой гласува за „милото” порче да го разкараме от сериала?Бързо да си признава,мислех че няма да има и един глас,нали все викахте че води в класациите  Mr. Green
Скрит текст:
Пред общи познати Коко се хвалел,че той изнася сериала и вземал най големия хонорар.Просто не знае какъв автогол си е вкарал с тази „роля”  Joy

# 179
  • София
Новата девойка (Юлия) е супер нежна в лице, но нещо й куца в косата.
Малкият звяр гръмна плазмата точно в горния ляв ъгъл, сега не виждам нищо от анонса Sad

Общи условия

Активация на акаунт