"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Те и да ги четат - епизодите вече са заснети Simple Smile

На мен ми се губи нещо от предишния епизод.... В анонса преди началото показаха някаква жена, която казваше на Дани (?): "Знаеш ли колко пари можеш да изкараш от това!", обаче не видях нищо такова в епизода. Някой забеляза ли това нещо?
Не на Дани , а на Симона/новата и работодателка  когато отиде да търси работа на секс телефон. Peace

Ааа, може и това да е било, пукнат ми е екранът и не се вижда добре. Но все пак ми се върти, че беше тъмно, жената беше с лилава блуза с деколте. Ще се добера до другия телевизор и ще проверя със сигурност Simple Smile

# 271
Не съм сигурна , така мисля аз.

# 272
  • 221B Baker Street
оф,тая Лили с нейните сватби...

# 273
Да бе, Боби ще се ожени насила, ужас! Аз не бих се радвала приятелят ми да ми предложи брак след такива разправии и натякваания  newsm11 #2gunfire

# 274
Коко вече много дразни с това подхилкване всеки път

# 275
Стела и червенокоска как се намериха?
Нали не бяха приятелки.  Thinking

# 276
  • Дубай
Ма тая Лили какви сватби к'ви пет лева я гонят.
Галя най накрая го разкара тоя Бранко
Рая защо някойдруг трябваше да свърши нейната работа

# 277
Аууу тази Лиляна многоогоо проста и за кво навсякъде ги мъкне мама и тате .. Crazy

# 278
Е, тая Лили си фантазира някакви неща, после Боби й виновен. Чак и техните извика на неведомото предложение за брак, като селска сгляда стана и накрая пак излъгана, горката.

# 279
 #2gunfire Потресена съм!
1-во нещата не трябва да се случват насила, а тя не го разбера (толкова й е капацитета) и 2-ро приятелят ти да дава курбан защото е щял да бъде убит на пътя и се е спасил по чудо, а тя милата да се изнесе без да й пука за нищо просто защото не й е угодил на ината! Е-е-е-е-е то пък вече не се търпи.
Боби трябва да я зареже веднага! Не искам да си я представам като съпръга, по-зле от Марина. Banghead

# 280
Надявам се вече да не дават наглата физиономия на Бранко.Много се радвам ,че Галя го разкара и се оправи с Рая.
Всеки път пиша ,че Коко много ме дразни ,не мога да го понасям .По-нагло създание и екземпляр не знам дали има на света.Мисля,че много са му преувеличили образа.
Стела с поредния си провал...
Лили и нея кога ще я разкарат от сериала...с нейните сватби взе да откача.

# 281
На пътя се срещнаха случайно  Naughty Червенокоска предложи на Стела да отиди с нея до фризъорския салон...Там се заприказваха ,че си хванала професора бил с 20 г по-голям от нея а у и тогава покани Стела на изложбата

# 282
На пътя се срещнаха случайно  Naughty Червенокоска предложи на Стела да отиди с нея до фризъорския салон...Там се заприказваха ,че си хванала професора бил с 20 г по-голям от нея а у и тогава покани Стела на изложбата
Друго нещо интересно стана ли  ? Че изтървах серията снощи.

# 283
Друго нещо интересно стана ли  ? Че изтървах серията снощи.
Ми не , епизода се въртеше около прословутото парти на Боби, аджеба закво го прави  Mr. Green Лилито даже в барчето питаше Софка дали знаела какъв е повода, че тя си мислила,че този път щял да й предложи брак  Mr. Green Коки се изложи с Пора ,искал кетъринг били гладни с пора  Mr. Green И тоя за рекламата не издържа и го изгони  Mr. Green  Галя отиди при Рая в барчето да я пита там за Бранко, тя и разказа и Галя й предложи да се върни в квартирата...Дани пък отиди при Барнко да му се извини за случелото и да му благодари,че е помогнал на баща му ,Бранко питаше дали можел по някакъв начин да се върнел пак при Галя ...Дани му отговори,че доколкото я познава няма такъв вариант... Стела се напи , взеха да шушукат за нея и я изгониха...Ми това беше целия епизод

# 284
Благодаря. Нищо не съм изтървала.

Общи условия

Активация на акаунт